Thuisverpleging Sonja Hilven
Oude Kerkweg 19
NeeroeterenTrefwoorden: Palliatieve verzorging, Wondverzorging, Inspuitingen, Hygiënische zorg, Verzorging aan huis

Rubrieken: Thuiszorg, Thuisverpleging, Verpleegkundige ParticulierContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuisverpleging Sonja Hilven uit Neeroeteren voor kwalitatieve thuisverpleging op maat

Bent u op zoek naar een deskundige verpleger voor verzorging aan huis in de regio van Neeroeteren? Dan kunt u bij Sonja Hilven terecht. U kunt rekenen op een brede dienstverlening, zoals palliatieve verzorging, wondverzorging, inspuitingen en hygiënische zorg. Thuisverpleging gebeurt altijd in een sfeer van absoluut vertrouwen. Immers u moet uw moeizame strijd voor revalidatie of een betere gezondheid leveren met een ander van wie u de hulp hard nodig heeft. Sonja Hilven uit Neeroeteren is bij uitstek zo’n vertrouwenspersoon. Zodra ze bij u langs is geweest, weet u dat iemand met een warme en zachte aanpak haar uiterste best voor u gaat doen in de voor u vertrouwde woon- of leefomgeving. U kijkt uit naar het volgende bezoek.

Dienstverlening Thuisverpleging Sonja Hilven

Het aantal diensten dat Sonja Hilven thuis aanbiedt is bijzonder uitgebreid. Het betreft particuliere verpleging, algemene verzorging aan huis, palliatieve zorg, inspuitingen, wondverzorging en overige vormen van thuiszorg. Sonja Hilven biedt professionele verpleegkundige diensten aan huis. Haar diensten voor thuisverpleging zijn verdeeld in een ruime waaier aan medische diensten van wassen en aankleden, hygiënische zorgen, wondzorg en sondages, inspuitingen en palliatieve verzorging. Verpleging aan huis is meer dan enkel techniek. Bij Thuisverpleging Sonja Hilven krijgt u de tijd die nodig is. En belangrijk is altijd een luisterend oor voor u.

Een zorgvuldige en veilige behandeling

Alle diensten worden uitgevoerd met de meest veilige werkwijze. Zo worden de moderne types mondmaskers gebruikt. Alles wordt gedaan om iedereen goed te beschermen tegen verkeerde invloeden. Een extra zorg, die geldt voor iedereen. Alles begint met een goed gesprek, zo nodig ook met specialisten. Sonja Hilven heeft genoeg ervaring om snel vast te stellen welke vorm van zorg aan huis in uw geval nodig is. Dan maakt zij meteen haar plan en legt dat voor ter overweging. Daarna begint zij aan de uitvoering. Het gaat daarbij om zowel de dagelijkse verzorging als afspraken met uw behandelend arts. Het tijdstip, de regelmaat en het totaal aantal bezoeken is onderdeel van het  zorgplan.

De kosten gaan via de derdebetalingsregeling

De betaling van uw verzorging gebeurt via derdebetalingsregeling. Alle kosten worden rechtstreeks met uw ziekenfonds afgerekend, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. U kunt zich dan ook optimaal concentreren op uw herstel, wat het belangrijkste is. U kunt gerust contact opnemen met Sonja Hilven om meer informatie te krijgen over de derdebetalingsregeling. De thuisverpleger denkt graag met u mee en zet alles op alles om u van de best passende zorg te kunnen voorzien.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Thuisverpleging Sonja Hilven, Neeroeteren