Saniroof Jonckheere in Lievegem uw specialist in algemene dakwerken in Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een dakspecialist die ieder dak perfect legt en hiernaast expert is in sanitair en badkamerrenovaties? Lees dan snel verder over Saniroof Jonckheere in Lievegem . Met jarenlange ervaring, brede technische kennis en een diepe passie voor perfectie staan we klaar om van uw project een droomrealisatie te maken. Doe onder meer een beroep op ons voor uw algemene dakwerken, een plat dak plaatsen, hellend dak plaatsen, allerhande dakherstellingen, als u op zoek bent naar een installateur voor sanitair, centrale verwarming installeren en een tot in detail perfect uitgevoerde totale badkamerrenovatie. Ook voor het herstellen centrale verwarming, spoedhulp sanitair en uw sanitair repareren zijn we uw beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak.  Over Saniroof Jonckheere in Lievegem Welkom bij Saniroof Jonckheere in Lievegem. Vanuit onze passie voor sanitair en dakwerken zijn wij opgericht met als doel uw visie tot in perfectie uit te voeren. Kennis van zaken, duurzame opleveringen en volledig tevreden klanten zijn ons doel, ieder project weer. Als onderdeel van onze service bieden we u daarom ook spoedhulp bij noodsituaties aan uw sanitair en uw dak(en). Heeft u last van een gesprongen leiding of kraan? Aarzel dan niet, maar bel ons direct op. We helpen u direct verder met raad en daad. De specialisten in algemene dakwerken Als specialisten in dakwerken kunt u dagelijks op ons rekenen voor het plaatsen, herstellen, renoveren en inspecteren van uw daken. Platte daken en hellende daken , er zijn simpelweg geen daken met geheimen voor onze dakexperts! Kies voor vakmanschap en slaap, werk, woon en leef onder een duurzaam, juist en veilig dak. Heeft u last van stormschade aan uw dak? Neem dan direct contact met ons op, want hoe sneller we de schade herstellen, hoe beter het is voor het behoud van uw dak. Op Saniroof Jonckheere kunt u rekenen voor de binnen- en buitenwerken aan uw woning, pand en kantoor.  Onze diensten en services in Oost-Vlaanderen Saniroof Jonckheere is voornamelijk actief in Oost-Vlaanderen. Op specifiek verzoek kunnen we ook projecten uitvoeren in de aangrenzende regio's. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor meer informatie, advies en voor het maken van een afspraak voor onze diensten en services . Ons team staat dagelijks voor u klaar en u kunt onder meer een beroep op ons doen voor: Algemene dakwerken Plat dak plaatsen Hellend dak plaatsen Dakherstellingen Installateur voor sanitair Centrale verwarming installeren Totale badkamerrenovatie Herstellen centrale verwarming Spoedhulp sanitair Sanitair repareren Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Saniroof Jonckheere
Kerkstraat 45
Lievegem
Meer informatie
Trustsolar
Nijverheidstraat 7
Beernem
Meer informatie
Capan BV
Kersenlaan 25
Wijchmaal (Peer)
Meer informatie
Paralelo BVBA
Van Deynsestraat 9
Antwerpen
Meer informatie
YPA Clima
Atealaan 34
Herentals
Meer informatie
Adribouw
Parkietstraat 1
Emelgem
Meer informatie
Allor Project
Dorp 101/1/1
Herselt
Meer informatie
AZ Service
Adegemstraat 29
Mechelen
Meer informatie
Bellinkx
Pastorijstraat 49
Herk-de-Stad
Meer informatie
BVBA R. & G. Dobbelaere
Westkapellestraat 445
Knokke-Heist
Meer informatie
Calbo Rent
Molenkouter 2
Puurs-Sint-Amands
Meer informatie
Creemers Bart
Neerlee 42
Opoeteren (Maaseik)
Meer informatie
D-Technics
Denderdreve 79
Zelzate
Meer informatie
DD Sanitair
Roerdompstraat 16
Diksmuide
Meer informatie
Depa Delgouffe NV
Edingsesteenweg 166
Asse
Meer informatie
DVL
Essensteenweg 16B/0013
Kapellen
Meer informatie
Flex-c
Louis Delebecquelaan 18
Sint-Denijs-Westrem-Afsnee
Meer informatie
I.C.-INTERIEUR
Onze-Lieve-Vrouwenlaan 22
Duffel
Meer informatie
ICD bvba
Palmbosstraat 38
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Janssen Renovatie
Kouter 124
Mechelen
Meer informatie
Jofraka
Remincourt 88
DEUX-AC (Lessen)
Meer informatie
Jurgen Service uit Itegem (Heist-op-den-Berg) voor hoogstaande installatie voor verwarming en sanitair Bent u op zoek naar een gedegen bedrijf met ruime ervaring op de teller? Jurgen Service uit Itegem gaat snel en secuur aan de slag met al uw installatie voor verwarming, sanitaire installatietechniek en onderhoudswerken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op de professionele dienstverlening van het bedrijf. Jurgen Service biedt een brede dienstverlening aan, waaronder: centrale verwarming, airco, warmtepompen, installatie voor verwarming, boiler, zonneboiler, sanitaire installatietechniek en installatie voor vloerverwarming. Ook voor onderhoud en depannages staat het bedrijf voor u klaar. Jurgen Service is breed georiënteerd en heeft zich op verschillende vlakken gespecialiseerd.  Brede dienstverlening Jurgen Service uit Itegem (Heist-op-den-Berg) is breed gespecialiseerd en kan u bijstaan bij uiteenlopende klussen. U kunt het bedrijf onder andere inschakelen voor: Centrale verwarming Airco Warmtepompen Boiler, waaronder zonneboilers Installatie voor vloerverwarming Loodgieterij Onderhoudswerken Van klassieke installaties tot moderne technieken Het team van Jurgen Service is klassiek geschoold, maar heeft door de jaren heen niet stilgezeten. U kunt het bedrijf daarom zowel voor klassieke installaties als voor moderne technieken inschakelen. Het bedrijf gaat mee met de tijd en heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan op het gebied van moderne energietechnieken, zoals warmtepompen en zonneboilers. Wilt u uw huis verduurzamen? Schakel dan de hulp in van Jurgen Service. Niet alleen draagt u uw steentje bij aan het milieu, u zult het ook merken in uw portemonnee. Ook helpen zij u graag verder als u heeft gekozen voor een airco: u zult genieten van een comfortabel binnenklimaat, waarbij de lucht wordt ontvochtigd en gefilterd.  Voor zowel installatie als onderhoudswerken Of het nu gaat om installatie, onderhoud of depannage: Jurgen Service, gevestigd in de Kerkstraat 72 in Itegem staat voor u klaar. Is uw badkamer toe aan een metamorfose? Dan helpt het bedrijf u verder met verschillende vormen van sanitaire installatietechniek . Ook voor de installatie voor verwarming, zoals de installatie voor vloerverwarming kunt u terecht. Heeft u een lekkage of een ander probleem? Dit soort ongemak komt altijd ongelegen. De loodgieterij lost het binnen no-time voor u op. U kunt bij Jurgen Service altijd rekenen op kwaliteit, flexibiliteit en een klantgerichte aanpak. Klanten die u voorgingen zijn zeer tevreden : "Top service en kwaliteit. Eerlijke en oprechte zaakvoerder!". Neem gerust contact op voor meer informatie, of om een afspraak te maken. Ook kunt u via het contactformulier het bedrijf contacteren. 
Jurgen Service
Kerkstraat 72
Itegem (Heist-op-den-Berg)
Meer informatie
JW Klusjesman
Steenweg op Elingen 11
Pepingen
Meer informatie
De professionele schrijnwerkerij van Krea in Kampenhout Vlaams-Brabant Bent u op zoek naar een specialist in maatwerk en detailwerk? Dan bent u bij de professionele schrijnwerkerij van Krea in Kampenhout aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor maatwerk en tevreden klanten. U kunt ons inzetten voor al uw wensen in keukens op maat plaatsen, badkamermeubels plaatsen, buitenisolatie met crepi, op maat gemaakte terrasoverkappingen, pleisterwerken, Gyproc plaatsen en elektriciteitsinstallaties plaatsen. U mag van ons perfect uitgevoerde werken verwachten en we bieden u dan ook garantie op al onze diensten en services. Professionele schrijnwerkerij in Vlaams-Brabant Bij Krea vindt u een team vakmensen die de regels van de kunst kennen als het om schrijnwerken gaat! Er is geen maatwerkopdracht die we niet volledig naar uw wens en visie uit kunnen voeren. We starten daarom altijd met een goed overleg met u om al uw gedachten en behoeften door te nemen. Vervolgens stellen we een plan en een ontwerp voor u op, zodat we er zeker van zijn dat het resultaat voldoet aan uw visie. Mogen we ook eens bij u langskomen om uw project tot in detail met u door te nemen?  Onze diensten en services vanuit Kampenhout In ons atelier in Kampenhout maken we dromen werkelijkheid! Hoogwaardige grondstoffen, materialen en onze expertise resulteren in prachtige creaties. Met onze passie voor maatwerk en tevreden klanten vindt u in Krea uw ideale partner. We bieden u dan ook met trots onze diensten en services aan: Keukens op maat plaatsen Badkamermeubels plaatsen Professionele schrijnwerkerij Buitenisolatie met crepi Op maat gemaakte terrasoverkappingen Pleisterwerken Gyproc plaatsen Elektriciteitsinstallaties plaatsen Gyproc en pleisterwerken Vanuit onze kennis en kunde in schrijnwerken is onze service uitgebreid met Gyproc en pleisterwerken. Zo kunnen we u een totaalpakket voor uw interieur aanbieden. Van valse wanden plaatsen tot het perfect uitvoeren van pleisterwerken, garanderen we ook voor deze diensten maatwerk en detailwerk. Zou u graag meer willen weten over onze referenties en realisaties? Neem dan eenvoudig contact met ons op, we vertellen u hier graag meer over. Een ding is zeker, voor een onberispelijk resultaat dat volledig voldoet aan uw visie, kiest u voor de professionals van Krea! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Krea
Haachtsesteenweg 80
Kampenhout
Meer informatie
Lemmens-Cv
Hoge Mauw 910
Arendonk
Meer informatie
Loodgieter Wim
De Neufstraat 41
Deurne
Meer informatie
Michael Geernaert
Zuidstraat 79B
Koekelare
Meer informatie
Moukafih BV
Drossaardstraat 47
Borgerhout
Meer informatie
Huishoudelijke elektriciteitswerken brengt u onder bij MVDB Technieken Van kleinere werken tot een volledige installatie MVDB Technieken helpt u graag verder met uw project. Ook voor kleine verbouwingen kan u hier terecht, met expertise en een goed luisterend oor wordt voor u het meest gewilde en beste resultaat geleverd. MVDB is gespecialiseerd in controle verwarmingsketel, meting van de rookgassen, reiniging van de schouw, controle van de schouw, installatie ventilatiesystemen, warmtepompen installeren, domotica en huishoudelijke elektriciteitswerken. Voor deze werkzaamheden en het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en herstellingen bent u bij MVDB Technieken aan het juiste adres! Uw verwarmingsinstallatie Voor een goede werking van uw verwarmingsinstallatie is het belangrijk dat u op regelmatige basis uw verwarmingsketel laat onderhouden. Voor een mazoutketel dient dit onderhoud jaarlijks te gebeuren, voor een gasketel om de twee jaar. Dit zijn wettelijk vastgelegde termijnen en nadien ontvangt u dan ook een officieel reinigings- en verbrandingsattest. MVDB is in het bezit van het Cerga kwaliteitslabel voor gasinstallateurs. Het staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Het Cerga kwaliteitslabel biedt u de garantie dat de installatie professioneel is aangelegd. Wist u trouwens dat een goed onderhouden ketel tot 15% beter presteert! Neem voor installatie, onderhoud, herstelling en advies snel contact op met MVDB. Huishoudelijke elektriciteitswerken Domotica of huisautomatisering is het geheel van technische voorzieningen, zoals telecommunicatiemiddelen en computers, die het huishouden automatiseren. Zo bedienen ze huishoudelijke apparatuur, waarborgen ze de veiligheid in huis en vergroten ze het comfort van de woning. MVDB installeert graag al uw huishoudelijke elektriciteitsinstallaties en voert alle projectwerken vakkundig voor u uit. Zij zijn gespecialiseerd in tal van toepassingen, zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde systemen voor uw alarm, verlichting, deuren, poorten en audiovisuele installaties. De service en diensten van MVDB Voor de beste service komt u naar MVDB. Zij nemen graag uw project met u door, adviseren u en voeren al uw werkzaamheden tot in detail kwalitatief zeer goed uit. Neem contact op als u behoefte heeft aan: Controle verwarmingsketel Meting van de rookgassen Reiniging van de schouw Controle van de schouw Installatie ventilatiesystemen Warmtepompten installeren Domotica Huishoudelijke elektriciteitswerken Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
MVDB Technieken
Rootstraat 12
Hoeselt
Meer informatie
Neeskens BV
Ven 42
Hamont-Achel
Meer informatie
Installatiebedrijf verwarming Peter Zwaenenpoel BV in Moerkerke West-Vlaanderen Bent u op zoek naar een installatiebedrijf voor uw HVAC-project? Dan bent u bij Zwaenenpoel BV in Moerkerke aan het juiste adres. Reken op onze expertise, ervaring en passie voor detailwerk voor uw opdrachten. Zo kunt u onder meer een beroep doen op ons installatiebedrijf verwarming voor een erkende installateur verwarmingssystemen nieuwbouw, installateur verwarmingssystemen renovatie, CV-installateur in de buurt, een betrouwbare installateur centrale verwarming, warmtepomp installateur, sanitair installatiebedrijf, ervaren sanitair installateur, sanitair installateur voor badkamerrenovatie en warmtepomp specialist. Met het team van Peter Zwaenenpoel zit u er altijd warm en goed bij.  Het installatiebedrijf verwarming in West-Vlaanderen We staan zeer goed bekend in West-Vlaanderen als hét installatiebedrijf voor HVAC-installaties. Met jarenlange ervaring en een ruime kring tevreden klanten garanderen we u dan ook een tot in detail perfecte installatie van uw verwarming, sanitair en klimaatregeling. Onze passie voor maat- en detailwerk staat centraal. Graag komen we vooraf bij u langs om te kijken naar de gewenste werken en om uw wensen en visie door te nemen. Met een goede communicatie en duidelijk plan van aanpak zijn we nu eenmaal beide verzekerd dat we samen aan uw droominstallatie werken. We vertellen u hier graag meer over.  Onze diensten en services vanuit Moerkerke Ons team van Peter Zwaenenpoel staat vanuit Moerkerke in de groot regio West-Vlaanderen voor u klaar. We helpen u graag verder met al uw HVAC-opdrachten en vraagstukken. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor meer informatie en het maken van een afspraak voor onze diensten en services: Installatiebedrijf verwarming Installateur verwarmingssystemen nieuwbouw Installateur verwarmingssystemen renovatie CV-installateur in de buurt Betrouwbare installateur centrale verwarming Warmtepomp installateur Sanitair installatiebedrijf Ervaren sanitair installateur Sanitair installateur voor badkamerrenovatie Warmtepomp specialist Uw badkamerrenovatie door Peter Zwaenenpoel BV Ook voor uw volledige badkamerrenovatie bent u bij ons team juist. We leveren u namelijk ook vakmanschap in totaalrenovaties voor sanitair. Van de afbraakwerken, de installatie van alle apparatuur en het sanitair tot aan een perfecte afwerking van uw vloeren en tegels. We werken netjes, accuraat en exact volgens plan. Betrouwbaarheid staat op nummer één als het gaat om klantgericht werken en het realiseren van maatwerk en detailwerk. Hiernaast kunt u ook voor gedeeltelijke badkamerrenovaties een beroep op ons doen, want geen opdracht is te gek, te groot of te klein voor de specialisten van Peter Zwaenenpoel.  Mogen we ook u helpen door uw droombadkamer werkelijkheid te laten worden?  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Peter Zwaenepoel BV
Tarwerentestraat 10
Moerkerke
Meer informatie
RACCORD LWW
De Cassinastraat 10A
Deerlijk
Meer informatie
S&V Verniest
Helmkruidstraat 55
Gent
Meer informatie
S.C.D.
Hoekestraat 35
Knesselare (Aalter)
Meer informatie
Sanipo
Processiestraat 94
Waregem
Meer informatie
Schrijnwerkerij Dutoict in Zingem, professional in het plaatsen van houten bijgebouwen, ramen, deuren en renovatiewerken op maat Bent u op zoek naar een deskundige aannemer totaalprojecten? Maak dan eerst eens een afspraak met Schrijnwerkerij Dutoict uit Zingem. Dankzij ons ruime dienstenpakket kunnen wij elk gewenst project voor u oppakken. Zo zijn wij de aangewezen partner voor het plaatsen van houten bijgebouwen, betonwerken en opritten en terrassen aanleggen bijvoorbeeld. Ook voor het plaatsen van ramen en deuren, een metselaar inhuren, Gyprocwerken en een Gyproc scheidingswand aanleggen, evenals het plaatsen van badkamers en keukens, bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, voor een ervaren aannemer renovatiewerken, gaat u naar Schrijnwerkerij Dutoict. Plaatsen van houten bijgebouwen vanuit Zingem Heeft u altijd al gedroomd van een eiken tuinhuis, een terrasoverkapping , poolhouse of atelier in de tuin? Bij Schrijnwerkerij Dutoict maken we van die droom werkelijkheid. We komen eerst bij u langs om een inventarisatie te maken van uw wensen en u te voorzien van een deskundig advies. Hierbij bespreken we bijvoorbeeld de mogelijke materiaalsoorten en vormgeving. Gaan we eenmaal van start? Dan zorgen we voor een nauwkeurige uitvoering van uw project met een tijdige oplevering. Belt u ons gerust eens op om de mogelijkheden met elkaar door te nemen. Uw nieuwe badkamer in Oost-Vlaanderen Naast schrijnwerken, zijn wij tevens gespecialiseerd in renovatiewerken. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor het moderniseren van uw oude badkamer . Wilt u een inloopdouche met glazen wand, een designradiator en prachtige nieuwe badkamermeubels? Ook dan verzorgen wij voor u de complete verbouwing van a tot z. Uiteraard maken we gebruik van hoogwaardige materialen, zodat u weer jarenlang van uw badkamer kunt genieten. Wij vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke kennismaking. Inzetbaar voor zowel particulieren als bedrijven Dankzij ons veelzijdige dienstenpakket en uitgebreide expertise, zijn wij zowel inzetbaar bij particulieren als bedrijven. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Aannemer totaalprojecten Plaatsen van houten bijgebouwen Plaatsen van ramen en deuren Metselaar inhuren Betonwerken Aannemer renovatiewerken Plaatsen van badkamers en keukens Opritten en terrassen aanleggen Gyprocwerken Gyproc scheidingswand leggen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Schrijnwerkerij Dutoict
Boeregemstraat 1
Zingem
Meer informatie
TA Clima Systems
Winterbeeklaan 45/ 4
Genk
Meer informatie
Tahiri Sabrei
Vaartstraat 23
Oostende
Meer informatie
TC-Verwarming
De Tomermaat 79
Braschaat
Meer informatie
Van den Abeele G. BVBA
Oude Staatsbaan 139 A
Maldegem
Meer informatie
Vander Schaeven BVBA
Vossenbergstraat 10
Oostakker (Gent)
Meer informatie
Bij Verbo Installaties in Kontich vindt u de sanitairexpert en ervaren installateur centrale verwarming Bent u op zoek naar een specialist in sanitair, verwarming en een expert die zijn kennis graag met u deelt? Lees dan snel verder over Verbo Installaties in Kontich . U kunt rekenen op onze ervaring, expertise en passie voor ons vak Doe onder meer een beroep op ons voor hulp om een oude cv ketel vervangen, sanitaire installaties, de beste verwarming voor nieuwbouw, een zelfbouwpakket vloerverwarming kopen en ga aan de slag om uw sanitair zelf plaatsen met zelfbouwpakket. Ook voor ventilatiesysteem nieuwbouw en duurzaam verwarmen, helpen we u graag verder met onze professionele warmtepomp installateurs en ervaren installateur centrale verwarming. Zit er altijd goed en warm bij met de hulp van Verbo Installaties. Over Verbo Installaties in Kontich Bij Verbo Installaties in Kontich willen we meewerken aan een beter milieu en energievriendelijke verwarming. We staan bekend als zeer betrouwbaar in het leveren van hoogwaardige diensten en kennen hierdoor een hoge klanttevredenheid. Met onze professionele aanpak streven we naar de beste resultaten en met onze 25 jaar ervaring in de verwarming willen we onze kennis ook delen om het bouwen voor u betaalbaarder te maken. Daarom bieden we ook zelfbouwpakketten aan. Service staat voorop, dus we vertellen u graag meer over het 1-2-3 stappenplan voor zelfbouw. Wilt u meer weten over zelfbouw? Neem dan eenvoudig contact met ons op. We helpen u graag verder met meer informatie, raad en daad. Ervaren installateur centrale verwarming Wat uw wensen voor centrale verwarmin g ook mogen zijn Verbo Installaties voert het graag voor u uit. Van het plaatsen van vloerverwarming voor nieuwbouw, het vervangen van oude ketels en warmtepompen tot aan perfecte en duurzame herstellingen. We bieden u graag onze expertise en ervaring aan om er zo van verzekerd te zijn dat uw centrale verwarming uitstekend werkt. Blijf niet in de kou zitten, bij nood en bij twijfel over uw installaties, belt u ons eenvoudig direct op en we komen er zo snel als mogelijk aan. Dat staan we voor als het gaat om de dienstverlening van Verbo Installaties! Onze diensten en services in Antwerpen Verbo Installaties kijkt graag mee naar uw situatie, toekomst en helpt u betaalbaar zelf te bouwen. Zelfbouw : een nieuw begrip op de Belgische markt. Alles begint bij het plan van uw woning. Neem dat er bij en dan overleggen we samen wat u nodig heeft. Kunnen we u ergens mee ondersteunen? Aarzel dan niet. Voor al uw vragen, uw behoefte aan meer informatie en het maken van een afspraak over onze diensten en services kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. We staan klaar voor onder meer: Oude cv ketel vervangen Sanitaire installaties Beste verwarming voor nieuwbouw Zelfbouwpakket vloerverwarming kopen Sanitair zelf plaatsen met zelfbouwpakket Ventilatiesysteem nieuwbouw Duurzaam verwarmen Professionele warmtepomp installateur Ervaren installateur centrale verwarming Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Verbo Installaties
Molenstraat 6/203
Kontich
Meer informatie
Windels
Leynseelstraat 94
Avelgem
Meer informatie
XT-Technics
Turflaan 25
Sint-Laureins
Meer informatie