Pletinckx Kristoff
Weggevoerdenstraat 39
NinoveTrefwoorden: Beleggingen, Verzekeringen, Sparen, Kredieten, Beroepskredieten, Woonkredieten, Bankieren, Beleggingsverzekeringen

Rubrieken: Kredietmakelaars


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Pletinckx Kristoff, Ninove


Particulieren

Sparen en beleggen

De verzekeringsop- lossingen die door Fidea N.V. worden aangeboden, garanderen uw gezin en uw goederen een optimale bescherming. Wij wapenen u zo goed mogelijk tegen financiële verrassingen.

Bankieren kan ook op een transparante manier! Wij geloven dat dit dé enige manier is om een vertrouwensrelatie op te bouwen tussen cliënt en bankier. Dienstbaarheid is ons ander stokpaardje. Persoonlijk contact is een absolute meerwaarde om uw wensen en behoeften optimaal te vervullen!

Verzekeringen

Sparen gaat over het realiseren van úw plannen en úw verwachtingen, úw geld. Om u een geschikte beleggingsportefeuille voor te stellen die tegemoetkomt aan uw persoonlijke doelstellingen, gaan wij samen met u een gepast beleggersprofiel opmaken. Wij staan garant voor een accurate opvolging!

Professionals

Openingstijden

  • Lenen en kredieten

    Maandag van 08:30 uur tot 12:30 uur

  • Dinsdag van 08:30 uur tot 12:30 uur en van 15:30 tot 18:30 uur

  • Woensdag van 08:30 uur tot 12:30 uur

  • Donderdag van 08:30 uur tot 12:30 uur en van 15:30 tot 18:30 uur

  • Vrijdag van 08:30 uur tot 12:30 uur

  • Zaterdag van 09:30 tot 12:30uur

Kan u niet langskomen tijdens deze kantooruren? Dan maken wij graag tijd voor u op een ander moment, hetzij op kantoor of bij u thuis! Met uitzondering van juli en augustus.