B-Technics BV
Heuvelweg 10
RijkevorselTrefwoorden: Plaatsing van zwembaden, Onderhoud van zwembaden, Opzoeken van lekken en herstellingen van zwembaden, Zwembad winter klaar maken, Zwembad zomer klaar maken, Nieuwe zwembaden aanleggen, Herstelling aan bestaande zwembaden, Waterproblemen van u zwembad verhelpen, Vervangen van filtermedia van u zwembad, Zwembad filterpompen vervangen en herstellen

Rubrieken: Zwembaden aanleg, ZwembadenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Drromt u ook van een eigen zwembad? Welkom bij B-Technics BV in Rijkevorsel

Wie droomt er niet van een privé zwembad in de tuin? Bij B-Technics in Rijkevorsel bent u aan het juiste adres voor de plaatsing van zwembaden, onderhoud van zwembaden, zwembad filterpompen vervangen en herstellen en herstelling aan bestaande zwembaden. Naast nieuwe zwembaden aanleggen komt B-Technics uw zwembad winter klaar maken en uw zwembad zomer klaar maken. Ook verzorgen wij het opzoeken van lekken en herstellingen van zwembaden, kunnen wij waterproblemen van u zwembad verhelpen en verzorgen het vervangen van filtermedia van u zwembad.

Topadvies op zwembadgebied

Bij de plaatsing van een zwembad komt heel wat kijken. Bij B-Technics BV spreken we het hele traject van a tot z uitvoerig met u door. Ons uitgangspunt is een zwembad voor u te plaatsen wat compleet voldoet aan al uw wensen en verwachtingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise, garanderen wij de realisatie van uw droomzwembad, waar u nog jarenlang veel plezier aan beleeft. Onze excellente service staat hierbij altijd voorop.

Eerste hulp bij lekkage

Een lekkage in uw zwembad kan grote gevolgen hebben. Meestal wordt de lekkage snel opgemerkt doordat het waterpeil steeds zakt, maar soms merkt u een lekkage pas op wanneer de grond rondom het zwembad begint te verzakken. De oorzaken lopen uiteen. Zo kan er, door slijtage, een scheurtje ontstaan in de leidingen of in het voegwerk van de zwembadtegels bijvoorbeeld. Bij B-Technics BV zijn we snel ter plaatse om het lek voor u op te sporen en de schade efficiënt te herstellen.

Onze diensten op een rij

Vindt u het leuk om liever zelf aan de slag te gaan met de bouw van uw zwembad? Ook dan staan we u graag met raad en daad bij. Wij staan voor u klaar voor zowel grote als kleine projecten, van de bouw tot een vraag over de kleur van uw zwembadwater. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

·       Plaatsing van zwembaden

·       Winter- en zomer klaar maken zwembad

·       Onderhoud van zwembaden

·       Opsporen lekkage

·       Vervangen van filtermedia

·       Vervangen/herstellen van filterpompen

·       Plaatsing en herstelling van warmtepompen

·       Plaatsen van waterbehandelingsinstallatie

·       Herstellingen allerlei

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft. Of misschien wenst u meer informatie over onze uiteenlopende diensten. Neemt u dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, via het contactformulier op onze website als ook per e-mail.

a3a8500a-8aa4-4625-85f2-7005f0573cbb.jpg - B-Technics BV, Rijkevorsel