Optiek Rits
Adolphe della Faillelaan 7
Zwijnaarde


Vandaag 09:00 - 12:00 14:00 - 17:00
overige dagen


Trefwoorden: Oog opmetingen, Onderhoud van uw bril, Herstellingen van brillen, Verkoop van hoorapparaten, Contactlenzen kopen, Verkoop van kinderbrillen, Verkoop van dames brillen, Verkoop van heren brillen, Lens online

Rubrieken: Optiek


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Optiek Rits in Zwijnaarde, brillen en lenzen van kwaliteit op maat

Bij Optiek Rits in Zwijnaarde helpt u met hun persoonlijke aanpak graag om de beste bril of lenzen voor u te zoeken. Het gehele gezin heeft hier keuze uit een ruim assortiment aan brillen! Ze voorzien in de verkoop van heren brillen, verkoop van dames brillen en verkoop van kinderbrillen. Om ervoor te zorgen dat een nieuwe bril altijd perfect past nemen de professionals oog opmetingen af. Nadat u hier een bril heeft uitgekozen kunt u hier ook terecht voor het onderhoud van uw bril. Ook de nodige herstellingen van brillen worden bij Optiek Rits uitgevoerd. Als u liever kiest voor lenzen dan is contactlenzen kopen hier een mogelijkheid, dit is gemakkelijk te regelen via lens online. Met de verkoop van hoorapparaten willen ze ook voor de gezondheid van uw oren zorgen.

brillen.jpg - Optiek Rits, Zwijnaarde

Uiteenlopende diensten bij Optiek Rits

Bij Optiek Rits wordt gebruik gemaakt van een persoonlijke aanpak om maatwerk van kwaliteit te leveren. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u precies zoekt en waarvoor u de bril nodig heeft. Of u de bril bijvoorbeeld nodig heeft voor lezen of sporten; het wordt perfect op uw afgestemd. Bij oog opmetingen wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. Door uw ogen nauwkeurig op te meten vinden ze beste brillenglazen en monturen voor u. Zo heeft u de beste bril speciaal op maat voor u gemaakt. Optiek Rits biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Hoorapparaten
  • Lenzen
  • Onderhoud en herstellingen brillen

De perfecte bril op maat in Zwijnaarde

Als u op zoek bent naar de perfecte bril dan bent u bij Optiek Rits aan het juiste adres! U vindt hier een ruim aanbod aan brillen en zonnebrillen zodat u altijd iets vindt wat helemaal bij u past. Ze hebben meer klassieke stijlen of hippe en moderne uitvoeringen, maar ook brillen die ideaal zijn voor tijdens het sporten. Samen met de opticiens wordt ook goed gekeken dat de bril in uw budget valt. Ze hebben monturen in onder andere kunststof, titanium en carbon. Ook kunt u bij de opticien kiezen voor contactlenzen en wordt dit gemakkelijk geregeld via Lens online. Bij Optiek Rits wordt gekeken na een onderzoek gekeken welke contactlenzen het beste bij u passen.

Het onderhoud en herstel van uw bril

Als u bril een klein defect heeft opgelopen of uw bril nodig weer de glans moet terugkrijgen dan helpt Optiek Rits u met het nodige onderhoud en herstel aan uw bril. Ze lossen het graag snel en kosteloos voor u op. Om de perfecte bril op maat te zoeken voeren ze met de revolutionaire DNEye scanner oogmetingen uit. Doordat uw bril nog nauwkeurig is ziet u scherper. Voor de gezondheid van uw oren vindt u hier verschillende hoorapparaten. Door uw gehoor goed te testen wordt uiteindelijk het bijpassende hoorapparaat gekozen voor uw specifieke situatie. Bij Optiek Rits in Zwijnaarde vindt u een uitgebreid assortiment aan brillen, lenzen en hoorapparaten.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

algemeen.jpg - Optiek Rits, Zwijnaarde