Ana Kraewinkels en Partners
Heikant 15
VorselaarTrefwoorden: Kwaliteitsvolle pelletkachels, Verkoop van houtkachels, Installeren van inbouwhaarden, Plaatsen van schouwen, Airco 's met of zonder unit, Verkoop van mobiele airco 's, Verkoop van terrasverwarming, Verkoop van ligbaden, Verkoop van douches

Rubrieken: Airconditioning, Verlichting, Sanitair, Interieurinrichting, Kachels


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Ana Kraewinkels en Partners in Vorselaar, de beste webshop voor verwarming

Bent u op zoek naar de juiste verwarming voor uw woning? Dan bent u bij Ana Kraewinkels en Partners in Vorselaar aan het juiste adres! De webshop voorziet in de verkoop van houtkachels en kwaliteitsvolle pelletkachels. Verder helpen ze u met het installeren van inbouwhaarden en met het plaatsen van schouwen om de haard of kachel helemaal af te maken. Daarnaast voorziet Ana Kraewinkels en Partners in de verkoop van terrasverwarming zodat u altijd buiten kunt genieten. Om altijd voor een fijne binnentemperatuur te zorgen vindt u hier airco’s met of zonder unit en voorzien ze in de verkoop van mobiele airco’s. Verder kunt u hier terecht voor sanitair- en badkamerbenodigdheden waaronder de verkoop van ligbaden en de verkoop van douches.

Ana Kraewinkels en Partners, Vorselaar

Uiteenlopende douches bij Ana Kraewinkels en Partners

Ana Kraewinkels en Partners helpt u graag om uw huis te verwarmen. Zaakvoerder Ana Kraewinkels heeft al meer dan zes jaar ervaring in de sector en biedt hun klanten topkwaliteit met een perfecte service achteraf. Ze streven altijd naar honderd procent klanttevredenheid. Hun webshop is altijd beschikbaar! Zowel particuliere klanten als zakelijke klanten zijn meer dan welkom. Enkel producten die scherp geprijsd en uitstekend van kwaliteit zijn, nemen ze op. Ana Kraewinkels en Partners is u onder andere van dienst met het volgende:

  • Gashaarden
  • Airco’s
  • Home & styling
  • Terrasverwarmers

Verwarming voor uw woning in Vorselaar

Wilt u graag gezellige warmte in uw woning? Kies dan voor de pelletkachels van topmerken bij Ana Kraewinkels en Partners. Een houtkachel laat u zorgeloos genieten van die zalige warmte die alleen een houtvuur kan geven. Er zijn twee verschillende soorten van inbouwhaarden; de haarden die op gas en degene die met hout gestookt worden. Inbouwhaarden nemen minder ruimte in beslag dan een traditionele open haard omdat ze helemaal zijn weggewerkt in de muur.  De inbouwhaarden zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn er strakke modellen te koop evenals modellen die beter in een wat klassieker interieur passen. Ook kunnen schouwen door Ana Kraewinkels en Partners worden geplaatst, dit is vaak een sieraad voor uw woning om de haard of kachel af te maken. Schouwen bestaan in verschillende steensoorten en kleuren en worden geleverd in de verscheidene modellen; zo is het mogelijk om te kiezen voor een meer moderne of klassieke stijl.

Sanitair en airco’s bij Ana Kraewinkels en Partners

Bij Ana Kraewinkels en Partners kunt u ook terecht voor uw sanitair. Zo hebben ze onder andere ligbaden, waskommen, kranen, douches en toiletpotten in hun assortiment. Het professionele bedrijf stelt het assortiment zorgvuldig samen en kiezen enkel voor de producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor is het mogelijk om met elk budget uw droombadkamer samen te stellen. De toestellen worden verkocht zonder installatie, maar ze kunnen u wel doorverwijzen naar een installatiebedrijf. Daarnaast vindt u voor de warme zomermaanden hier airco’s met en zonder unit, maar ook mobiele airco’s. Om buiten tijdens de wintermaanden als nog te genieten voorzien ze in de verkoop van terrasverwarmers. Bij Ana Kraewinkels en Partners in Vorselaar vindt u de beste verwarming voor uw woning.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

268.jpg - Ana Kraewinkels en Partners, Vorselaar