Koffiepotje
Molenstraat 48
Blankenberge


Vandaag 08:30 - 18:00
overige dagen


Trefwoorden: Koffiebar met pannenkoeken, Lunches, Ontbijten, Croque monsieur, Verschillende soorten soepen, Spaghetti en pasta's, Verse wafels, Zomerterras, Brunchen, Gezellig tafelen bij de tearoom

Rubrieken: Tea-rooms, Koffiebar, Koffiehuis


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Geniet van onze koffiebar met pannenkoeken bij Koffiepotje in Blankenberge West-Vlaanderen

Welkom bij Koffiepotje in Blankenberge. Wij nodigen u van harte uit te komen genieten van onze koffiebar met pannenkoeken, waar u van heerlijke lunches kunt genieten en kunt ontbijten. Heeft u zin in een croque monsieur, verschillende soorten soepen, spaghetti en pasta's en verse wafels? Kom dan langs en geniet op ons zomerterras. Of u nu komt brunchen of gezellig tafelen bij de tearoom, wij staan voor u klaar en verwennen u graag met onze lekkernijen en service. Wilt u met een grote groep komen? Dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen en wij zorgen dat alles op-en-top voor u klaarstaat.

De koffiebar met pannenkoeken in Blankenberge

Bent u op zoek naar een gezellig koffiehuis in Blankenberge? Onze warme koffiebar en tearoom staat gekend om een uitzonderlijk goede specialiteit: dagelijks verschillende verse taarten naast een heerlijke koffie. Bij ons kunt u de hele dag door de beentjes onder tafel schuiven voor een heerlijk ontbijt, snelle hap, warme dranken en diverse koude dranken. Sinds 2019 wordt Koffiepotje met veel passie en gastvrijheid uitgebaat door Geoffrey Callewaert. Bij ons wordt u hartelijk ontvangen en in het Frans of het Nederlands bediend, in een gezellige sfeer. Ons koffiehuis is binnen voorzien van 46 plaatsen en op het zomerterras van 36 plaatsen. Wij heten u van harte welkom bij ons te komen proeven, ervaren en genieten van alles wat wij u te bieden hebben.

Ontbijt of snelle hap bij het Koffiepotje

Geniet bij Koffiepotje van een lekker ontbijt in een familiale, gezellige sfeer met verse koffiekoeken, een warme drank naar keuze én uw dagelijkse krant. Koffiepotje is als het ware een 'koffiemuseum'. Geef uw ogen de kost met magnifieke decoratie in één thema, u raadt het al: koffie. Wij hebben zelfs een prachtige koffiemolen van maar liefst 180 jaar oud in onze zaak staan! Naast een vers ontbijt en een warme koffie, kunt u ook genieten van heerlijke taart, wafels en pannenkoeken. Verder serveren we verschillende alcoholische dranken en kunt u bij ons komen tafelen voor een kleine hap zoals een croque monsieur of een spaghetti. Wij nodigen u van harte uit alvast te kijken naar onze menukaart.

Kom langs, proef en geniet in West-Vlaanderen

Wij nodigen u van harte uit alvast een voorproefje te nemen tijdens het kijken naar onze fotogalerij met sfeerbeelden. Kom langs, proef, ervaar en geniet. U heeft bij Koffiepotje de mogelijkheid om contant of met bankcontact te betalen. Verder is er parkeergelegenheid bij de kerk en op de grote markt. Wij kijken alvast uit naar uw bezoek!

  • Koffiebar met pannenkoeken
  • Lunches
  • Ontbijten
  • Croque monsieur
  • Verschillende soorten soepen
  • Spaghetti en pasta's
  • Verse wafels
  • Zomerterras
  • Brunchen
  • Gezellig tafelen bij de tearoom

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een reservering. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Koffiebar met pannenkoeken Blankenberge, West-Vlaanderen