Autoviger NV
Brugsesteenweg 209
Oudenburg (Roksem)


Trefwoorden: Aanhangwagen, Kraanvoertuig, Tankwagen, Personenwagens, Bouwmachines, Bestelwagens, Verhuur van oplegger, Verhuur minibusje, Hoogtewerker op voertuig, Vrieswagen

Rubrieken: Auto's en autobedrijven, Verhuur en Verhuurbedrijven, Herstellingen Auto's


Autoviger NV, Oudenburg (Roksem)

U zoekt een tweedehands bedrijfswagen of personenwagen? Of kiest u toch liever voor een tijdelijke oplossing en wilt u een voertuig huren? Neemt u dan contact op met Auto-Viger. Ook voor onderhoud en herstellingen van personenwagens, vrachtwagens en bestelwagens van alle merken moet u bij Auto-Viger zijn. Wij zijn met name gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan voertuigen van het merk Mercedes en andere Duitse merken. Wij beschikken dan ook over grote voorraden van originele Mercedes-onderdelen.

Diensten en producten

Voor welke diensten en voertuigen kunt u bij ons terecht:

  • Tweedehands bedrijfsvoertuigen: Auto-Viger beschikt onder andere over tweedehands bestelwagens, vrachtwagens, koel- en vrieswagens, en voertuigen voor dieren- en paardenvervoer. U bent bij Auto-Viger verzekerd van een uitstekende kwaliteit na levering. Bovendien staan wij garant voor een ruim aanbod in stock, een hoge klantenservice en onderhoud nadat wij u het bedrijfsvoertuig hebben verkocht. In ons assortiment bedrijfsvoertuigen vindt u verschillende topmerken.
  • Tweedehands personenwagens: Bekijk ons ruime assortiment gebruikte personenwagens van topmerken zoals Mercedes, BMW en Audi.
  • Verhuur voertuigen: Voor een tijdelijke oplossing kunt u ook voertuigen bij ons huren. Bijvoorbeeld als u een uitstapje plant met de hele familie en een minibusje handig zou zijn. Of een bestelwagen met of zonder laadbrug voor uw verhuizing.
  • Onderhoud & Herstellingen: Auto-Viger staat garant voor kwaliteit bij ons onderhoud en herstellingen. Wij beschikken over de laatste moderne apparatuur en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door constante bijscholing. Bovendien heeft Auto-Viger de meest courante wisselstukken in huis om u te voorzien van een efficiënte en snelle dienstverlening.

Meer informatie over onze diensten en voertuigen vindt u op onze website of vraag vrijblijvend meer informatie aan.