Opruimingen flipke
De Moystraat 13/301
Antwerpen


Trefwoorden: Opkuis na overlijden, Opkuis na waterschade, Opkuis na brand, Opkuis na verhuis, Inboedel opruiming, Kamer leegruimen, Huis leegmaken, Woningontruiming, Afvoeren van de boedel, Opleverdiensten

Rubrieken: Recyclagebedrijven, Opruimen inboedels


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Opruimingen Flipke in Antwerpen, voor een professionele inboedelopruiming

Gaat u verhuizen of heeft u te maken met een overlijden? Dan moet er een hoop gebeuren met de inboedel. Bij Opruimingen Flipke in Antwerpen, bent u aan het juiste adres voor een opkuis na overlijden, een opkuis na waterschade, een opkuis na brand of bijvoorbeeld een opkuis na verhuis. Er zijn bijzonder veel situaties denkbaar voor een inboedel opruim. Wij komen uw kamer leegruimen, uw huis leegmaken, verzorgen een woningontruiming en het afvoeren van de boedel. Opruimingen Flipke kunt u inhuren voor volledige opleverdiensten.

Van garagebox tot woonruimte

Een woningontruiming kost veel energie. Zo moet u zorgdragen voor een correcte selectie en afvoer naar de juiste locatie. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Opruimingen Flipke, verzorgen wij uw totale inboedelopruiming. Of het nu een groot project of enkel een garagebox betreft, wij komen bij u langs voor zowel grote als kleine opdrachten. Wij voeren al onze opdrachten op een respectvolle en efficiënte manier uit, van A tot Z. Dit bespaart u een hoop tijd en energie en heeft u er verder weinig omkijken naar.

Ook voorafgaand aan verhuur

Gaat u uw woning verhuren? Dan wil de nieuwe bewoner natuurlijk graag zijn eigen inboedel plaatsen. Wellicht dient u ook foto’s te maken van een schone en opgeruimde woning. In zo’n geval is het inhuren van een opruimingenservice een uitstekende keuze. U heeft het immers al druk genoeg met het verhuur klaar maken van de woning en kunt u tijd wel beter besteden. Bovendien bespaart u zo ook op de kosten van het inhuren van een aanhangwagen om grotere spullen naar het containerpark te vervoeren.

Opruimingen Flipke ontzorgt

Weet u niet hoe te beginnen met ontruimen? Informeer eens naar de mogelijkheden, wij helpen u graag. Als professional zijn ontruimingen voor ons dagelijkse kost, zo kunnen wij u goed adviseren over wat u zelf kunt doen en vanaf welk moment wij het overnemen. Wij bieden u de volgende diensten:

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Opruimingen flipke, Antwerpen