Aclon Bikes
Zandstraat 30A
Varsenare
Meer informatie
Bike Shop Sven in Paal voor alle soorten fietsen voor jong en oud Op zoek naar een fietsenwinkel in Paal? Bij Bike Shop Sven aan de Meldertsesteenweg 88 lijkt het wel alsof uw fiets weer nieuw is. Een echte nieuwe fiets is natuurlijk nog mooier. U kunt er terecht voor alle merken en soorten, van elektrische en stadsfietsen tot mountainbikes en koersfietsen. Verkoop van damesfietsen, herenfietsen en kinderfietsen. Als fietsenmaker staan zij voor u paraat in de werkplaats voor herstellingen van alle merken. Heeft uw fiets nood aan een onderhoud of is er iets stuk gegaan? Kom langs of bel voor een afspraak. Alleen maar bekende kwaliteitsmerken Deze fietsenwinkel is verdeler van het merk BH-bikes en verder hebben ze ook nog de volgende merken: Bike7, Shimano, Sram, Krigori, Campagnolo, Contec, Sunrace, Stronglight, Rockshox, Fox, Continental, Schwalbe, Michelin, KMC, Miche, Fizik, Selle Italia. Ook verkoopt Bike Shop Sven in Paal vele fietsaccessoires en fietsonderdelen uit voorraad van degelijke merken. Fietskledij en helmen mogen niet ontbreken. Ook voor de verkoop van kinderfietsen kunt u terecht. U krijgt service van een klein team en duidelijke uitleg over de herstelling. Eerlijke prijzen met een degelijk aanbod van kwalitatieve producten. Veel informatie over elektrische fietsen Er is een uitgebreid gamma elektrische fietsen van verschillende topmerken. Waar moet de motor staan? In het voorwiel, centraal of op het achterwiel? Welke capaciteit moet de accu hebben? Welk type versnellingen moet de fiets hebben? U heeft daarvoor de juiste voorlichting nodig. In de fietsenwinkel vindt u de fiets die bij u past, tassen accessoires, kledij, het beste koopje, het nieuwste model, plus slimme fietstips . Bike Shop Sven verkoopt racefietsen voor de sportieve beginner als ook de absolute high-end topmodellen met alles daar tussen en helpen u de fiets te kiezen die bij u past, zowel qua model als qua maat. Belgen fietsen elk jaar weer meer kilometers De sector van de tweewielers is aan het groeien. Alleen al op de fiets wordt in België een paar miljard kilometer per jaar afgelegd. Vooral voor wie de fiets gebruikt van en naar het werk is het noodzakelijk om over een betrouwbaar vervoermiddel te beschikken. Het juiste fietsmodel is afhankelijk van uw lichaamsafmetingen en lichaamshouding. Er is ook veel expertise wat betreft het ontwerp van het frame, van invloed op de zitpositie en de beleving. In de fietsenwinkel wordt gekeken naar uw houding op de fiets. Kom langs bij Bike Shop Sven aan de Meldertsesteenweg 88 in Paal.
Bike shop Sven
Meldertsesteenweg 88
Paal
Meer informatie
Bikes 4 Sport
Vennestraat 93
Gierle
Meer informatie
Cyclic-bikestore
Oppemstraat 12
Tervuren
Meer informatie
Dcycles
Menenstraat 61
Geluwe
Meer informatie
Fietsenhuis Feys Wouter
Leopoldlaan 60
Middelkerke
Meer informatie
Fietsservice Bevel
Laarstraat 3
Bevel (Nijlen)
Meer informatie
L.B. Bicycle repair
Kievitstraat 10
Kalmthout
Meer informatie
Orsobici
Droogveldstraat 112
Mariekerke (Bornem)
Meer informatie
Pedal Bikeshop Neigem
Halsesteenweg 408
Neigem
Meer informatie
Plum-Gent BV
Nederkouter 141
Gent
Meer informatie
Vanderstraeten Guido verleent zijn diensten onder meer in Kortessem, Borgloon, Alken, Sint-Truiden, Hasselt, Tongeren, Heers en Diepenbeek.
Vanderstraeten Guido
Veerstraat 46
Wellen
Meer informatie
Velo Nejo
Gentseweg 576
Sint-Eloois-Vijve
Meer informatie
VeloFix
Azaleastraat 27
Schelle
Meer informatie
Verva Bikes te Mortsel voor e-bikes, fietsen, racefietsen en accessoires Verva Bikes verkoopt alle soorten fietsen zoals elektrische fietsen, racefietsen, koersfietsen, stadsfietsen, citybikes, mountainbikes en kinderfietsen. Ook verkoopt deze winkel in Mortsel vele fietsaccessoires en fietsonderdelen uit voorraad. Men kan rekenen op de professionele fietshersteldienst. Plooifiets, tandem, driewieler, hometrainer of andere droomfiets? Zij herstellen fietsen van alle merken ook al zijn ze elders gekocht. Voor kinderen zijn er stoere tot meisjesachtige fietsen. Toffe fietsen die volledig aan uw kinds noden voldoen. Eerlijke prijzen en een degelijk aanbod In 2017 werd de winkel vernieuwd en omgedoopt tot Verva Bikes . Ambities waren een compleet make over naar de moderne eisen. Het ging om een open werk atelier, moderne fietsen, groter aantal elektrische fietsen, service op de eerste plaats, alle herstellingen. Accessoires van degelijke merken. Fietskledij en helmen mochten niet ontbreken. Vaste service met een klein team, uitleg over de herstelling. Eerlijke prijzen met een degelijk aanbod van kwalitatieve producten. Een uitgebreid gamma elektrische fietsen van verschillende topmerken. Een erkend Bosch service center met constante bijscholing voor de medewerkers. Racefiets voor de sportieve beginner Er is een ruime stock Shimano onderdelen . Kwaliteit fietsen zijn van de merken TREK, Thompson, FELT, Frappe en BFK. Zowel stadsfietsen, trekfietsen, MTB’s. Er is een ruim gamma Bontrager accessoires. Hier vindt u de fiets die bij u past, tassen accessoires, kledij, het beste koopje, het nieuwste model, slimme fietstips. Zij verkopen racefietsen voor de sportieve beginner als ook de absolute high-end topmodellen met alles daar tussen en helpen u persoonlijk om de fiets te kiezen die bij u past, zowel qua model als qua maat. Veel informatie over elektrische fietsen Op de website houdt Verva Bikes u op de hoogte van de nieuwste trends in de fietswereld met regelmatig reviews van trending toppics en producten die je fietsplezier verbeteren. Wilt u een elektrische fiets aanschaffen maar bent u door het grote aanbod de weg krijt? Waar moet de motor staan? In het voorwiel, centraal of op het achterwiel? Welke capaciteit moet de accu hebben? Welk type versnellingen moet de fiets hebben? U heeft daarvoor de juiste voorlichting nodig. Kom langs bij Verva Bikes aan de Edegemsestraat 109 in Mortsel of bezoek de website voor informatie over de laatste strends.    
Verva Bikes
Edegemsestraat 109
Mortsel
Meer informatie