Saniroof Jonckheere in Lievegem uw specialist in algemene dakwerken in Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een dakspecialist die ieder dak perfect legt en hiernaast expert is in sanitair en badkamerrenovaties? Lees dan snel verder over Saniroof Jonckheere in Lievegem . Met jarenlange ervaring, brede technische kennis en een diepe passie voor perfectie staan we klaar om van uw project een droomrealisatie te maken. Doe onder meer een beroep op ons voor uw algemene dakwerken, een plat dak plaatsen, hellend dak plaatsen, allerhande dakherstellingen, als u op zoek bent naar een installateur voor sanitair, centrale verwarming installeren en een tot in detail perfect uitgevoerde totale badkamerrenovatie. Ook voor het herstellen centrale verwarming, spoedhulp sanitair en uw sanitair repareren zijn we uw beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak.  Over Saniroof Jonckheere in Lievegem Welkom bij Saniroof Jonckheere in Lievegem. Vanuit onze passie voor sanitair en dakwerken zijn wij opgericht met als doel uw visie tot in perfectie uit te voeren. Kennis van zaken, duurzame opleveringen en volledig tevreden klanten zijn ons doel, ieder project weer. Als onderdeel van onze service bieden we u daarom ook spoedhulp bij noodsituaties aan uw sanitair en uw dak(en). Heeft u last van een gesprongen leiding of kraan? Aarzel dan niet, maar bel ons direct op. We helpen u direct verder met raad en daad. De specialisten in algemene dakwerken Als specialisten in dakwerken kunt u dagelijks op ons rekenen voor het plaatsen, herstellen, renoveren en inspecteren van uw daken. Platte daken en hellende daken , er zijn simpelweg geen daken met geheimen voor onze dakexperts! Kies voor vakmanschap en slaap, werk, woon en leef onder een duurzaam, juist en veilig dak. Heeft u last van stormschade aan uw dak? Neem dan direct contact met ons op, want hoe sneller we de schade herstellen, hoe beter het is voor het behoud van uw dak. Op Saniroof Jonckheere kunt u rekenen voor de binnen- en buitenwerken aan uw woning, pand en kantoor.  Onze diensten en services in Oost-Vlaanderen Saniroof Jonckheere is voornamelijk actief in Oost-Vlaanderen. Op specifiek verzoek kunnen we ook projecten uitvoeren in de aangrenzende regio's. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor meer informatie, advies en voor het maken van een afspraak voor onze diensten en services . Ons team staat dagelijks voor u klaar en u kunt onder meer een beroep op ons doen voor: Algemene dakwerken Plat dak plaatsen Hellend dak plaatsen Dakherstellingen Installateur voor sanitair Centrale verwarming installeren Totale badkamerrenovatie Herstellen centrale verwarming Spoedhulp sanitair Sanitair repareren Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Saniroof Jonckheere
Kerkstraat 45
Lievegem
Meer informatie
Boone Verwarming
Kuipersbos 43
Ichtegem
Meer informatie
AVS voor een bekwame loodgieter in Stabroek Heeft u een klus op de planning staan waar u een ervaren en gedegen loodgieter in Stabroek voor zoekt? Dan bent u bij AVS aan het juiste adres. U kunt rekenen op een brede dienstverlening, waaronder: centrale verwarming plaatsen, radiatoren plaatsen, douche en WC plaatsen en chauffage. Daarnaast gaat de loodgieter aan de slag met sanitaire leidingen en nieuwbouwwerken. De erkend badkamer installateur kan ook snel en secuur een badkamer renovatie uitvoeren alsook een badkamer plaatsen bij nieuwbouw werken. De loodgieter gaat te werk in Stabroek, Ekeren, Brasschaat, Merksem, Kappellen en Schoten. Badkamer renovatie of nieuwe plaatsen in Stabroek AVS is expert op het gebied van badkamers . Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer? Schakel dan de hulp in van AVS uit Hoevenen. Zij helpen u graag verder met de realisatie van uw droom badkamer. Van badkamer renovatie tot een nieuwe badkamer plaatsen. Allereerst gaat de erkend badkamer installateur van AVS met u in gesprek om er achter te komen wat precies uw wensen en noden zijn. AVS luistert goed naar uw wensen en vertaalt deze ideeën naar een smaakvol resultaat. AVS gaat altijd aan de slag met de beste materialen. Steeds zorgvuldig en met de best mogelijke afwerking. Dit zorgt voor een chique en tijdloze uitstraling van uw badkamer. Neem gerust een kijke op de website voor de realisaties. Loodgieter in Stabroek voor al uw werken U bent bij AVS aan het juiste adres als u op zoek bent naar een loodgieter in Stabroek , Ekeren, Brasschaat, Merksem, Kappellen, Hoevenen of Schoten. Binnen de kortste keren staat de loodgieter bij u op de stoep voor onderhoud of herstellingen. Vervelende problemen komen altijd op het moment waarop het niet goed uitkomt. AVS staat snel bij u op de stoep en helpt u met al uw problemen. De vakmannen van AVS scholen zich bij, zodat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken. U bent steeds verzekerd van een moderne en vakkundige afwerking. Ook de klanten zijn zeer tevreden over de uitstekende dienstverlening: “Snel contact opgenomen, snel offerte gemaakt en alles goed afgehandeld. Proper gedaan!”. Van centrale verwarming plaatsen tot chauffage In Stabroek, Ekeren, Brasschaat, Merksem, Kappellen en Schoten kunt u de diensten van AVS inschakelen. Zij helpen u graag verder met klussen op maat. Denk bijvoorbeeld aan:  Badkamer plaatsen, badkamer renovatie Loodgieterij Centrale verwarming plaatsen Radiatoren plaatsen Chauffage Algemene nieuwbouwwerken Ook voor schitterende renovaties kunt u terecht. AVS gaat graag met u het gesprek aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Aarzel dus niet om advies in te winnen! Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier.
AVS

Stabroek
Meer informatie
AVS
Molenstraat 77
Stabroek
Meer informatie
Boesman Stefan BVBA
Bedrijvenlaan 6
Lochristi
Meer informatie
Buekenhout BVBA
Oudebaan 33
Bertem
Meer informatie
De Mars Danny bvba
Merchtemsesteenweg 71
Meise
Meer informatie
Depa Delgouffe NV
Edingsesteenweg 166
Asse
Meer informatie
ERC Technics
Moleneindeweg 46
Zonhoven
Meer informatie
Gery Brosens BVBA
Merksplassebaan 69
Oostmalle
Meer informatie
Ideal Home De Panne
Kasteelstraat 46
De Panne
Meer informatie
Kenneth Nagels
Willekenslaan 113
Betekom
Meer informatie
Lipinski, Balen Jan Lipinski van Lipinski BVBA en zijn team, staan klaar om u te helpen! We zijn gespecialiseerd in verwarming, sanitair en renovatie van badkamers. We werken altijd met kwalitatieve merken zoals Villeroy en Boch, Vaillant en Duravit. Bovendien vinden we het belangrijk dat u bij ons een perfecte (na)service krijgt. Werkzaamheden: Verwarming: Wij installeren uw radiatoren, vloerverwarming en verwarmingsketels op stookolie en gas. Natuurlijk kunt u ook bellen voor onderhoud of reparatie. Wij vinden het belangrijk om hierbij ook rekening te houden met het milieu. Sanitair: Van afbraakwerken tot de afwerking, u kunt ons inschakelen voor alle badkamer- en sanitairklussen. We hebben jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie. Ventilatie: Onze woningen zijn steeds beter geisoleerd, daarom is het belangrijk om ook aandacht aan de ventilatie te besteden. Zonneboiler: Verwarm uw water met de kracht van de zon. Een zuinige en duurzame oplossing, waar we u graag over vertellen. Warmtepompen: Een andere manier van verwarmen is een warmetepomp, deze haalt de warmte uit de bodem, het grondwater en de lucht. Badkamer: Wij kunnen uw badkamerrenovatie compleet realiseren. In onze showroom kunt u de toestellen kiezen die bij u passen. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden ? Neem dan gerust contact op!
Lipinski BV
Postelweg
Balen
Meer informatie
LVS Technics
Astridlaan 247
Overpelt
Meer informatie
Nikgroup Bv
Zeven Zillen 48
Herentals
Meer informatie
Nuytinck Yanick
Bredestraat 137
Lovendegem
Meer informatie
Renovatie-Estilo
Lage vosbergstraat 46 bus 2
Rumst
Meer informatie
Roelandt Algemene Loodgieterij voor sanitaire installatie en onderhoud Voor uw loodgieterswerk in Beveren-Waas en wijde omgeving kunt u een beroep doen op Roelandt Algemene Loodgieterij. Zeker bij acute problemen is het van belang dat er snel een vakman bij u voor de deur staat. Dit geldt voor ketelstoringen en lekkages, verstopping van toilet, riool of gootsteen. Meteen daarna wordt een plan gemaakt voor renovatie of vervanging. Eerst wilt u altijd uit de nood worden geholpen. Voorkom noodsituaties en ga een algemeen onderhoudscontract aan met deze vakman, die service hoog in het vaandel heeft staan. Snelle beoordeling drukt de kosten Een lekkage is soms heel moeilijk te detecteren. U merkt de gevolgen, zoals vochtigheid of nat behang, maar de exacte bron is onduidelijk. Ook voor een hardnekkige verstopping, een CV-ketel storing of het beoordelen van complete gas- of waterleidingen heeft u ee n vakman nodig, die beschikt over professionele apparatuur. Roelandt Algemene Loodgieterij heeft alle gereedschap, dat nodig is voor uw klus, zoals lekdetectie apparatuur. Vakkennis en ervaring staan garant voor een snelle beoordeling en aanpak, zodat de kosten beperkt blijven. Gebruik maken van kwaliteitsmerken De bedrijfsactiviteiten zijn gericht op het installeren, onderhouden en herstellen van sanitair, verwarming, ventilatie, gas en water. Op basis van uw woonsituatie wordt berekend welke capaciteiten het best passen. Het bedrijf zorgt wat het servicepakket betreft voor particuliere en industriƫle gasinstallaties, zwembadverwarming, warmtepomp, verwarming appartementsgebouwen, zowel individueel als collectief. Wat de materialen betreft wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmerken die voldoen aan de milieunormen. Nieuw is beter en onderhoud moet Een nieuw installatie is een investering, maar wel eentje waarbij u 15 tot 20 procent stookkosten bespaart. Regelmatig onderhoud is net zo belangrijk. Het voorkomt slijtage, de ketel blijft juist geprogrammeerd en verliest nooit te veel energie. U bent overigens verplicht om uw mazoutketel jaarlijks en uw gasketel tweejaarlijks te laten onderhouden. Iets waar u alleen maar baat bij hebt, want u voorkomt slijtage, de ketel blijft juist geprogrammeerd en verliest zo niet te veel energie, waardoor u geld bespaart. Contacteer Roelandt Algemene Loodgieterij voor een afspraak of een offerte.
Roelandt Algemene Loodgieterij
Glazenleeuwstraat 45-47
Beveren-Waas
Meer informatie
Sam Opdebeeck
Neerweg 51
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Sandigas
Walemstraat 77
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
Sanilan
Markegemsesteenweg 137
Dentergem
Meer informatie
Sanitair en CV Verwilt
Jozef Gijselsstraat 26
Schoten
Meer informatie
V&V Sanitair en Verwarming
Brugsesteenweg 93/4
Kuurne
Meer informatie
Van Reepingen bvba
Steenhuffelstraat 68
Londerzeel
Meer informatie
Vanhaste BVBA
Loviestraat 65
Poperinge
Meer informatie
VNO Elektro BV
Mussenhoevelaan 158
Boechout
Meer informatie
Winne Kris Sanitair en CV
Volhardingslaan 36
Petegem-aan-de-Leie (Deinze)
Meer informatie