MVG
Zedelgemsesteenweg 164
Ichtegem


Vandaag 08:00 - 20:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Onderhoud en reparatie auto, Onderhoud en reparatie bestelwagen, Plaatsing zonnepanelen, Onderhoudswerken in de tuin, Mechanici, Tuinonderhoud, Klusjes, Elektriciteitswerken, Binnen afwerking en interieur werken, Onderhoud en herstellingen van grondverzetmachines en pompen

Rubrieken: Onderhoudswerken, Techniek, Klusjesman, Klusbedrijf, Services


MVG voor reparatie auto, onderhoud tuin en elektriciteitswerken in Ichtegem en wijde omgeving

Zoekt u een veelzijdige klusjesman die zowel uw auto of bestelwagen repareert en ook binnen en buiten uw woning karweien uitvoert? Dan bent u aan het juiste adres bij MVG, gevestigd in Ichtegem. Het bedrijf is beschikbaar voor onderhoud en reparatie auto, onderhoud en reparatie bestelwagen, plaatsing zonnepanelen, onderhoudswerken in de tuin, tuinonderhoud, algemene klusjes, elektriciteitswerken. Ook worden opdrachten voor binnen afwerking en interieur werken aangenomen. Het zijn mechanici, die onderhoud en herstellingen van grondverzetmachines en pompen aankunnen.

MVG, Ichtegem

Klussenbedrijf voor kleine en grote depannages

Heeft u last van lekkages of een niet functionerend stopcontact? Aarzel niet om contact op te nemen met MVG in Ichtegem in Vlaanderen. Het is een klusbedrijf dat veel service verleent juist als het om kleinere depannages gaat. Er is veel expertise voor uiteenlopende werkzaamheden. Zelf zeggen ze dat er geen beperkingen zijn: van daklekkage tot WC-problemen, zij komen langs en bieden een oplossing voor een redelijke prijs. Kijk voor een nadere voorstelling van hun dienstverlening op hun website. Voor grotere klussen komen ze graag voor overleg bij u langs en stellen daarna een offerte op.

De diensten van MVG op een rijtje

  • Onderhoud en reparatie auto en bestelwagen
  • Plaatsing zonnepanelen en elektriciteitswerken
  • Binnen afwerking van wanden en vloeren
  • Onderhoud en herstellen machines en pompen
  • Tuinonderhoud periodiek of incidenteel
  • Reiniging van daken, dakgoten en zonnepanelen
  • Plaatsing van vloerverwarming

Eén adres voor al uw klussen en onderhoud

Door het inschakelen van MVG krijgt u hulp en advies over al uw noden in de woning of het bedrijfspand. Deze veelzijdige aannemer is werkelijk van alle bouwmarkten thuis. Hij adviseert en koopt alle benodigde materialen zo scherp mogelijk in. Daarna vindt de uitvoering plaats binnen de tijd die daarvoor is afgesproken. U krijgt een offerte op maat bij grotere klussen. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. Na afloop ziet alles er weer netjes uit. Alle klussen zijn mogelijk, ook opruim werkzaamheden in uw tuin of een afbraakklus als het om een oud tuinhuis gaat.

Contacteer MVG in Ichtegem voor het maken van een afspraak of het gratis opstellen van een offerte.

MVG, Ichtegem