Thuisverplegingspraktijk Els Declerck
Bontensstraat 24
LichterveldeTrefwoorden: Palliatieve zorg, Wond zorg, Stoma zorg, Inspuitingen, Klaarleggen van medicatie, Diabeteseducator, Referentieverpleegkundige wond zorg, Afkoppelen chemo, Kwaliteit van zorg, Sondevoeding

Rubrieken: Thuisverpleging, Verpleging aan huis, Verpleegkundige - particulierContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuisverplegingspraktijk Els Declerck in Lichtervelde: Zorg met een hart

Op zoek naar thuisverlpeging in Kortemak, thuisverpleging in Hooglede of thuisverpleging in Staden? Thuisverplegingspraktijk Els Declerck staat iedereen die thuishulp wenst in de omgeving Lichtervelde ten dienste met specialistische thuisverpleging op maat. U kunt rekenen op de ervaren thuisverpleegsters van thuisverplegingspraktijk Els Declerck voor onder andere: wond zorg, inspuitingen, stoma zorg, klaarleggen van medicatie, afkoppelen chemo, palliatieve zorg en hulp bij sondevoeding. De kwaliteit van zorg staat voorop voor thuisverplegingspraktijk Els Declerck. Het professionele zorgaanbod is zodanig afgestemd dat elke patiënt de optimale kansen krijgt om zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde thuisomgeving te blijven. Het team bevat diverse specialisten. Specialist in diabetes, in de vorm van een diabeteseducator; en een specialist in wond zorg, in de vorm van een referentieverpleegkundige wond zorg.

els.jpg - Thuisverplegingspraktijk Els Declerck, Lichtervelde

Voor al uw thuiszorg noden

Thuiszorg is niet alleen een uitkomst voor ouderen, wat vaak wordt gedacht. Ook jonge mensen kunnen thuiszorg nodig hebben. De thuisverplegingspraktijk Els Declerck heeft een specialistisch team die voor alles instaat, zo kunt u vrijblijvend contact opnemen voor de volgende diensten:

  • Palliatieve zorg
  • Wond zorg
  • Stoma zorg
  • Inspuitingen
  • Klaarleggen van medicatie
  • Ondersteuning bij diabetes klachten
  • Afkoppelen chemo
  • Sondevoeding

Diabeteseducator

Een diabeteseducator is een term die een verpleger toegewezen krijgt na het behalen van een diploma waarvan de studie speciaal gericht is op het verhelpen of verminderen van diabetes klachten. Een diabeteseducator kan op een doelgerichte manier diabetes bestrijden, door bijvoorbeeld het aanpassen van cliënt zijn of haar dieet, of door bepaalde kinesthetische bewegingstherapieën toe te passen. Heeft u diabetes en wilt u daar professionele hulp bij krijgen, al is het maar zodat u er niet alleen voor staat? Thuisverplegingspraktijk Els Declerck staat graag voor u klaar!

Referentieverpleegkundige wondzorg

De praktijk van Els Declerck beschikt ook over een referentieverpleegkundige in de wondzorg. Dit houdt in dat er binnen het multidisciplinaire team een expert is in wondzorg, en een sleutelrol vervult in de diverse behandelingswijze, verbandleer en pathologie van wonden. Dít is wat kwaliteitszorg inhoudt bij Els Declerck, u krijgt de beste specialisten voor uw noden. Maar naast specialistische zorg, staat de thuisverplegingspraktijk ook voor vertrouwen en discretie. Cliënten moeten zich veilig en gerust voelen. Els Declerck streeft naar een sterke vertrouwensrelatie met de patiënt, de familie, de behandelende arts en de andere mantelzorgers om zorg op maat te kunnen leveren.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. U kunt terecht voor thuisverpleging Kortemak, thuisverpleging Hooglede en thuisverlpeging Staden.

reclamefolder.png - Thuisverplegingspraktijk Els Declerck, Lichtervelde