De Beir Frank Tandarts
Piers de Raveschootlaan 107
Knokke-Heist


Trefwoorden: Kronen en brugwerk, Tand implantaten, Algemeen tandarts, Mondverzorging, Tandvlees behandeling

Rubrieken: Tandheelkunde, Tandartsen en tandtechnici, Tandartsen, Tandtechnicus


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

De Beir Frank Tandarts in Knokke-Heist

Op zoek naar een ervaren tandarts in de omgeving van Knokke-Heist? Dan moet u bij De Beir Frank Tandarts zijn. De tandheelkundige helpt u gericht van uw tandproblemen af. Heeft u last van gevoelig tandvlees? Maak een afspraak bij De Beir Frank Tandarts voor een tandvlees behandeling. Op zoek naar een algemeen tandarts? Ook voor periodieke controles bent u welkom in de tandartspraktijk. Of het nu gaat om een wortelkanaalbehandeling of het plaatsen van tand implantaten, u rekent op De Beir Frank Tandarts. Een goede mondverzorging draagt bij aan uw zelfverzekerdheid, plan vandaag nog uw afspraak in. Ook als u kronen en brugwerk moet laten uitvoeren contacteert u de tandarts in Knokke-Heist.

Tandvlees behandeling

Ervaart u gevoelig tandvlees? Of heeft constant pijn rond het zachte weefsel? Dan kan het zijn dat er een ontsteking in uw tandvlees plaatsvindt. Het is dan verstandig om snel contact op te nemen met een ervaren tandarts, voordat het probleem zich verergert. Teruggetrokken tandvlees hoeft niet altijd een tandvlees behandeling te betekenen, door goede mondverzorging komt u al een heel eind. Regelmatig tanden poetsen, met een juiste (elektrische)tandenborstel en tandpasta dat bacteriën tegen gaat. Heeft u nog steeds last van uw tandvlees, dan boekt u uiteraard gemakkelijk een afspraak bij de tandarts in Knokke-Heist in.

Kronen en brugwerk

Kronen en bruggen vormen een duurzame vervanging van uw originele tand. Is uw tand of kies deels afgesleten, door een wortelkanaalbehandeling of wegens een gaatje, dan kan de tandarts een kroon of brug over uw tand leggen in de oorspronkelijke vorm en met dezelfde functie van uw oorspronkelijke tand. In een aantal sessies heeft De Beir Frank Tandarts uw kroon of brug geplaatst. Kronen en bruggen zijn van porselein of van metaal gemaakt, beide zijn onbreekbare producten die vaak levenslang te gebruiken zijn. De metalen kronen of bruggen worden enkel achter in uw gebit geplaatst in verband met de donkere kleur die afsteekt met wittere tanden.

De tandarts in Knokke-Heist

Bent u op zoek naar een ervaren tandartspraktijk in de omgeving van Knokke-Heist? Neem gerust contact op om een afspraak te maken bij Frank De Beir Tandarts. U kunt bij hem terecht voor onder andere:

  • Kronen en brugwerk
  • Tand implantaten
  • Algemeen tandarts
  • Mondverzorging
  • Tandvlees behandeling

Wenst u meer informatie? Of wilt u graag een afspraak inplannen? Neemt u dan contact op met de tandarts. Ook kunt u in contact komen door hiernaast een bericht achter te laten via het contactformulier.

33908285_s(1).jpg - De Beir Frank Tandarts, Knokke-Heist