Het gezondheidshuis
Tongerlodorp 34
Tongerlo (Westerlo)


Trefwoorden: Onverklaarde lichamelijke klachten, Slapeloosheid, Maag en darmklachten, Hulp bij migraine, Ontlastingsonderzoek, Gezondheidsscan, Begeleiding bij chronische klachten, DNA onderzoek gezondheid, Test bij chronische ziekte, Voedselintolerantie test

Rubrieken: Adviesbureaus, Gezondheidsinstituut, Artsen, Consulent, Gezondheidsadviseur


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Het gezondheidshuis in Tongerlo (Westerlo) voor hulp en begeleiding bij chronische klachten en DNA onderzoek over uw gezondheid

Het gezondheidshuis in Tongerlo (Westerlo) is een praktijk voor orthomoleculaire gezondheidszorg en klinische PNI. Kampt u met te langdurende klachten en wilt u uw leven terug? Of wilt u net meer uit uw lijf en leven halen? Doe dan een beroep op onze wetenschappelijk onderbouwde en natuurlijke begeleiding. Zo helpen we u verder bij onverklaarde lichamelijke klachten, slapeloosheid, maag en darmklachten en bieden we hulp bij migraine. Van een ontlastingsonderzoek, een gezondheidsscan, DNA onderzoek gezondheid en de nodige testen bij chronische ziekte, zoals voedselintolerantie testen, staan onze onderzoekers en professionals voor u klaar. We bieden u onderzoek en vervolgens begeleiding bij chronische klachten, zodat u op weg kunt naar een betere toekomst. 

Over Het gezondheidshuis in Tongerlo (Westerlo)

U bent uniek, dat weet u. Maar dat gaat verder dan u denkt. Stel, we geven vier gezonde mensen een appel en meten hun bloedsuiker enige tijd later. Bij de ene ging die door het dak, bij de andere ligt die wat hoger en bij de laatste twee gebeurde er niets. Dat is uw biochemie: hoe uw lichaam reageert op wat er binnenkomt en wat er met u gebeurt. De individuele biochemie brengen wij in kaart, om ze dan te vertalen naar uw unieke gebruiksaanwijzing. Zodat u bijvoorbeeld de oorzaken van die vermoeidheid ontdekt of weet hoeveel appels u het best eet. Of we het nu hebben over de verstoorde werkingsmechanismen achter uw klacht, over uw voedingsadvies of actieplan: alles wat wij zeggen en (u laten) doen is wetenschappelijk onderbouwd met studies en referenties. We werken samen met artsen, specialisten, psychologen en volgen dagelijks de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet.

Begeleiding bij chronische klachten

Leg u niet neer bij chronische klachten, maar leer uw lichaam door en door kennen via onze unieke meten, weten, doen-aanpak. De oplossing begint bij de oorzaak. Kampt u al langer met maag-darmklachten, een opgeblazen gevoel, vermoeidheid, stressklachten, een slaapprobleem, concentratiestoornissen, vage algemene klachten, aanslepende postvirale klachten, migraine of fibromyalgie? Dan bent u wellicht enigszins wanhopig en twijfelt u of dit werkelijk een fysieke oorzaak kan hebben. Moet u daarmee leren leven? Nee! Want bij Het gezondheidshuis weten we dat er veel meer mogelijk is, dan menig mens denkt, als u uw lichaam door en door leert kennen. De oplossing begint bij de oorzaak. We nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en vertellen u alles over onze unieke begeleiding en resultaten. Overtuigd? Neem dan vandaag nog contact op en u ontvangt van ons een helder voorstel.

Onze hulp en expertises in de praktijk in Antwerpen

Onze werkwijze is duidelijk: Om snel bij de kern van de vraag te komen werken we anders dan de meeste therapeuten. Om nog sneller tot resultaat te komen en gericht aan de slag te gaan maken we al vanaf de eerste afspraak gebruik van vragenlijsten, onderzoeken en predictieve technologie. Dit bespaart u én ons een heel pak tijd en consulten. Laat ons u verder helpen met onze hulp en expertise als u behoefte heeft aan of last heeft van onder meer:

  • Onverklaarde lichamelijke klachten
  • Slapeloosheid
  • Maag en darmklachten
  • Hulp bij migraine
  • Ontlastingsonderzoek
  • Gezondheidsscan
  • Begeleiding bij chronische klachten
  • DNA onderzoek gezondheid
  • Test bij chronische ziekte
  • Voedselintolerantie test

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, voor het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Begeleiding bij chronische klachten Tongerlo (Westerlo), Antwerpen