Yuvit Cleaning
Poerbusstraat 38
Ardooie


Trefwoorden: Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren, Schoonmaak van scholen, Grondige schoonmaak aan huis, Schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, Schoonmaak van dakgoten en daken, Reinigen van zonnepanelen, Opkuis van oplevering nieuwbouw, Nieuwbouw panden schoonmaken, Ramen laten wassen van woningen, Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf

Rubrieken: Ruitenwassers, Ruitenwasserijen, Schoonmaakbedrijf


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Specialist in opkuis en schoonmaak van kantoren: Yuvit Cleaning in Ardooie West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren, woningen en/of panden? Dan bent u bij Yuvit Cleaning in Ardooie aan het juiste adres. Met een diepe passie voor proper en service staan onze gediplomeerde teams voor u klaar. Reken op ons voor een uitstekende schoonmaak van kantoren, schoonmaak van scholen, grondige schoonmaak aan huis, schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, schoonmaak van dakgoten en daken en ramen laten wassen van woningen. Doe een beroep op onze glazenwassers die ook klaar staan voor het reinigen van zonnepanelen. Uiteraard staan we ook klaar voor al uw opkuis opdrachten, zoals nieuwbouw panden schoonmaken en opkuis van oplevering nieuwbouw. Wenst u dat schoon echt schoon is met milieuvriendelijke producten? Kies dan voor milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Yuvit Cleaning!

Schoonmaak van kantoren in West-Vlaanderen

Onze teams zijn specialisten in de schoonmaakservice voor kantoren. Kunnen uw werkplekken een opfrissing gebruiken? Dan staat we graag tot uw dienst. Van uw bureaus en materialen afstoffen, dweilen, gemeenschappelijke ruimtes poetsen, ramen wassen en uw sanitair onderhouden tot aan stofzuigen, tapijten reinigen en vuilnisbakken legen. We verzorgen juist en professioneel uw gehele schoonmaak. Hiernaast kunt u ons ook inzetten voor de schoonmaak van uw fabriekshallen. Mogen we u hier eens meer over vertellen?

Onze diensten en services vanuit Ardooie 

Yuvit Cleaning is uw partner voor traditionele en gespecialiseerde schoonmaakwerken. Onder leiding van onze zaakvoerder Tom Verheye staan we al bijna een decennia klaar voor onze klanten. We werken volledig op maat van uw wensen en kunnen zowel uw eenmalige als uw structurele opdrachten uitvoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor: 

  • Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren
  • Schoonmaak van scholen
  • Grondige schoonmaak aan huis
  • Schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes
  • Schoonmaak van dakgoten en daken
  • Ramen laten wassen van woningen
  • Reinigen van zonnepanelen
  • Opkuis van oplevering nieuwbouw
  • Nieuwbouw panden schoonmaken
  • Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf

Van uw ramen tot aan uw daken!

In ramen wassen zonder strepen en vlekken achter te laten, zijn we een echte expert! Of u nu de ramen van een woning of grote raampartijen in bedrijfsgebouwen wil laten schoonmaken, geen klus is ons te complex. Met behulp van onze uitgeruste ladders kunnen wij ook moeiteloos ramen op grote hoogte schoonmaken. U bent bij Yuvit Cleaning verzekerd van een ware totaalservice. Naast ramen wassen we namelijk raamprofielen, rolluiken, volledige veranda’s tot aan zonnepanelen, dakgoten en daken, zoals het ontmossen, aan toe! U hoeft ons slechts een seintje te geven en wij komen bij u langs om een eenmalig of periodiek onderhoudscontract af te sluiten. Mogen we ook u verder helpen uw pand of woning te laten stralen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren Ardooie, West-Vlaanderen