Happy Whiskers Cat Spa & Trimsalon
Kortrijkstraat 63
AvelgemTrefwoorden: Professionele kattenverzorger, Ervaren kattenkapster, Klitten verwijderen bij katten, Nagelknippen bij katten, Oor reinigen kat, Kattensieraden kopen, Professionele kattentrimmer, Aromatherapie voor kat, Kittenpakket bestellen, Oogverzorging voor katten

Rubrieken: Trimsalon, Kattenverzorging


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Zoekt u een ervaren kattenkapster? Maak dan snel uw afspraak bij Happy Whiskers Cat Spa & Trimsalon in Avelgem

Welkom bij Happy Whiskers Cat Spa & Trimsalon in Avelgem, het adres voor de volledige verzorging van uw geliefde kat(ten)? Met een diepe passie voor katten en een professionele achtergrond in de verzorging van katten, bent u bij ons aan het juiste adres om uw geliefde huisdier volledig te laten verwennen en verzorgen. Onze professionele kattenverzorgers en ervaren kattenkapster draagt zorg voor klitten verwijderen bij katten, nagelknippen bij katten, oogverzorging voor katten en oor reinigen kat op een juiste en aangename wijze. Onze professionele kattentrimmers van Happy Whiskers bieden ook aromatherapie voor katten en we maken onze dienstverlening compleet met de mogelijkheid om kattensieraden te kopen en onder meer een kittenpakket te bestellen. Lees snel verder en maak vandaag nog een afspraak voor uw geliefde kat. 

Professionele kattentrimmer Avelgem, West-Vlaanderen

Happy Whiskers Cat Spa & Trimsalon in Avelgem

Het begon allemaal in 2009, bij de aanschaf van ons eerste Britje en de start van onze cattery! Een prachtig mooie kat komend uit een slechte situatie. Deze had veel verzorging nodig en nergens vonden we het juiste adres. Door de voorliefde van onze zaakvoerster voor katten ging zij op onderzoek uit en dit resulteerde uiteindelijk in scholing naar professionele kattenverzorgster, zodat anderen met hun prachtige, geliefde katten een goed adres zouden kunnen vinden voor de volledige verzorging van hun kat. We doen dit nu bijna 15 jaar met veel succes, plezier, passie en de juiste kennis. Ons team blijft groeien, zodat iedereen in West-Vlaanderen gebruik kan maken van onze expertise en services. Mogen ook uw geliefde katten binnenkort verwennen met een behandeling in onze spa en trimsalon? Boek dan snel een afspraak. 

De ervaren kattenkapster in West-Vlaanderen

Bij Happy Whiskers zorgen we ervoor dat uw kat weer met een mooie klitvrije vacht naar huis gaat en het bezoek aan de trimsalon als een positieve ervaring beleeft. We werken in alle rust en uitsluitend op afspraak. Er komen geen andere dieren in de salon, terwijl we met uw kat bezig zijn. Alle gebruikte voorwerpen worden gereinigd en ontsmet na ieder gebruik. U als eigenaar mag uiteraard aanwezig zijn tijdens de behandeling, indien u dit wenst. Is er geen mogelijkheid om naar onze spa en trimsalon te komen? Dan komen we bij u aan huis trimmen. We doen er alles aan om een aangename oplossing voor de verzorging van uw kat(ten) te creëren. 

Gun uw geliefde kat een bezoek in onze kattensalon 

Welkom bij Happy Whiskers Cat Spa & Trimsalon. We helpen u kat(ten) met de vachtverzorging en veel meer. We stellen het welzijn van de kat altijd voorop! Hierdoor werken we uitsluitend op afspraak. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, advies en voor het maken van een afspraak voor onze diensten, expertise en services, waaronder:

  • Professionele kattenverzorgers
  • Ervaren kattenkapsters
  • Klitten verwijderen bij katten
  • Nagelknippen bij katten
  • Oor reinigen kat
  • Kattensieraden kopen
  • Professionele kattentrimmer
  • Aromatherapie voor kat
  • Kittenpakket bestellen
  • Oogverzorging voor katten

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Ervaren kattenkapster Avelgem, West-Vlaanderen