Catopia Kattentrimsalon
Tiensestraat 59
HoegaardenTrefwoorden: Kattentrimsalon, Professionele kattentrimservice, Ervaren nageltrimmer voor katten, Oogverzorging bij katten, Oorreiniging voor katten, Kattenvachtverzorging, Klitten verwijderen bij katten, Kattenkapsalon, Kattenverzorgingsexpert

Rubrieken: Kattenverzorging


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Catopia Kattentrimsalon in Hoegaarden, professionele kattentrimsalon aan huis voor een perfecte kattenvachtverzorging

Heeft u thuis ook één of meerdere katten in huis? Maak kennis met Catopia Kattentrimsalon uit Hoegaarden. Als professionele kattentrimservice en ervaren nageltrimmer voor katten, helpen wij met een deskundige kattenvachtverzorging op maat voor uw kat. Bovendien letten we hierbij ook op een correcte oogverzorging bij katten en, indien noodzakelijk, een hygiënische oorreiniging voor katten. In onze kattenkapsalon zullen wij alle klitten verwijderen bij katten, zodat uw kat weer lekker in zijn vacht zit. Onze kattentrimsalon komt bij u thuis, waardoor u niet met de kat de deur uit hoeft. Voor een gespecialiseerde kattenverzorgingsexpert, staat Catopia Kattentrimsalon klaar om uw katten van dienst te zijn.

Kattentrimsalon Hoegaarden, Vlaams-Brabant

Kattentrimsalon aan huis vanuit Hoegaarden

Een gezonde kat kan zijn vacht verzorgen door zichzelf te wassen. Maar sommige katten hebben baat bij wat hulp. Zo kunt u denken aan langharige raskatten als een main coon of een ragdoll, maar ook kortharige katten zoals de Europese, Britse of Oosterse korthaar kunnen hulp nodig hebben. Langharige katten wordt zelfs aangeraden minimaal twee keer per jaar de vacht te laten trimmen. Maar heeft uw kat eerder last van vervilting van de vacht? Dan bekijken we graag samen met u naar de beste frequentie en verzorging om klitten te voorkomen. Belt u ons gerust voor een eerste afspraak en kennismaking met de katten bij u thuis.

Deskundige kattenvachtverzorging in Vlaams-Brabant

Langharige katten hebben dagelijks een borstelbeurt nodig. Doet u dit niet? Dan kunnen er klitten in de vacht van de kat ontstaan. Door de klitten trekt de huid van de kat samen, wat zelfs tot verwondingen aan de huid kan zorgen. Voor u niet direct zichtbaar, voor de kat een zeer pijnlijke aangelegenheid. Wanneer de klitten niet meer verwijderd kunnen worden, moet in sommige gevallen worden overgegaan tot een scheerbeurt zodat de vacht weer gezond kan teruggroeien. Na afloop van elke sessie voorzien we u van een deskundig advies, zodat u precies weet hoe u zelf de dagelijkse verzorging op zich neemt.

Wij trimmen de kat aan huis, zonder narcose

Bij Catopia Kattentrimsalon, hebben we respect voor uw huisdier. We nemen dan ook uitgebreid de tijd om in alle rust de trimbeurt zo stressvrij als mogelijk uit te voeren. Lukt dit niet? Dan komen we gewoon weer een andere keer terug. Wij zijn werkzaam in een ruim gebied rondom Hoegaarden. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Kattentrimsalon
  • Professionele kattentrimservice
  • Ervaren nageltrimmer voor katten
  • Oogverzorging bij katten
  • Oorreiniging voor katten
  • Kattenvachtverzorging
  • Klitten verwijderen bij katten
  • Kattenkapsalon
  • Kattenverzorgingsexpert

Bent u benieuwd wat wij voor uw kat kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Professionele kattentrimservice Hoegaarden, Vlaams-Brabant