Volcke Renting
Jacquetboslaan 7
Dottenijs


Vandaag 08:00 - 18:00
overige dagen


Trefwoorden: Onderhoud machines, Herstelling van machines, Reparatie van machines, Heftrucks, Verreikers, Roterende verreikers, Hoogwerkers, Knikladers, Schrankladers, Dumpers

Rubrieken: Machinebouw, graafmachine, Machine, Machineonderdelen, Machineverhuur


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Volcke Renting in Dottenijs, de officiële Manitou dealer voor verhuur en verkoop van kwaliteit machines

Bent u op zoek naar een professionele Manitou dealer? Vertrouw dan op Volcke Renting. Deze professional is de belangrijkste officiële Manitou dealer binnen de Benelux en staat klaar om u te helpen bij onderhoud machines, herstelling van machines en reparatie van machines. Daarnaast heeft Volcke Renting een ruim aanbod in de verkoop en verhuur. U kunt onder andere terecht voor: heftrucks, verreikers, roterende verreikers, hoogwerkers en knikladers. Ook kunt u terecht voor schrankladers en dumpers. Volcke Renting is specialist in het vak en biedt de beste service en kwaliteit. Neem gerust contact op. 

Volcke Renting, Dottenijs

Historie van het bedrijf

Volcke Renting zit sinds 1947 in het vak en beschikt dus over jarenlange ervaring. Zo kan deze expert de beste service en kwaliteit bieden voor u als klant. Het doel was om het nieuwe gamma Manitou verreikers te verdelen in de streek. De machines bleken aan hun hoge verwachtingen te voldoen door hun uitstekende kwaliteiten, betrouwbaarheid en duurzaamheid. In de jaren 90 breidde het bedrijf zich alleen maar verder uit en nam het de verdeling van het totale pakket Manitou machines op zich. Een nieuwe dochteronderneming voor het verhuren van Manitou machines werd gestart. Het verkoop- en verhuurgamma werd verder uitgebreid. Tegenwoordig kunt u terecht voor Manitou, Mustang en Gehl machines.

Verkoop, verhuur en naverkoop

Volcke Renting staat voor u klaar voor verhuur en verkoop van de beste kwaliteit machines. Neem gerust een kijkje naar het ruime aanbod op de website. Deze professionele Manitou dealer biedt het meest complete gamma aan in de verhuur. U heeft keuze uit alle modellen uit het assortiment van Manitou en Mustang. U kunt een machine zowel op lange als op korte termijn huren.  Ook na uw aankoop staat Volcke Renting voor u klaar. In het magazijn ligt een groot aantal originele Manitou en Mustang wisselstukken altijd op voorraad. Zo kan het meteen worden opgehaald of opgestuurd.

Diensten Volcke Renting

Volcke Renting is de belangrijkste officiële Manitou dealer binnen de Benelux. U heeft keuze uit een ruim aanbod. U kunt onder andere terecht voor verhuur of verkoop van:

  • Heftrucks
  • Verreikers
  • Roterende verreikers
  • Hoogwerkers
  • Knikladers
  • Schrankladers
  • Dumpers

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kun je een bericht versturen via het contactformulier. 

volcke-air1.jpg - Volcke Renting, Dottenijs