Put Koeltechnieken
Groenstraat 4
Houthalen


Trefwoorden: Koel en vries installaties, Koel en diepvries cellen, Koel meubelen voor winkelinrichting, Frigo's voor horeca toepassingen, Warmte technieken, Warmtepompen, Koel meubelen, Airconditioning, Airco plaatsen, Warmte technieken

Rubrieken: Koeltechniek, Luchtbehandeling en apparatuur


Put Koeltechnieken uit Houthalen voor al uw koel en vriesinstallaties, airconditioning en warmtepompen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf met verstand van alle koeltechnieken, koel en vries installaties en airconditioning? Dan bent u bij Put Koeltechnieken aan het juiste adres. Met inmiddels 25 jaar ervaring op de teller is zaakvoerder Put Jos een expert binnen zijn vakgebied waardoor u kunt rekenen op adequaat advies en een correcte opvolging van elk project. U kunt rekenen op een breed dienstenpakket en aanbod aan producten, waaronder: koel meubelen voor winkelinrichting, frigo’s voor horeca toepassingen, koel meubelen, koel en diep vriescellen, en warmte technieken. Ook voor herstellingen en onderhoud kunt u terecht. 

 Put Koeltechnieken, Houthalen

Koelen en vriezen

Voor een uitgebreid aanbod aan demonteerbare vriescellen, koelcellen en koelmeubelen kunt u bij Put Koeltechnieken terecht. Put koeltechnieken helpt u verder met onder andere koelinstallaties, koeltoonbanken, koelmeubelen, gekoelde werkbanken en meer. Zij maken enkel gebruik van kwaliteitsmerken en u kunt rekenen op producten van hoge kwaliteit. Ook voor vriesinstallaties voor allerlei toepassingen bent u bij Put Koeltechnieken aan het juiste adres. Bekijk gerust de website voor de realisaties, zoals bijvoorbeeld in supermarkten. De zaakvoerder gaat graag met u in gesprek om u te voorzien van advies. Via de website kunt u steeds vrijblijvend offertes aanvragen. 

Warmtepompen en airco

Bij Put Koeltechnieken kunt u terecht voor warmte technieken zoals waterpompen en airco. Een airco of waterpomp is een zuinig en milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele verwarmingsketel of aardgasaansluiting. Met een warmtepomp maakt u namelijk gebruik van de energie die de natuur ons levert. Tijdens warme zomerdagen is het aangenaam om uw huis goed te kunnen verkoelen. Dit maakt het wonen, werken en slapen een stuk prettiger. Een ander voordeel van airconditioning is dat de meeste airconditioningsystemen tegenwoordig een speciale functie hebben om vervuilde deeltjes uit de lucht te filteren. Naast wooncomfort is airconditioning dus ook voordelig voor uw gezondheid.

Breed aanbod aan installaties

Bij Put Koeltechnieken kunt u rekenen op een breed aanbod, steeds met de beste kwaliteit. Voor de volgende installaties bent u bij Put Koeltechnieken aan het juiste adres:

  • Koel- en vriesinstallaties
  • Koel- en diepvriescellen
  • Koelmeubelen voor winkelinrichting
  • Gekoelde werkbanken en saladettes
  • Frigo’s voor Horeca toepassingen
  • ijsblokjesmachines
  • Bijna elk product dat koud maakt
  • Warmtepompen 

Contacteer gerust Put Koeltechnieken voor uw vries- of koelinstallatie in Limburg, Vlaams-Brabant of de Kempen. 

Put Koeltechnieken, Houthalen