Alle Karweien Dirk Lowyck
Maantjeveld 14
Zedelgem


Trefwoorden: Dakwerken, Metselwerken, Verbouwingswerken, Renovatiewerken, Aanleggen van opritten, Aanleggen van terrassen, Vastgoed onderhoud, Isolatiewerken, Kleine schrijnwerken

Rubrieken: Karweiwerken, Karweien


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Alle Karweien Dirk Lowyck, Zedelgem

Bent u op zoek naar een vakbekwaam aannemer? Dan bent u bij Alle Karweien Dirk Lowyck uit Zedelgem aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijk karweien. Of het nu om kleine of grote projecten gaat wij doen het allemaal. Voor welke klus u ook iemand nodig heeft Dirk Lowyck kan en wil ze graag voor u uitvoeren. Van opritten, terrassen, metselwerken, dakwerken, isolatiewerken, renovaties tot elektriciteitswerken, sanitair en nog heel veel meer. Met maar liefst 23 jaar ervaring op de teller zijn wij de ideale partner voor al uw werkzaamheden.

Werkzaamheden Alle Karweien Dirk Lowyck

  • Terras en oprit in natuursteen: Een mooi aangelegde oprit of een prachtig terras in uw tuin zorgen voor een aangename omgeving rondom uw woning. Een verzorgde buitenkant maakt uw woning immers extra aantrekkelijk. Wij kunnen voor u de werkzaamheden van A tot Z volledig voor onze rekening nemen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten materialen waaronder natuursteen.

  • Metselwerken: Voor zowel kleine als grotere metselwerken kunt u Alle Karweien Dirk Lowyck inschakelen. Wij staan steeds weer voor u klaar om uw metselwerken vakkundig uit te voeren. Wat u ook voor ogen heeft, door de jarenlange ervaring is dat bij ons geen enkel probleem. Met uiterste precisie en vakkundigheid gaan we iedere dag weer aan de slag.
  • Dakwerken: Heeft u op het moment door de verbouwing, nieuwbouw of renovaite geen dak boven uw hoofd? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat dat snel veranderd. Schakel daarom ons van Alle Karweien Dirk Lowyck in.

Wij zijn actief in de regio: Brugge, Knokke-Heist, Plankerberge, Torhout, Oostende, Oudenburg, Jabbeke, Moerbrugge, Roeselare.

Zijn er nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Alle Karweien Dirk Lowyck