Perfect Car
Tunnelweg 11 unit 6
NielTrefwoorden: Onderhoud van personenwagens, Herstellen van koetswerk, Afspraak maken bij autogarage, Hersteldienst voor auto, Bijwerken van roestvlekken, Cartuning, Personenauto laten repareren

Rubrieken: Garages, Onderhoudswerken, Carrosserie


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Perfect Car in Niel, voor cartuning, professioneel onderhoud van personenwagens en herstellingen

Bent u op zoek naar een professional in het onderhoud van personenwagens? Wees welkom bij Perfect Car in Niel. Met onze deskundige hersteldienst voor auto, kunt u bij  ons, vijf dagen per week, uw personenauto laten repareren. Ook verzorgen wij het herstellen van koetswerk en het vakkundig bijwerken van roestvlekken. Met onze afdeling cartuning haalt u bovendien het beste vermogen uit uw wagen. Wilt u ook een afspraak maken bij autogarage Perfect Car? Laat dan snel van u horen!

Vakkundig onderhoud van personenwagens in Niel

Bij Perfect Car hebben we meer dan dertig jaar ervaring op de teller staan binnen de autobranche. Al sinds 1993 kunnen autobezitters bij ons terecht voor een gedegen onderhoud van hun personenwagen; waarbij zaakvoerder Carlos zelf de benodigde werken aan uw auto uitvoert. Elk automerk is welkom in ons goed uitgeruste atelier. U kunt bij ons dan ook een uitstekende dienstverlening verwachten en een hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over onze onderhoudsdienst en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding? Kom gerust bij ons langs, of stuur ons een berichtje.

Carrosserie specialist in de regio Antwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het perfectioneren van de carrosserie van elk merk auto. Brengt u de auto bij ons atelier? Dan voeren we eerst een grondige inspectie uit om eventueel zwakke plekken te lokaliseren. Roestplekken weten wij tot in de puntjes te herstellen, maar ook lakschade werken we netjes voor u weg. Heeft de hagel uw auto te grazen genomen? Geen nood, ook dat lossen we op vakkundige wijze voor u op. Met een goed onderhouden carrosserie gaat uw auto langer mee en voorkomt u schade op lange termijn. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een adviesgesprek.

Haal het beste uit uw auto met cartuning

Wilt u een auto die er zowel aan de buitenkant als aan de binnenzijde uitziet zoals u dit graag ziet? Met de een optimaal vermogen voor de beste prestatie? Maak dan een afspraak voor een cartuning op maat. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Onderhoud van personenwagens
  • Herstellen van koetswerk
  • Afspraak maken bij autogarage
  • Hersteldienst voor auto
  • Bijwerken van roestvlekken
  • Cartuning
  • Personenauto laten repareren

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Onderhoud van personenwagens Niel, Antwerpen