Boeykens Kenny
Sierkerslaan 7
Stabroek
Meer informatie
Bouwherstellingen Smets BVBA
Dendermondsesteenweg 36
Breendonk (Puurs)
Meer informatie
Driljeux-Dewit
Diestsesteenweg 111
Nieuwerkerken
Meer informatie
DS Workx
Weefbergstraat 5
Averbode (Scherpenheuvel-Zichem)
Meer informatie
Gebroeders De Braekeleer
Beneden-Hemelrijk 5F
Meerbeke
Meer informatie
INFRA-AD BV
De Deckerstraat 28
Zele
Meer informatie
Klinkers & Kasseien Geysels
Lummense Kiezel 40
Kermt (Hasselt)
Meer informatie
Klinkerwerken Leers
Mechelbaan 194
Begijnendijk
Meer informatie
Nico Struyven verleent zijn diensten tevens in Limburg en Antwerpen.
Nico Struyven
Hulsbergstraat 15
Budingen (Zoutleeuw)
Meer informatie
Renoba
Kerkhofstraat 25
Schelle
Meer informatie
Renojeff in Gooik, voor de professionele aanleg van vloeren, schilder- & chapewerken en meer Bent u op zoek naar een professional voor de renovatie van uw bestaande woning of nieuwbouw pand? Maak dan eens een afspraak met Renojeff in Gooik. Wij kunnen voor u binnen schilderen en buiten schilderen evenals de aanleg van vloeren voor u verzorgen. Ook een moderne, strakke, betonvloer behoort tot de mogelijkheden. Naast beton gieten, kunnen wij naar wens tegels plaatsen en uw benodigde chapewerken uitvoeren. Bovendien, behoort hellende daken plaatsen ook tot ons uitgebreide dienstenpakket. Kortom, voor al uw verbouwingswerken gaat u naar Renojeff! Waarom belt u met Renojeff? Heeft u de grote wens uw droomhuis te realiseren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan eerst contact op met Renojeff. Dankzij onze jarenlange ervaring, bieden wij voor elk vraagstuk een passende oplossing. Wij denken met u mee over materiaalgebruik en kunnen u van een passend advies voorzien. Onze projecten worden secuur en met veel oog voor detail voor u uitgevoerd met gebruikmaking van de beste materialen. Zo geniet u van een duurzaam resultaat waar u nog lang plezier aan beleeft.  Aanleg van vloeren in Gooik Vloeren zijn sterk sfeerbepalend voor de stijl van een interieur. Laat ons u helpen uw ideale vloer uit te kiezen. Heeft u een druk bestaan of een gezin met kinderen en huisdieren? Dan is een onderhoudsvrije vloer een goede optie. Vloeren van vinyl of tegels maakt u gemakkelijk en snel schoon en blijven jarenlang mooi. Gietvloeren van beton, passen bij een eigentijds interieur en brengen een uniek karakter in huis. Waarbij de klassieke warmte van hout weer niet te evenaren valt met een ander product. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen voor een passende vloer. Vraag een vrijblijvende offerte Bent u benieuwd naar onze prijzen? Aarzelt u dan niet om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Wij zoeken altijd naar een oplossing, passend bij uw budget. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Binnen schilderen Buiten schilderen Tegels plaatsen Hellende daken plaatsen Chapewerken Beton gieten Betonvloer Aanleg van vloeren Heeft u nog vragen, of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 
Renojeff
Frankrijkstraat 10 B
Gooik
Meer informatie
Roelands
Pol Antheunisstraat(ove) 61
Geraardsbergen
Meer informatie
Roggen Eddy
Oorsprongstraat 114
Borgloon
Meer informatie
Smet Martin
Hulstbaan 308
Sinaai (Sint-Niklaas)
Meer informatie
Tuinen Aiko
Gentstraat 154
Tielrode
Meer informatie
Tuinen Isenborghs BV
Pijpenveldstraat 17
Lubbeek
Meer informatie
Tuinprojecten BS
Oosterloseweg 63
Geel
Meer informatie
Tuinwerken Vets Milan in Herentals, van het onderhoud van tuinen tot een complete tuinrenovatie op maat Bent u op zoek naar een veelzijdige hovenier? Maak dan snel een afspraak met Tuinwerken Vets Milan in Herentals. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het onderhoud van tuinen, maar ook voor het aanleggen van tuinen naar wens. Zo kunt u, naast beplantingswerken, denken aan siervijvers aanleggen, het snoeien en vellen van bomen en het aanleggen van gazon. Ook kunt u ons inschakelen voor complete tuinrenovaties met bijbehorende klinkerwerken, omheiningen en afsluitingen plaatsen. Voor een prachtige tuin, het hele jaar door, gaat u naar Tuinwerken Vets Milan. Vakkundig onderhoud van tuinen in Herentals Bij Tuinwerken Vets Milan hebben we een passie voor groenaanleg. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis, kunnen we voor u de tuin van uw dromen realiseren. Of u nu de voorkeur geeft aan een strakke en moderne, onderhoudsvrije tuin, of een weelderige bloementuin; alles is mogelijk. Wij zijn uw partner voor al uw tuinwerkzaamheden groot en klein. Van eenmalig onderhoud tot een periodiek onderhoudsplan, wij voeren elke opdracht geheel naar de wens van onze klanten uit. Belt u ons gerust voor een persoonlijk adviesgesprek. Complete tuinrenovaties in de regio Antwerpen Bij een bestaande tuin, denken we graag met u mee over het vernieuwen van de inrichting. We maken eerst een inventarisatie van uw wensen en bespreken de beplanting en indeling. Wilt u een fijn zonneterras met tuinpad, een speelhoek voor de kinderen en een strak gazon? Dan zorgen wij voor de aanleg van a tot z. Uiteraard denken we ook na over een bijpassende omheining en tuinafsluiting, in de stijl van uw nieuwe tuin. Wij voorzien u met plezier van een vrijblijvende offerte. Ook voor het snoeien en vellen van bomen Heeft u een boom die met haar takken uw dak dreigt te beschadigen? Wilt u ruimte maken voor andere aanplanting of een bijgebouw? Wij zorgen voor vakkundig snoeiwerk, of vellen uw boom voor u, zodat u snel weer verder kunt met de verdere inrichting. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Aanleggen van tuinen Onderhoud van tuinen Klinkerwerken Omheiningen Afsluitingen plaatsen Snoeien en vellen van bomen Aanleggen van gazon Beplantingswerken Tuinrenovaties Siervijvers aanleggen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Tuinwerken Vets Milan
Morkhovenseweg 20
Herentals
Meer informatie
TVS
Lemanstraat 47/21
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
Bestratingswerken door de specialisten van V.W.B. BV in Loenhout Antwerpen Bent u op zoek naar een specialist voor uw buitenomgeving en uw bestratingswerken? Dan bent u bij V.W.B. BV in Loenhout aan het juiste adres. Dit team professionals staat klaar om voor u aan de slag te gaan met bestratingswerken, afsluitingen plaatsen, betonvloeren plaatsen, beton polieren, aanleggen van terrassen, aanleggen van opritten en uw volledige tuin aanleggen. Neem voor meer informatie, advies of het doornemen van uw project vandaag nog contact op.V.W.B. BV is een jong bedrijf dat 6 jaar actief is in Antwerpen en ruime regio om  beton- en klinkerwerken  te voorzien bij particulieren, bedrijven en industrie.  Bestratingswerken door de specialist uit Loenhout Heeft u uitbreiding van uw terras nodig? Of nieuwe parkeerplekken nodig? Met de juiste aanpak in bestratingen uit Loenhout komt uw gedroomde project meteen tot leven in alle materiaalsoorten. Voor de service in bestratingen kunt u alle vormen en soorten van stenen of tegels uitzoeken. Deze vakmannen weten met alle materialen wat de juiste aanpak is. U bent met V.W.B. BV verzekerd een mooi en duurzaam resultaat. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een oppervlakte in beton. Dat is niet alleen tijdbesparend, het is vaak ook een praktische en de meeste optimale oplossing voor grote oppervlaktes. Denk maar aan een parkeerterrein, oprit of groot terras. Afwerking kan dan zo voorzien worden met beton polieren zodat u een gladde, fijne of geborstelde afwerking krijgt voor een perfecte uitstraling. De kennis, kunde en ervaring van V.W.B. BV V.W.B. BV heeft enorm veel knowhow in huis en gaat steeds aan de slag met de meest geavanceerde technieken uit de sector. Een optimaal resultaat is dan ook prioriteit nummer één. Het bedrijf is gespecialiseerd in klassieke betonvloeren, industrievloeren, renovatievloeren, beton polieren en bestratingen. Daarnaast kunt u rekenen op dit vakbedrijf voor een aansluitende dienstverlening voor aanleg opritten en terrassen . Dat kan in beton, maar evengoed in klassieke tegels of met klinkerwerken. En tot slot kunt u ook voor tuinaanleg rekenen op de vakkundige aanpak van V.W.B. BV. Daarbij wordt voorzien in aanleg, onderhoud én afwerking van uw volledige tuinproject. Volledig op uw maat, volgens uw wensen en aan de hand van uw budget. Alle diensten en services op een rij in Antwerpen Wij nodigen u van harte uit de fotogalerij met een greep uit de realisaties te bekijken en contact op te nemen met deze vakspecialisten als u een project heeft in: Bestratingswerken Afsluitingen plaatsen Betonvloeren plaatsen Beton polieren Aanleggen van terrassen Aanleggen van opritten Tuin aanleggen Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
V.W.B. BV
Oude-Dorpstraat 78
Loenhout
Meer informatie
VDS Klinkerwerken
Tichelovenstraat 40
Wijchmaal
Meer informatie
Verschueren B.
Klinketstraat 21b
Wortel
Meer informatie