Bové Solutions
Schepen Veraartstraat 3
Essen


Trefwoorden: Renovatiewerken, Totaalrenovatie, Loodgieterij, Verwarmingsinstallatie, Badkamerrenovatie, Nieuwbouw, Elektriciteitswerken, Tegelwerken, Ruwbouwwerken, Sanitaire installaties

Rubrieken: Aannemers - Woningbouw, Aannemers - Verbouwingswerken, Aannemers - Schrijn & Timmerwerken, Aannemers - Karweiwerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Bové Solutions, Essen

Op zoek naar een betrouwbare aannemer in de regio Antwerpen? Dan kunt u een beroep doen op Bové Solutions. Bové Solutions is een familiebedrijf met al vele jaren ervaring in de sector en gespecialiseerd in alle nieuwbouwwerken en renovatiewerken. Het bedrijf is ontstaan door samenwerking van gebroeders met ieder hun eigen specialiteit. U kunt ook terecht voor zowel kleine als grote verbouwingswerken van A tot Z, het renoveren van badkamers, het uitbreken, heropbouw en de volledige afwerking van uw badkamer.

Diensten Bové Solutions

Ruwbouw: U kunt terecht voor o.a. alle verbouwingswerken, zowel nieuwbouw als renovatie. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een garage of het maken van een aanbouw. Er wordt gezorgd voor de uitvoering van de bouwerken, tevens kunnen we ook voor de volledige afwerking van uw huis zorgen.

Installatie: Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we ook sanitaire installaties en centrale verwarming in nieuwbouw of bestaande woning plaatsen.  De oude verwarmingsketel kunnen we vervangen en er een nieuwe plaatsen. Ook vervanging of uitbreiding van uw elektra of het plaatsen van tuinverlichting behoort tot onze taken.

Dakwerken: U kunt denken aan de meest uiteenlopende dakwerken voor uw nieuwbouw of renovatieproject. Voor zowel platte als hellende daken. Enkele voorbeelden zijn: Isoleren van daken, vervangen van dakgoten, Afwerken van dakoversteken, Daktimmerwerken, Plaatsen van lichtkoepels of velux ramen in een bestaand dak en Gevelafwerking.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken neemt u dan contact op.