Aquamella
Gontrode Heirweg 132-134
MelleTrefwoorden: Ontstoppingswerken, Ruimingswerkzaamheden, Afvoerleidingen, Ontstoppingsdienst, Veegwerken, Rioolreiniging, Wagenpark, Ruimen van straatkolken

Rubrieken: Ruimingswerken, Ontstoppen van afvoerleidingen, Ruimingsdienst, Ontstoppen
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Aquamella, Melle

De leider in snelservice

Voor alle ruimingswerken bent u bij Aquamella in Melle aan het juiste adres. Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Onze diensten voor particulieren:

  • Ruimen van aal, teer en septische putten
  • Kuisen van regenputten
  • Ontstoppen van leidingen onder druk
  • Veegwerken: Hierbij werken wij met een vrachtwagen die een tankinhoud heeft van 7000 liter. Met bijna 4000 liter schoon water kunt u ons prima inzetten voor vervuilde wegen of het vegen van goten, straten en terreinen.

Zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten staan wij graag klaar. Zo hebben wij al verschillende openbare besturen, scholen en ziekenhuizen geholpen met het reinigen van de riolering, het ruimen van straatkolken, het wegfrezen van boomwortels in rioleringen, het vegen van greppels en nog veel meer.

Wagenpark

Wij hebben een uitgebreid wagenpark zodat we voor elke ruimingsdienst een passende wagen kunnen sturen. Wij werken voornamelijk met Mercedes vrachtwagens zoals de Mercedes Actros serienummers 1840, 4140, 3340 en 1928. Voor het plaatsen van signalisatie rijden wij met een Renault Kangoo en voor het transport van afval naar vergunde stortplaatsen rijden we met een Scania R420 (trekker).

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier of via onze website.