Pierre Mansion PVL
Nieuwmoersesteenweg 137
EssenTrefwoorden: Eiken bijgebouwen, Houten bijgebouwen, Zandstralen van meubels, Kasten op maat, Schrijnwerkerij, Interieur, Meubels op maat, Meubelrenovatie, Schrijnwerker

Rubrieken: Meubelen, Interieurwerken, Zandstralen, Interieurschrijnwerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Pierre Mansion PVL, Essen

Pierre Mansion is uw schrijnwerker in Herentals voor binnen en buiten. Hout is een klassieke blikvanger en daarom zorgt Pierre Mansion voor diverse realisaties in eik, beuk en andere houtsoorten in eigen atelier. Na een verkennend gesprek bieden wij u een origineel, persoonlijk ontwerp aan dat volledig bij uw woning past. Ook verrichten wij schrijnwerken.

Diensten

Lees meer over onze diensten:

  • Schrijnwerken
  • Zandstralen: Uw houten meubels weer als nieuw door middel van zandstralen. wij maken gebruik van mineralen in plaats van zand voor een fijner effect. Naast meuvels kunnen we ook trappen en tegels zandstralen.
  • Interieur: Wij kunnen alles voor u op maat maken, zoals trappen en kasten. Maar we kunnen ook uw keuken- of badkamermeubels, plinten en deuren op maat maken. Onze specialisatie is het vervaardigen van gebogen stukwerken in keukens.
  • Exterieur: Voor buiten maken we bijgebouwen van hout zoals een tuinhuis of carport, maar ook tuinpoorten. Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat en u kiest zelf de afwerking.
  • Restauratie: Wij voeren de restauraties met de hand uit. Ook voor reparaties kunt u ons gerust benaderen.
  • Andere werken

Wij komen graag bij u langs in regio Herentals om u een vrijblijvende offerte aan te bieden. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

 

Pierre Mansion PVL, Essen