't Heultje
Kempische Ardennen 6
Oevel
Meer informatie
Anatolia Restaurant
Evence Coppéelaan 22
Genk
Meer informatie
Voor lekker en goed eten in Limburg gaat u naar de gezellige brasserie van Carré Brasserie Feestzaal in Genk In Limburg is er maar één plek waar u zowel de Thaise keuken als de Frans Belgische keuken met Italiaanse invloeden kunt proeven en dat is bij Carré Brasserie Feestzaal in Genk . Onze gezellige brasserie bevindt zich midden in de stad en wij staan bekend als restaurant met een terras en restaurant met een feestzaal. Onze chef bereidt voor u de beste mosselen gerechten en vegetarische gerechten in onze betere brasserie keuken. Ook wanneer u op zoek bent naar een cateringservice of een traiteurdienst bent u bij ons aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom. Iedereen is welkom in onze gezellige brasserie in Genk Wanneer u op zoek bent naar een gezellige brasserie in Limburg, weet dan dat u bij Carré Brasserie Feestzaal in Genk aan het juiste adres bent. Bij ons is de klant altijd koning. Een greep uit ons geweldige dienstenaanbod Gezellige brasserie Restaurant met een terras Restaurant met een feestzaal Cateringservice Traiteurdienst Betere brasserie keuken Mosselen gerechten Vegetarische gerechten Thaise keuken Frans Belgische keuken met Italiaanse invloeden Diverse Spaanse kleine hapjes zorgen voor groot genot      Nieuw op de menukaart van Carré Brasserie Feestzaal in Genk zijn onze Spaanse tapas . Een tapa is een klein hapje waarvan er wel meer dan honderd soorten bestaan. Tapas kunnen op elk moment van de dag gegeten worden: als hapje bij de borrel of als lunch of diner waarbij iedereen handig kan kiezen waar hij of zij op dat moment trek in heeft. Wij bieden diverse tapas gerechten aan, maar u kunt ook zelf losse gerechtjes kiezen. Onze bediening voorziet u graag van advies voor de lekkerste drankjes bij uw gerechten. Geniet in Limburg van ons heerlijke ontbijt bij u thuis Heeft u iets te vieren of is het weer eens tijd om uzelf en uw geliefden te verwennen? Kies dan voor een ontbijtkorf van Carré Brasserie Feestzaal in Genk. Deze mand vol lekkers kunt u bij ons bestellen en zelf komen afhalen of laten bezorgen. In deze mand vindt u onder andere verse broodjes, diverse soorten beleg, vruchtensap en koffie of thee. Naast de standaard inhoud kunt u op speciaal verzoek diverse extra’s aanschaffen. Niets is ons te gek, dus we zien uw wensen en voorkeuren graag tegemoet. Heeft u vragen of wilt u een tafeltje reserveren? Neem dan contact op met Carré Brasserie Feestzaal in Genk. U kunt ook het contactformulier invullen.
Carré Brasserie Feestzaal
Rozenkranslaan 37
Genk
Meer informatie
De Boomgaerd
Kasteelstraat 1
Bilzen
Meer informatie
De Pepermolen
Provincieweg 177
Borsbeke
Meer informatie
Den Ommekeer
Smallemate 5
Beernem
Meer informatie
El Parador
Ruiseleedsesteenweg 11
Tielt
Meer informatie
Feestzaal Ruytershove
Manegemstraat 37
Izegem
Meer informatie
Hemingway in Oostende, de cocktailbar voor een lekkere cocktail of een gezellige avondje stappen Wil je de lekkerste cocktails drinken of een avondje uitgaan in Oostende? Dan ben je bij cocktailbar Hemingway aan het juiste adres. Bij dit danscafé heb je een ruime keuze uit de beste cocktails en verschillende soorten gin. Geniet van een lekker drankje in het charmante interieur. Voor een gezellige avondje stappen kun je ook zeker terecht bij bar met dj Hemingway. In deze dansbar kun je rekenen op een leuke sfeer met latin music en house music. Daarnaast kun je in het weekend optredens DJ’s verwachten. Deze DJ’s weten hoe ze een feestje moet maken. Neem gerust contact op met de gezelligste bar in Oostende. De cocktailbar met de lekkerste cocktails Wil je jezelf trakteren op een lekkere cocktail? Kom dan genieten van de beste cocktails bij cocktailbar Hemingway. Alle klassieke cocktails staan natuurlijk op de kaart. Hemingway heeft een groot assortiment aan cocktails die allemaal het proberen waard zijn. Hier raak je zeker nooit uitgedronken. Het professionele personeel steekt graag de handen uit de mouwen om de beste cocktails te maken. Met de nodige passie en vakmanschap worden jouw smaakvolle cocktails geserveerd. Dit wordt altijd gedaan met een glimlach. Combineer je drankje met wat borrelhapjes en geniet van de gezellige sfeer. Geen zin in een cocktail? Uiteraard kun je ook terecht voor diverse andere dranken. De gezelligste bar in Oostende Voor zowel jong en oud is Hemingway de hotspot in Oostende voor een gezellig avondje stappen. Kom hier genieten van de leuke sfeer met een drankje tegen een betaalbare prijs. Je kunt rekenen op een klantvriendelijke service van het professionele personeel. Beleef de sfeer in het prachtige interieur binnen of neem plaats op het zonnige terras buiten. Heb je zin in een leuk feestje? Dan kun je zeker bij danscafé Hemingway terecht. In het weekend treden er leuke DJ’s op die zorgen voor muziek waar je heel de nacht op kunt dansen. Daarnaast is dansbar Hemingway open tot in de late uurtjes. Geef je zelf een feestje? Er is de mogelijkheid om een mooie zaal af te huren boven de Hemingway. Diensten Hemingway in West-Vlaanderen Bij Hemingway ben je gegarandeerd van een geslaagde avond, of je nu gezellig wil borrelen of het nachtleven van Oostende wil ontdekken. Je kunt onder andere terecht voor: diverse cocktails diverse dranken feesten Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kun je een bericht versturen via het contactformulier. 
Hemingway
Langestraat 15
Oostende
Meer informatie
Hof Van Nazareth
Nazerethdreef 101/B1
Lier
Meer informatie
Krekelhof Hasselt
Rechterstraat 6
Kuringen (Hasselt)
Meer informatie
Laiterieke ('t)
Lage Kaart 88
Brasschaat
Meer informatie
Landhuis De Kleine Prins
Oude Beselarestraat 311
Wervik
Meer informatie
Paterspand Congrescentrum
Patersstraat 100
Turnhout
Meer informatie
Cris & Co in Oudenburg, laat uw kantoor stralen met dit professionele schoonmaakbedrijf voor bedrijven Bent u op zoek naar een deskundig schoonmaakbedrijf voor bedrijven of een schoonmaakbedrijf voor particulieren? Dan bent u bij Cris & Co in Oudenburg aan het juiste adres. Wij bieden een breed pakket aan diensten als de schoonmaak van kantoren, een opkuis na brand, een opkuis na waterschade of bijvoorbeeld een opkuis na stormschade. Daarnaast hebben wij de beschikking over een feestzaal tot 70 personen voor al uw partijen. Tenslotte kunt u ook bij onze allround schoonheidsspecialiste terecht voor hand- en voetverzorging en een ontspannende gelaatsverzorging. Informeer snel naar de uiteenlopende mogelijkheden. Schoonmaakbedrijf voor bedrijven Oudenburg Onze schoonmaak divisie is al meer dan 10 jaar werkzaam binnen de schoonmaakbranche. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op een sterke service, waarbij wij gegarandeerd zorgen voor een stralend resultaat. Ons team werkt efficiënt en snel aan uw opdracht, zodat u binnen een mum van tijd geniet van een spik en span kantoor of woonhuis. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan poetsdiensten als algemene schoonmaakwerken , een industriële reiniging, het poetsen van ramen, poetsen bij water- of brandschade, maar ook bij het leegmaken van een woning. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Kwaliteit staat voorop Bij elke nieuwe schoonmaak opdracht maken wij eerst heldere afspraken met u over uw wensen, het tijdstip waarop wij de schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren en de frequentie. Zo kunnen wij op regelmatige basis uw woning of kantoor poetsen en daarnaast bijvoorbeeld één keer per maand uw ramen meenemen. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs , passend bij uw budget. U kunt van onze schoonmaakdiensten gebruikmaken in de provincie West-Vlaanderen, meestal in de regio van Oostende, Brugge en Kortrijk. Onze overige diensten Naast onze schoonmaakorganisatie, zijn wij uw partner bij de verhuur van feestzalen. Tevens bent u welkom een afspraak te boeken bij onze allround schoonheidsspecialiste Mihaela; van een nieuwe snit tot een complete lichaamsverzorging. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Opkuis na brand Opkuis na waterschade Opkuis na stormschade Schoonmaak van kantoren Schoonmaakbedrijf voor bedrijven Schoonmaakbedrijf voor particulieren Feestzaal tot 70 personen Allround schoonheidsspecialiste Hand en voetverzorging Gelaatsverzorging Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.
Puur
Karel Janssenslaan 51
Oostende
Meer informatie
Q-linair plus Slagerij
Beselarestraat 34
Geluwe
Meer informatie
Sparrenhof Eeklo
Brugsesteenweg 183
Eeklo
Meer informatie