Hairstyle Patricia
Dorpstraat 104
Kortenberg


Vandaag 07:00 - 19:00
overige dagen


Trefwoorden: Kapsalon dames, Kapsalon heren, Kapsalon kinderen, Brushen, Haarverzorgings middelen, Kapsalon, Kapper

Rubrieken: Haarwerken, Kappersbenodigdheden


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Hairstyle Patricia in Meerbeek (Kortenberg) voor uitstekend advies en een perfect kapsel

Bent u helemaal uitgekeken op uw huidige coupe? Last van dode punten? Of wilt u eens wat anders, maar weet u niet precies wat? Kom dan zeker langs bij Hairstyle Patricia in Kortenberg. Al meer dan 20 jaar is Patricia De Greef en haar bevlogen team een begrip in de omgeving van Meerbeek. Door de jarenlange ervaring en juiste scholing kunt u rekenen op een perfect resultaat bij de kapsalon. Hairstyle Patricia is een kapsalon dames, kapsalon heren en kapsalon kinderen. Kortom: iedereen kan terecht bij de kapper, van brushen tot verven en knippen. Ook kunt u haarverzorgings middelen kopen. 

Kapsalon dames, heren en kinderen

  • Kapsalon dames: Het juiste kapsel kiezen is voor velen een lastige taak. Vraagt u zich wel eens af welk kapsel het beste bij u past? U bent zeker niet de enige. Hairstyle Patricia geeft advies en zorgt voor een uitstekend resultaat. Van wassen en brushen tot verven en knippen: u kunt bij de kapsalon terecht. Ook voor kapsels voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of een feest, kunt u bij Hairstyle Patricia terecht. 

 

  • Kapsalon heren: Ook heren zijn van harte welkom bij Hairstyle Patricia in Meerbeek. U kunt rekenen op democratische prijzen voor een perfect kapsel. De bevlogen kappers zijn bekend met verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Of u nu gaat voor een stoere twist of voor een nieuwe trend gaat: uw wensen worden uitgevoerd. 

 

  • Kapsalon kinderen: Neem ook zeker uw kind mee naar de kapsalon voor een knipbeurt. De kappers van Hairstyle Patricia hebben ruime ervaring in het knippen van kinderen en zorgen dat uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. Wij zorgen altijd dat uw kind uiteindelijk tevreden is met het nieuwe kapsel. 

Ook voor haarverzorgings producten

Naast een fijne kappersbeurt kunt u ook terecht voor haarverzorgings producten van de hoogste kwaliteit voor dames, heren en kinderen. Als u kiest voor de juiste verzorging thuis kunt u langere tijd genieten van uw nieuwe kapsel. U kunt bij ons terecht voor onder andere shampoo, balsem, verstevigers, lak en gel. Wij werken enkel met topmerken, zoals l’Oréal. Ook voor producten van Goldwell kunt u bij ons terecht: dit merk is gespecialiseerd in de bescherming van uw haar tegen de schadelijke invloeden van de zon. De medewerkers van Hairstyle Patricia adviseren u graag over producten die goed bij uw haar passen. 

Neem gerust contact op voor mer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier. 

Hairstyle Patricia, Kortenberg