Boeykens Kenny
Sierkerslaan 7
Stabroek
Meer informatie
Bouwherstellingen Smets BVBA
Dendermondsesteenweg 36
Breendonk (Puurs)
Meer informatie
Driljeux-Dewit
Diestsesteenweg 111
Nieuwerkerken
Meer informatie
Heeft u bouwplannen? DS Workx in Averbode; voor al uw grondwerken, klinkerwerken, dakwerken en gevelwerken Heeft u grond en graafwerken op de planning staan? Wees welkom bij DS Workx in Averbode. U kunt ook terecht voor het aanleggen van platte daken evenals het aanleggen van hellende daken en herstellingen aan daken. Als aannemer in dakwerken, gevelwerken en grondwerken, bent u ook voor verhardingswerken en klinkerwerken zoals het aanleggen van opritten, het aanleggen van terrassen en zelfs het plaatsen en onderhouden van paarden pistes bij DS Workx aan het juiste adres. Van aanleggen tot aan herstellingen van daken Wij leveren al uw dakwerken op maat, precies volgens uw wensen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan onderhoud van uw lood en zinkwerken, bakgootrenovaties of vervanging van uw dak, maar ook aan het creëren van meer licht in huis door bijvoorbeeld het plaatsen van Velux dakramen of een lichtkoepel op uw platte dak. Elke opdracht is bespreekbaar, waarbij wij u graag begeleiden in het maken van de beste materiaalkeuze. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u bij DS Workx rekenen op betrouwbaarheid en vakkundig advies. Gevelbekleding voor elke look Heeft u er al eens over nagedacht hoe de gevel van uw woning het uiterlijk bepaalt? Steeds meer klanten maken dan ook gebruik van gevelbekleding om hun woning een nieuw look te geven. Met een gevelbekleding van leien, sidings of houtmaterialen, geeft u uw huis een complete metamorfose. Elke sfeer is mogelijk, van strak en modern, tot klassiek en romantisch. Wat materialen betreft is het aanbod enorm, van kunststof tot natuurlijke materialen. Bovendien kunt u door het plaatsen van gevelbekleding in combinatie met gevelisolatie, flink op uw energierekening besparen. Kwaliteit staat voorop Bij DS Workx, staan wij garant voor het leveren van kwaliteit tegen een gunstige prijs. Onze meewerkend patroon ziet toe op een perfecte en stipte oplevering en staat zelfs na afronding van het project nog voor u klaar, voor de zorg ná de oplevering.  We zetten een greep van ons dienstenpakket op een rij: Klinkerwerken Verhardingswerken Grond en graafwerken: Aanleggen van platte daken Aanleggen van hellende daken Herstellingen aan daken Aanleggen van opritten Aanleggen van terrassen Plaatsen en onderhouden van paarden pistes Gevelwerken: realiseren van gevelbekleding, verzorgen van voegwerken Timmerwerken: plaatsen van tuinhuizen, carports en overkappingen Verhuur: van kraanmachinist, wielladermachinist en rupsdumpermachinist. Wij werken voor grote en kleine opdrachtgevers, voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.  
DS Workx
Weefbergstraat 5
Averbode (Scherpenheuvel-Zichem)
Meer informatie
Gebroeders De Braekeleer
Beneden-Hemelrijk 5F
Meerbeke
Meer informatie
INFRA-AD BV
De Deckerstraat 28
Zele
Meer informatie
Klinkerwerken Leers
Mechelbaan 194
Begijnendijk
Meer informatie
Nico Struyven verleent zijn diensten tevens in Limburg en Antwerpen.
Nico Struyven
Hulsbergstraat 15
Budingen (Zoutleeuw)
Meer informatie
Renojeff in Gooik, voor de professionele aanleg van vloeren, schilder- & chapewerken en meer Bent u op zoek naar een professional voor de renovatie van uw bestaande woning of nieuwbouw pand? Maak dan eens een afspraak met Renojeff in Gooik. Wij kunnen voor u binnen schilderen en buiten schilderen evenals de aanleg van vloeren voor u verzorgen. Ook een moderne, strakke, betonvloer behoort tot de mogelijkheden. Naast beton gieten, kunnen wij naar wens tegels plaatsen en uw benodigde chapewerken uitvoeren. Bovendien, behoort hellende daken plaatsen ook tot ons uitgebreide dienstenpakket. Kortom, voor al uw verbouwingswerken gaat u naar Renojeff! Waarom belt u met Renojeff? Heeft u de grote wens uw droomhuis te realiseren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan eerst contact op met Renojeff. Dankzij onze jarenlange ervaring, bieden wij voor elk vraagstuk een passende oplossing. Wij denken met u mee over materiaalgebruik en kunnen u van een passend advies voorzien. Onze projecten worden secuur en met veel oog voor detail voor u uitgevoerd met gebruikmaking van de beste materialen. Zo geniet u van een duurzaam resultaat waar u nog lang plezier aan beleeft.  Aanleg van vloeren in Gooik Vloeren zijn sterk sfeerbepalend voor de stijl van een interieur. Laat ons u helpen uw ideale vloer uit te kiezen. Heeft u een druk bestaan of een gezin met kinderen en huisdieren? Dan is een onderhoudsvrije vloer een goede optie. Vloeren van vinyl of tegels maakt u gemakkelijk en snel schoon en blijven jarenlang mooi. Gietvloeren van beton, passen bij een eigentijds interieur en brengen een uniek karakter in huis. Waarbij de klassieke warmte van hout weer niet te evenaren valt met een ander product. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen voor een passende vloer. Vraag een vrijblijvende offerte Bent u benieuwd naar onze prijzen? Aarzelt u dan niet om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Wij zoeken altijd naar een oplossing, passend bij uw budget. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Binnen schilderen Buiten schilderen Tegels plaatsen Hellende daken plaatsen Chapewerken Beton gieten Betonvloer Aanleg van vloeren Heeft u nog vragen, of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 
Renojeff
Frankrijkstraat 10 B
Gooik
Meer informatie
Roelands
Pol Antheunisstraat(ove) 61
Geraardsbergen
Meer informatie
Roggen Eddy
Oorsprongstraat 114
Borgloon
Meer informatie
Smet Martin
Hulstbaan 308
Sinaai (Sint-Niklaas)
Meer informatie
TVS
Lemanstraat 47/21
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
Bestratingswerken door de specialisten van V.W.B. BV in Loenhout Antwerpen Bent u op zoek naar een specialist voor uw buitenomgeving en uw bestratingswerken? Dan bent u bij V.W.B. BV in Loenhout aan het juiste adres. Dit team professionals staat klaar om voor u aan de slag te gaan met bestratingswerken, afsluitingen plaatsen, betonvloeren plaatsen, beton polieren, aanleggen van terrassen, aanleggen van opritten en uw volledige tuin aanleggen. Neem voor meer informatie, advies of het doornemen van uw project vandaag nog contact op.V.W.B. BV is een jong bedrijf dat 6 jaar actief is in Antwerpen en ruime regio om  beton- en klinkerwerken  te voorzien bij particulieren, bedrijven en industrie.  Bestratingswerken door de specialist uit Loenhout Heeft u uitbreiding van uw terras nodig? Of nieuwe parkeerplekken nodig? Met de juiste aanpak in bestratingen uit Loenhout komt uw gedroomde project meteen tot leven in alle materiaalsoorten. Voor de service in bestratingen kunt u alle vormen en soorten van stenen of tegels uitzoeken. Deze vakmannen weten met alle materialen wat de juiste aanpak is. U bent met V.W.B. BV verzekerd een mooi en duurzaam resultaat. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een oppervlakte in beton. Dat is niet alleen tijdbesparend, het is vaak ook een praktische en de meeste optimale oplossing voor grote oppervlaktes. Denk maar aan een parkeerterrein, oprit of groot terras. Afwerking kan dan zo voorzien worden met beton polieren zodat u een gladde, fijne of geborstelde afwerking krijgt voor een perfecte uitstraling. De kennis, kunde en ervaring van V.W.B. BV V.W.B. BV heeft enorm veel knowhow in huis en gaat steeds aan de slag met de meest geavanceerde technieken uit de sector. Een optimaal resultaat is dan ook prioriteit nummer één. Het bedrijf is gespecialiseerd in klassieke betonvloeren, industrievloeren, renovatievloeren, beton polieren en bestratingen. Daarnaast kunt u rekenen op dit vakbedrijf voor een aansluitende dienstverlening voor aanleg opritten en terrassen . Dat kan in beton, maar evengoed in klassieke tegels of met klinkerwerken. En tot slot kunt u ook voor tuinaanleg rekenen op de vakkundige aanpak van V.W.B. BV. Daarbij wordt voorzien in aanleg, onderhoud én afwerking van uw volledige tuinproject. Volledig op uw maat, volgens uw wensen en aan de hand van uw budget. Alle diensten en services op een rij in Antwerpen Wij nodigen u van harte uit de fotogalerij met een greep uit de realisaties te bekijken en contact op te nemen met deze vakspecialisten als u een project heeft in: Bestratingswerken Afsluitingen plaatsen Betonvloeren plaatsen Beton polieren Aanleggen van terrassen Aanleggen van opritten Tuin aanleggen Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
V.W.B. BV
Oude-Dorpstraat 78
Loenhout
Meer informatie
VDS Klinkerwerken
Tichelovenstraat 40
Wijchmaal
Meer informatie
Verschueren B.
Klinketstraat 21b
Wortel
Meer informatie