Hand Clean
Posthofbrug 6/8 bus 5
AntwerpenTrefwoorden: Leegmaken van huizen, Grote reinigingswerken, Kleine reinigingswerken, Professioneel schoonmaakbedrijf, Algemene schoonmaak, Industriƫle schoonmaak, Schoonmaak voor oplevering, Opkuis na brand, Ladder lift en verhuizingen, Schoonmaak van kantoren en winkels

Rubrieken: Schoonmaakbedrijven, Schoonmaak-beheer-onderhoud-openbare ruimte, SchoonmaakbedrijfContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Hand Clean: professioneel schoonmaakbedrijf uit Antwerpen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat breed inzetbaar is? Schakel dan de hulp in van Hand Clean uit Antwerpen. Het team staat voor u klaar voor zowel grote reinigingswerken als kleine reinigingswerken. Denk bijvoorbeeld aan algemene schoonmaak, industriële schoonmaak, het leegmaken van huizen, schoonmaak voor oplevering en opkuis na brand. Zelfs voor ladder en lift verhuizingen kunt u terecht. Schoonmaakbedrijf Hand Clean verzorgt schoonmaak van kantoren en winkels. Hierbij kan het gaan om een enkele of periodieke schoonmaak.

Industriële reiniging 

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld de schoonmaak van kantoorgebouwen, traphallen, ramen, zwembaden, of iets geheel anders? Neem dan contact op met Hand Clean. Ook voor industriële reiniging kunt u een beroep doen op hun werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: het reinigen van ziekenhuizen, grote fabriekshallen en/of andere grote gebouwen. Waar u het bedrijf ook voor inschakelt: u kunt rekenen op een grondige reiniging. Het team van Hand Clean uit Antwerpen steekt graag hun handen uit de mouwen.

Schoonmaak voor oplevering

Bent u van plan om te verhuizen? Hand Clean zorgt ervoor dat uw woning schoon wordt opgeleverd. Tijdens een verhuizing heeft u al genoeg aan uw hoofd. Hand Clean neemt graag de schoonmaak taken voor u uit handen, zowel voor bouwers, verbouwers alsook voor firma's. Van een grondige sanitair schoonmaak tot het verwijderen van verfspetters: u kunt rekenen op een stralend resultaat met de opleveringsschoonmaak. Ook na brand of bij rookschade kunt u Hand Clean inschakelen. Hand Clean is gespecialiseerd in opkuis na brand en zorgt op professionele wijze dat uw woning weer schoon en veilig is.

Flexibel schoonmaakbedrijf

U kunt vertrouwen op Hand Clean: een flexibel schoonmaakbedrijf met een ervaren team. Indien gewenst komen zij ook in het weekend of na kantooruren bij u langs om reinigingswerkzaamheden uit te voeren. U kunt onder andere terecht voor:

  • Opleveringsschoonmaak
  • Leegmaken van huizen
  • Algemene schoonmaak
  • Industriële schoonmaak
  • Opkuis na brand
  • Ladder lift en verhuizingen
  • Schoonmaak van kantoren en winkels

Benieuwd wat Hand Clean voor u kan betekenen? Neem gerust contact op en vraag naar de gratis prijsofferte. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

116187090_s.jpg - Hand Clean, Antwerpen