Buz-Electro
De Pintelaan 166
Gent


Trefwoorden: Industriële elektriciteit, Professionele elektricien, Installeren van parlofonie, Installeren van laadpalen, Elektriciteit voor particulieren, Elektriciteit voor bedrijven, Veilige installatie elektriciteit, Zonnepanelen plaatsen, Batterij opslag

Rubrieken: Electriciën, Zonnepanelen, Electriciteit, Electriciteitwerken, Laadpalen voor Elektrische wagens


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Buz Electro in Gent, professionele elektricien voor al uw elektriciteitswerken op maat

Bent u op zoek naar een professionele elektricien? Neem dan direct contact op met Buz Electro in Gent. Bij ons kunt u terecht voor al uw zaken op het gebied van elektriciteit voor particulieren en elektriciteit voor bedrijven. Naast een veilige installatie elektriciteit, komen wij bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen en verzorgen wij uw batterij opslag. Ook bent u welkom voor het laten installeren van parlofonie en het installeren van laadpalen. Voor bedrijven zijn wij ook inzetbaar voor het uitvoeren van industriële elektriciteit. Het team van Buz Electro staat klaar om u van dienst te zijn.

Professionele elektricien Gent, Oost-Vlaanderen

Professionele elektricien in Gent

Bij Buz Electro haalt u een deskundige vakman in huis. Met meer dan twaalf jaar ervaring op de teller, kunt u rekenen op een excellente uitvoering van al uw opdrachten. Wij zijn inzetbaar voor zowel projecten in nieuwbouwwoningen als bestaande bouw en werken ook in onderaanneming. Voor al onze opdrachten maken wij gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Hiermee garanderen wij een duurzaam en veilig resultaat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Bent u benieuwd naar onze marktconforme prijzen? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Duurzaam wonen in Oost-Vlaanderen

Besparen op elektra is voor veel mensen een grote uitdaging. U heeft uw wasmachine, koelkast en verlichting nu eenmaal dagelijks nodig. Uw eigen zonnepanelen op het dak, bieden in zo’n geval soelaas. Door het opwekken van gratis stroom, daalt uw energierekening enorm. Bovendien kunt u met een thuisbatterij, de opgewekte energie opslaan om te gebruiken op een moment dat u het nodig heeft. Voeg hier een laadpaal aan toe voor uw elektrische wagen en draag optimaal bij aan een beter milieu. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek.

Voor al uw algemene elektriciteitswerken

Of u nu uw verlichting wilt laten aanleggen, gebruik wenst te maken van een parlofoon, herstellingen wilt laten uitvoeren of een uitbreiding wenst van uw meterkast; elke opdracht is bespreekbaar. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Industriële elektriciteit
  • Professionele elektricien
  • Installeren van parlofonie
  • Installeren van laadpalen
  • Elektriciteit voor particulieren
  • Elektriciteit voor bedrijven
  • Veilige installatie elektriciteit
  • Zonnepanelen plaatsen
  • Batterij opslag

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Industriële elektriciteit Gent, Oost-Vlaanderen