Dakwerken Django
Tiensesteenweg 23
Bunsbeek


Trefwoorden: Renovatie en herstellingswerkzaamheden daken, Dak herstellingen, Onderhoud van daken, Isolatie van daken, Verwijderen van asbest op daken, Ontmossen van daken, Plaatsen van Velux dakramen, Leien daken aanleggen, Roofing daken aanleggen

Rubrieken: Dakbedekkingen, Dak- en timmerwerken, Dak Isolatie, Dakbedekkingswerken, Dakdekker


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dakwerken Django in Bunsbeek, voor uw dakrenovatie, dakisolatie, dakherstellingen en meer

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van renovatie en herstellingswerkzaamheden daken? Welkom bij Dakwerken Django in Bunsbeek, voor het onderhoud van daken, isolatie van daken en al uw dak herstellingen. Zo kunt u bij Dakwerken Django terecht voor het verwijderen van asbest op daken, het ontmossen van daken en roofing daken aanleggen. Maar ook het plaatsen van Velux dakramen en leien daken aanleggen behoort bijvoorbeeld tot het uitgebreide diensten aanbod.

Moet u asbest altijd verwijderen?

De meeste platte daken zijn gelegd met bitumen of golfplaten. Golfplaten kunnen, net als dakleien en dakgoten, asbest bevatten. Asbest is een natuurlijk mineraal en kan prima gebruikt worden, zo lang het niet beschadigd is.  Verwijderen is pas noodzakelijk bij schade. Ziet u scheuren of barsten in uw golfplaten of dakgoot en weet u dat er asbest is verwerkt in dit materiaal? Schakel dan direct Dakwerken Django in, om uw dak te herstellen, nieuwe roofing aan te leggen en de beschadigde materialen op een veilige manier af te voeren.

Professionaliteit en de hoogste kwaliteit

Professionaliteit en een perfect resultaat staan bij ons altijd voorop. Daardoor werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen zodat wij u een perfect resultaat kunnen garanderen. Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijke communicatie en volledige nazorg. Vanaf het bestellen van materialen tot de uitvoering: wij zorgen ervoor dat alles geheel vlekkeloos verloopt en dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Deze verzorgde aanpak resulteert in een uitstekende klanttevredenheid.

Verleng de levensduur met goed onderhoud

Door u dak goed te laten onderhouden, verlengt u de levensduur aanzienlijk. Het laten verwijderen van mossen en oplossen van lekkages is dan ook van groot belang. Zo voorkomt u verdere schade op termijn binnenshuis. Django Dakwerken biedt u de volgende diensten:

·       Isoleren van uw dak

·       Dakrenovatie

·       Dak herstellingen

·       Aanleggen van dakkapellen, Velux dakramen en lichtkoepels

·       Alle vormen van dakbedekking

·       Ontmossen

·       Verwijderen van asbest

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch en per email bericht bereikbaar.

70927621_s(1).jpg - Dakwerken Django, Bunsbeek