't Heultje
Kempische Ardennen 6
Oevel
Meer informatie
Bike Shop Sven in Paal voor alle soorten fietsen voor jong en oud Op zoek naar een fietsenwinkel in Paal? Bij Bike Shop Sven aan de Meldertsesteenweg 88 lijkt het wel alsof uw fiets weer nieuw is. Een echte nieuwe fiets is natuurlijk nog mooier. U kunt er terecht voor alle merken en soorten, van elektrische en stadsfietsen tot mountainbikes en koersfietsen. Verkoop van damesfietsen, herenfietsen en kinderfietsen. Als fietsenmaker staan zij voor u paraat in de werkplaats voor herstellingen van alle merken. Heeft uw fiets nood aan een onderhoud of is er iets stuk gegaan? Kom langs of bel voor een afspraak. Alleen maar bekende kwaliteitsmerken Deze fietsenwinkel is verdeler van het merk BH-bikes en verder hebben ze ook nog de volgende merken: Bike7, Shimano, Sram, Krigori, Campagnolo, Contec, Sunrace, Stronglight, Rockshox, Fox, Continental, Schwalbe, Michelin, KMC, Miche, Fizik, Selle Italia. Ook verkoopt Bike Shop Sven in Paal vele fietsaccessoires en fietsonderdelen uit voorraad van degelijke merken. Fietskledij en helmen mogen niet ontbreken. Ook voor de verkoop van kinderfietsen kunt u terecht. U krijgt service van een klein team en duidelijke uitleg over de herstelling. Eerlijke prijzen met een degelijk aanbod van kwalitatieve producten. Veel informatie over elektrische fietsen Er is een uitgebreid gamma elektrische fietsen van verschillende topmerken. Waar moet de motor staan? In het voorwiel, centraal of op het achterwiel? Welke capaciteit moet de accu hebben? Welk type versnellingen moet de fiets hebben? U heeft daarvoor de juiste voorlichting nodig. In de fietsenwinkel vindt u de fiets die bij u past, tassen accessoires, kledij, het beste koopje, het nieuwste model, plus slimme fietstips . Bike Shop Sven verkoopt racefietsen voor de sportieve beginner als ook de absolute high-end topmodellen met alles daar tussen en helpen u de fiets te kiezen die bij u past, zowel qua model als qua maat. Belgen fietsen elk jaar weer meer kilometers De sector van de tweewielers is aan het groeien. Alleen al op de fiets wordt in België een paar miljard kilometer per jaar afgelegd. Vooral voor wie de fiets gebruikt van en naar het werk is het noodzakelijk om over een betrouwbaar vervoermiddel te beschikken. Het juiste fietsmodel is afhankelijk van uw lichaamsafmetingen en lichaamshouding. Er is ook veel expertise wat betreft het ontwerp van het frame, van invloed op de zitpositie en de beleving. In de fietsenwinkel wordt gekeken naar uw houding op de fiets. Kom langs bij Bike Shop Sven aan de Meldertsesteenweg 88 in Paal.
Bike shop Sven
Meldertsesteenweg 88
Paal
Meer informatie
Bikes 4 Sport
Vennestraat 93
Gierle
Meer informatie
Bol Bikes
Poorthoevestraat 16
Heusden-Zolder
Meer informatie
Cycli Imola
Dronckaertstraat 531
Lauwe (Menen)
Meer informatie
Cyclic-bikestore
Oppemstraat 12
Tervuren
Meer informatie
Cycling repairs
Edingsesteenweg 449
Denderwindeke
Meer informatie
Dhondt Ludovic
Oudenaardseheerweg 7
Nazareth
Meer informatie
FD Bikes
Hoogstraatsebaan 15C
Brecht
Meer informatie
Fietsen Bram
Vilvoordsebaan 40A
Winksele
Meer informatie
Fietsen De Jonghe-Rommel
Leopoldlaan 60
Middelkerke
Meer informatie
Venturelli/Norta/BNB Bike/Beaufort/Jools/Popal/Frappé/Swyff/Olympia
Fietsen Gunthers
Vredestraat 3
Waregem
Meer informatie
Fietsen Hollevoet
Sint-Jansstraat 15
Avelgem
Meer informatie
Fietsen Koda
Kreupelstraat 8
Zulte
Meer informatie
Fietsen Luyckx
Overlaar 7
Poppel
Meer informatie
Fietsen Opsomer VOF
Hillesteenweg 20
Wingene
Meer informatie
FIETSEN S&C
Lindestraat 81
Bornem
Meer informatie
Fietsen Storms uit Herselt voor een fiets op maat na een body scan Bij Fietsen Storms aan de Blaubergsesteenweg 113 in Herstel wordt een fiets persoonlijk aangemeten. U kunt daarna kiezen uit de bekende merken . Het is een goed adres voor nieuwe en tweedehands fietsen, accessoires en uiteraard voor betrouwbaar onderhoud en fietsherstellingen. Een fiets kan vanaf ontwerp voor uw worden samengesteld. Huren of leasen als particulier of bedrijf kan ook. Gezelligheid vinden ze daar overigens ook heel belangrijk. Ze verwelkomen u graag voor een leuke babbel met een lekkere kop koffie in de gezellige koffiebar. U kunt onder andere terecht voor de verkoop van nieuwe fietsen, damensfietsen, herenfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, koersfietsen, Giant fietsen en Scott fietsen. Zelfs voor de verkoop van E-bike kunt u rekenen op Fietsen Storms. Persoonlijk advies staat hier voorop Fietsen Storms wordt gerund door Glenda en Nick . “Met onze bijna 20 jaar ervaring kunnen we u persoonlijk bijstaan met advies. Wij leveren fietsen voor jong en oud, voor woonwerkverkeer en recreatieve fietsers. Maar ook voor beginnende sportfietsers, doorwinterde mountainbikers en afgetrainde wielrenners. Vraag informatie over ons aanbod kinderstoeltjes en aanhangkarren. Heeft u nood aan extra hulp? Een driewieler, al dan niet elektrisch? Een aangepaste tandem, zit-fiets of noem maar op? Wij werken samen met een top-fietsenfabrikant uit eigen streek.” Het 3D scansysteem is uniek te noemen De ergonomische instelling van uw fiets is voornamelijk gebaseerd op de juiste analyse van uw biometrische gegevens en het beoogde gebruik. Een optimale fietsaanpassing optimaliseert de krachtoverbrenging en vermindert gezondheidsrisico’s. Welke fiets past bij uw lichaam? Het scansysteem is tot stand gekomen door de samenwerking tussen orthopedisch chirurgen, fysiotherapeuten, fietsers en ingenieurs. Het 3D meetsysteem van Fietsen Storms is vrijwel uniek. In België zijn er momenteel slechts 2 winkels die over dit systeem beschikken. Een fiets ontwerpen op maat kan ook Bij Fietsen Storms kunt u behalve de gewone fiets kiezen uit racefietsen, mountainbike, elektrische fietsen, kinderfietsen, trekkingfietsen, speed pedelecs, fietskarren en zelfs loopfietsen. Er worden door Fietsen Storms ook fietsen ontwikkeld van begin tot eind. E-bikes worden met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten samengesmeed. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Dit resulteert in de beste elektrische fietsen in de markt. Waar u ook naar op zoek bent: u vindt een geschikte fiets bij Fietsen Storms. Kom langs voor een kennismaking met het unieke concept van Fietsen Storms. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Fietsen Storms
Blaubergsesteenweg 113
Herselt
Meer informatie
Fiks fietsen
Lindenstraat 63
Aalst
Meer informatie
Fixeur Pedaleur
Kapellestraat, 47 - B
Laarne
Meer informatie
Hobo-Bikes BVBA
Kapelstraat 137
Antwerpen
Meer informatie
Labiecyclette
Populierenstraat 1
Lummen
Meer informatie
Parvelo
Bergensesteenweg 49/1
Halle
Meer informatie
Peter's Bike Repair
Heuvelstraat 45
Boechout
Meer informatie
Rijwielen Pinckers
Hoeneveldje 3
Voeren
Meer informatie
Vanderstraeten Guido verleent zijn diensten onder meer in Kortessem, Borgloon, Alken, Sint-Truiden, Hasselt, Tongeren, Heers en Diepenbeek.
Vanderstraeten Guido
Veerstraat 46
Wellen
Meer informatie
Vanheste Sport
Dorpsstraat 8
De Panne (Adinkerke)
Meer informatie
Fietsherstellingen/Verkoop van bakfietsen/Verkoop van MTB/Verkoop van Racefietsen
VDBike
Markekerkstraat 81
Marke
Meer informatie
Velo Nejo
Gentseweg 576
Sint-Eloois-Vijve
Meer informatie
Wako Bikes
Tervuursesteenweg 609
Heverlee
Meer informatie