AS Verhuizingen
St.-Jansstraat 105
Herentals


Vandaag 23:59 - 00:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Leegmaken van woningen, Opruimen van inboedel, Express transport, Internationale verhuizingen, Monteren en demonteren van het meubilair, Goedkoop verhuizen, Verhuisfirma, Verhuisbedrijf, Inboedel verhuizen, Vervoer

Rubrieken: Verhuizingen, verhuizers en verhuisbedrijven, Verhuizer


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

AS Verhuizingen in Herentals, voor een ideale verhuizing in binnen- en buitenland

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u goederen transporteren? Dan bent u bij AS Verhuizingen aan het juiste adres. Met de hulp van dit verhuisbedrijf kunt u goedkoop verhuizen. Het professionele team helpt u bij uw inboedel verhuizen en houdt hierbij altijd rekening met de veiligheid bij het vervoer. Deze verhuisfirma gaat uiterst zorgvuldig met uw spullen om. Vertrouw daarom op AS Verhuizingen voor het leegmaken van woningen, het opruimen van inboedel en het monteren en demonteren van het meubilair. AS verhuizingen staat ook voor u klaar bij internationale verhuizingen. Daarnaast kunt u ook terecht voor express transport. Neem gerust contact op.

108589059_s.jpg - AS Verhuizingen, Herentals

Service en kwaliteit

Wanneer u AS Verhuizingen inschakelt voor uw verhuizing, bent u verzekerd van kwaliteit. Dit verhuisbedrijf staat altijd voor u klaar. Het hoofd van de verhuisfirma, Jurgen Sluyts, beschikt over tientallen jaren ervaring in de sector. Samen met zijn professionele en enthousiaste team zorgt hij voor service en kwaliteit. Het professionele team gaat efficiënt, maar zorgvuldig te werk, zodat uw spullen onbeschadigd en op tijd op bestemming aankomen. Het team beschikt over technisch inzicht en vakkundige techniek. Hierdoor kan AS Verhuizingen met gemak uw meubilair demonteren, naar uw nieuwe woning brengen en vervolgens weer monteren. 

Verhuizen naar het buitenland

Gaat u binnenkort verhuizen naar het buitenland? Vertrouw dan op AS verhuizingen. Dit verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring in transport en logistiek en leidt de verhuizing in perfecte banen over de grens. Ook voor verhuizingen buiten Europa kunt u op AS verhuizingen rekenen. Deze verhuisfirma heeft een uitgebreid netwerk van verhuispartners. Deze verhuispartners kunnen ingeschakeld worden over heel de wereld. Uw inboedel wordt getransporteerd met de grootste zorg, zodat alles zonder schade in het buitenland aankomt. Indien gewenst komt het team uw meubilair demonteren voor vervoer.

Diensten AS Verhuizingen

AS Verhuizingen verzorgt hulp bij verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. AS Verhuizingen is een verhuisbedrijf waar u op kunt vertrouwen. U kunt onder andere terecht voor:

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

AS Verhuizingen, Herentals