Lumen bv
Bleukweg 8
Herk-de-Stad


Trefwoorden: Klinkerwerken, Beplantingen, Snoeien, Wegfrezen, Omheiningen, Tuinhuizen, Carports, Tuinarchitectuur, Grond aanleg, Snoeien en vellen van bomen

Rubrieken: Opritten en Terrassen, tuin, Opritten en Parkings


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Lumen BV in Herk-de-Stad, voor uw complete tuinaanleg, onderhoud evenals bestrating en omheiningen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf voor de verzorging en aanleg van al uw beplantingen of het snoeien en vellen van bomen? Wees welkom bij Lumen BV in Herk-de-Stad; uw hovenier voor al uw tuinwerkzaamheden. Naast snoeien en wegfrezen van bomen en boomstronken, verzorgen wij uw complete tuinarchitectuur. Hierbij kunt u denken aan zaken als omheiningen, tuinhuizen en carports. Bovendien zijn wij inzetbaar voor al uw klinkerwerken en grond aanleg. Heeft u een droomtuin voor ogen? Wij realiseren dit plaatje voor u!

450l.jpg - Lumen bv, Herk-de-Stad

Creëer sfeer met een omheining

Bij de inrichting van uw tuin is de omheining vaak niet het eerste waar u aan denkt. Maar juist met een omheining kunt u perfect de sfeer creëren die u voor ogen heeft. Voor een warme uitstraling kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een omheining van hout, terwijl u een meer natuurlijke sfeer neerzet met een omheining van struiken. Houdt u meer van modern en strak design? Dan kunt u eens 3D panelen overwegen. Er is zoveel mogelijk, dat de keuze soms lastig te bepalen is. Wij adviseren u graag over de diverse, uiteenlopende, mogelijkheden voor uw tuin.

Uitfrezen van boomstronken

Heeft u een zieke boom in uw tuin, of een boom op een plek waar deze niet meer past? Dan komen wij direct bij u langs om de boom voor u te verwijderen. Na het vellen van de boom zorgen wij ook voor het verwijderen van de wortels en de boomstronk, met hulp van een speciale boomstronkfrees. Uitgraven is vaak geen optie, omdat de wortels dieper gelegen zijn. En wilt u bijvoorbeeld een terras aanleggen? Dan is uitfrezen noodzakelijk om de grond te egaliseren en te voorkomen dat de boom later terug groeit. 

Wij denken graag mee

Bent u toe aan een nieuw ontwerp voor uw tuin, maar weet u niet hoe dit te realiseren? Wij denken graag met u mee in oplossingen om voor u uw droomtuin te verwezenlijken. Als allround hovenier, verzorgen wij het totale plaatje. Vanaf het ontwerp, de aanplanting tot bestrating en de omheining. Zo heeft u slechts 1 aanspreekpunt voor al uw tuinwerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

439l.jpg - Lumen bv, Herk-de-Stad