Markt 30
Markt 30
Oudenaarde


Vandaag 16:00 - 01:00
overige dagen


Trefwoorden: Koffie, Bier, Tapas, Portugese wijn, Franse wijn, Italiaanse wijn, Italiaanse Spumante, Bubbel, Koffiebar

Rubrieken: Wijnen en sterke dranken, KoffiebarContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Markt 30 in Oudenaarde voor wijnen en sterke dranken van de hoogste kwaliteit

Bij Markt 30 in Oudenaarde kunt u heerlijk wat drinken met uw liefste, familie of vrienden. In het stijlvolle pand kunt u genieten van mooie wijnen, originele cocktails, een streekbiertje of wat bubbels. U kunt deze mooie dranken paren met tapas. Ook kunt u kiezen voor koffie gemaakt van de beste kwaliteit bonen in de koffiebar. U kunt heerlijk vertoeven op het terras met uitzicht op de vernieuwde markt van Oudenaarde. Regelmatig komt een sommelier langs met de mooiste wijnen. Van Portugese wijn, Franse wijn en Italiaanse wijn tot Italiaanse Spumante. Kom langs voor een heerlijke espresso in de koffie bar, prachtig bier of mooie wijnen. 

Markt 30, Oudenaarde

Ontdek de soepelste wijnen

Bij Markt 30 heeft u keuze uit een brede selectie aan hoogstaande wijnen. U waant zich zo in uw favoriete vakantieland met een mooie Portugese wijn, Franse wijn, Italiaanse wijn of een bubbel zoals een Italiaanse Spumante. Elke wijn wordt zorgvuldig voor u geselecteerd door geschoolde sommeliers. Het aanbod bevat voor ieder wat wils: van bruisend en fris tot krachtig en robuust. Het assortiment blijft continue veranderen: echte wijndrinkers willen graag steeds weer iets bijzonders proeven. Als u interesse heeft, geven de medewerkers van Markt 30 u graag meer achtergrond informatie. Paar uw drank met heerlijke tapas gerechten voor een optimale borrelbeleving. 

Prachtig interieur

Naast de prachtige dranken blijven klanten terugkomen voor de gezelligheid in Markt 30. U zult uw ogen uitkijken bij het schitterende interieur. Het karakter van de zaak wordt gekenmerkt door de eigentijdse inrichting in een historisch pand. Het kleurpalet van de zaak haalt het beste uit het pand en laat de designmeubels goed tot hun recht komen. Ook de klanten zijn zeer te spreken over Markt 30. Zoals een tevreden klant stelt: “Omdat het daar gezellig en mooi is. Het is daar ook een zeer goede bediening. Als het mooi weer is kan je ook op het terras zitten met een mooi zicht op de vernieuwde markt.” 

Zalen voor verhuur

Ook heeft Markt30 twee zalen en een binnentuin die u kunt afhuren voor verschillende doeleinden. Denk aan een verjaardag, vergadering, expositie of workshop. De zalen zijn ideaal voor grotere evenementen, zoals bedrijfsfeesten. Op het binnenterras van Markt30 kunt u de mooiste feesten geven – bijvoorbeeld een communiefeest. De knusse en groene omgeving geeft uw evenement een fijne sfeer waar uw gasten zich direct op hun gemak zullen voelen. Uiteraard gaat de locatie gepaard met de mooiste dranken en heerlijke hapjes. Markt30 helpt u graag van A tot Z met uw evenement. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of om te reserveren! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Markt 30, Oudenaarde