Thuisverpleging Ann Vrijsen
Dullaard 36
Ranst


Vandaag 06:00 - 22:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Hygiënische verzorging aan huis, Inspuitingen aan huis, Opvolgen van diabetes patiënten aan huis, Aan en afkoppelen van chemo, Spoelen van de port-a-cath, Thuisverpleging voor compressietherapie, Wondverzorging, Stoma verzorging, Klaarzetten en opvolgen van medicatie

Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Thuisverpleging


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuisverpleging Ann Vrijsen in Ranst helpt u met uw zorgnoden, van wondverzorging tot opvolgen van diabetes patiënten

De beste thuisverpleegkundige in Ranst en omgeving is Thuisverpleging Ann Vrijsen. U kunt voor al uw zorgnoden contact opnemen met de persoonlijke thuisverpleegster. Van hygiënische verzorging aan huis, het klaarzetten en opvolgen van medicatie, tot aan en afkoppelen van chemo. Geen dienst is te veel gevraagd. Zoekt u een geaccrediteerde verpleegster voor het opvolgen van diabetes patiënten aan huis? U moet bij de specialist Ann Vrijsen zijn! Bent u op leeftijd en wenst u graag hulp aan huis te ontvangen, of heeft u onlangs in het ziekenhuis gelegen en bent u aan het revalideren? Wat uw situatie ook is, of u nu jong of oud bent, u bent bij Thuisverpleging Ann Vrijsen aan het juiste adres. Neem contact op voor een adequate wondverzorging, thuisverpleging voor compressietherapie, stoma verzorging, het spoelen van de port-a-cath of inspuitingen aan huis.

Persoonlijke thuisverpleging

Thuisverpleging Ann Vrijsen heeft meer dan 24 jaar ervaring in het vak. Werken in de thuisverpleging gebeurt vanuit het hart en daar gaat de verpleegster dan ook iedere dag voor meer dan 200% voor. Thuisverpleging kent een persoonlijk karakter, waar de zorgnoden van de patiënt centraal staan en hier aandachtig naar geluisterd worden. Wenst u persoonlijke hulp aan huis te ontvangen om bijvoorbeeld wondverzorging of stoma verzorging? Neem contact met mij op, ik kom graag langs voor een kennismaking!

Hygiënische verzorging

Wilt u hulp bij het opstaan, wassen en aankleden? Begin uw dag goed! Kies voor thuisverpleging Ann Vrijsen uit Ranst voor hygiënische verzorging aan huis. Thuisverpleging Ann Vrijsen maakt gebruik van de Katz-schaal om een verzorging te starten. Aan de hand van de scores op deze schaal bepalen we hoeveel bezoeken er voor de verzorging nodig zijn. De aanvraag verloopt via de adviserend geneesheer van uw ziekenfonds.

Alle ziekenfondsen

Thuisverpleging Ann Vrijsen werkt voor alle ziekenfondsen. Alle zorgen worden rechtstreeks met het ziekenfonds geregeld, zonder bijbetaling van de patiënt zelf. Neem vrijblijvend, alle dagen van de week, contact op voor onder andere:

  • Hygiënische verzorging aan huis
  • Inspuitingen aan huis
  • Opvolgen van diabetes patiënten aan huis
  • Aan en afkoppelen van chemo
  • Spoelen van de port-a-cath
  • Thuisverpleging voor compressietherapie
  • Wondverzorging, Stoma verzorging
  • Klaarzetten en opvolgen van medicatie

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op!

87763541_s(4).jpg - Thuisverpleging Ann Vrijsen, Ranst