Dierenartsenpraktijk De Eggel
Eggelstraat 22
Lummen


Vandaag 18:00 - 19:00
overige dagen


Trefwoorden: Dierenarts, Hond, Kat, Schaap, Paard, Rund, Geit, Konijn, Ezel, Sterilisatie

Rubrieken: Dierenartsen en -klinieken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dierenartsenpraktijk De Eggel, Lummen

Dierenartsenpraktijk De Eggel is ontstaan in de jaren 1950. Sindsdien is er veel veranderd op het gebied van (dier-) geneeskunde. Tegenwoordig zijn er drie dierenartsen werkzaam bij Dierenartsenpraktijk De Eggel. U kunt zowel bij ons terecht voor grote dieren zoals paarden, rundvee, schapen en geiten als kleine (gezelschaps-)dieren zoals honden, katten, konijnen en knaagdieren.

De drie dierenartsen van Dierenartsenpraktijk De Eggel

Behandelingen

Per dier hebben wij meerdere mogelijkheden om gezondheidsproblemen te behandelen:

  • Rundvee, schapen en geiten: Wij beschikken over een verplaatsbare potenkar indien uw vee of last heeft van pootproblemen. Ook als het slechts om één rund, schaap of geit gaat, helpen wij u graag. Tevens beschikken wij over een grote verplaatsbare vangbox met vanghekken voor groepsbehandeling.
  • Paarden: zowel voor algemene diergeneeskunde als chirurgische ingrepen. Daarnaast kunnen wij drachtonderzoek en vruchtbaarheidscontrole uitvoeren. Zijn er specifieke chirurgische ingrepen of een RX/Echo nodig dan verwijzen wij u door naar een gespecialiseerde kliniek.
  • Honden en katten: U kunt bij ons terecht voor algemene diergeneeskunde en chirurgische ingrepen. Ook individueel voedingsadvies, tandverzorging, cytologie (microscopisch onderzoek) en basis-oogonderzoeken voeren wij uit. Bovendien kunt u uw hond of kat bij ons onder verdowing laten trimmen of scheren als dit niet zonder verdoving gaat.
  • Konijnen en knaagdieren: Dierenartsenpraktijk De Eggel is gespecialiseerd in algemene diergeneeskunde en chirurgie voor uw konijnen en knaagdieren. Ook tandverzorging het afnemen van eigen echografieën is een mogelijkheid bij Dierenartsenpraktijk De Eggel.


Lees meer over onze behandelingen van uw (huis)dieren op onze website.

Dierenartsenpraktijk De Eggel in Lummen

Spreekuren

U kunt bij ons langskomen op afspraak op maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur. Van 18.00 - 19.00 uur hebben wij een vrij spreekuur.

Spreekuren van Dierenartsenpraktijk De Eggel