Harmony DJ-Team
Kapelstraat 73
Westmalle
Meer informatie
't Heultje
Kempische Ardennen 6
Oevel
Meer informatie
Athletiekers BVBA
VII Olympiadelaan 133
Antwerpen
Meer informatie
Op café gaan doet u bij Au Blason in Nieuwpoort, de gezelligste bruine kroeg in de buurt Gaat u ook zo graag naar een gezellig volkscafé? Dan moet u zeker eens binnenlopen bij bruin café Au Blason in Nieuwpoort. Wij zijn een gezellig café waar iedereen van harte welkom is. Een echte authentieke bruine kroeg, waar u zich zeker thuis zult voelen. In ons café met speciale bieren is altijd plaats om te genieten van een lekker pintje. Alleen op maandag sluiten we een dag de deuren van onze bar, om op dinsdag weer met veel plezier onze gasten te verwelkomen in ons café met ambiance. Of u nu tot de reguliere stamgasten behoort, of gewoon gezellig een keertje langskomt wanneer u in de buurt bent; wij zien u even graag in café met discobar Au Blason. Gezellige bruine kroeg Au Blason in Nieuwpoort Gaat u een dagje naar Nieuwpoort? Kom langs bij ons volkscafé en geniet van de heerlijke ambachtelijke worsten en een goed glas streekbier. U kunt ons vinden op de Albert I Laan 221, op een minuutje lopen van het Groene strand. Leer meer over de geschiedenis van onze bijzondere stad bij het Westfront Nieuwpoort bezoekerscentrum, en het Koning Albert I monument, breng een bezoekje aan de vuurtoren of maak een wandeling door het natuurreservaat ‘De IJzermonding’. Na afloop strijkt u neer op ons zonneterras om nog lang na te genieten van al deze indrukken. Speciale bieren in de regio West-Vlaanderen Voor een vrolijke middag of avondje uit met vrienden en familie, bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een keuze uit ons ruime aanbod speciale bieren , of laat u adviseren door onze hartelijke bediening. Probeer eens een Roste Jeanne, vernoemd naar de heks van Vlaanderen, de Karel Kogge of een Hendrik Geeraerts en laat u verrassen door de uiteenlopende smaken. Beleef de sfeer van een echt authentiek Belgisch volkscafé, waar iedereen samenkomt en het gevoel heeft thuis te komen. Zes dagen per week geopend voor iedereen Ons team staat van dinsdag t/m zondag vanaf 10 uur in de ochtend voor u klaar om een goed glas bier voor u in te schenken of een verse kop koffie. Op dinsdag t/m zaterdag sluiten wij onze deuren om 01:00 uur in de nacht. Al onze gasten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Bruin café Bruine kroeg Bar Café met speciale bieren Volkscafé Café met een discobar Gezellig café Café met ambiance Bent u benieuwd naar het volgende optreden of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Au Blason
Albert I Laan 221
Nieuwpoort
Meer informatie
Bar Giraf
Sint-Amandsstraat 104
Roeselare
Meer informatie
Café 't Dûrrep
Dorpsstraat 108
Overpelt
Meer informatie
Café De Gentenaar
Vlaanderenstraat 68
Gent
Meer informatie
Café Duras
Herestraat 6
Duras (Sint-Truiden)
Meer informatie
Café Het Promilleke
Schrieksesteenweg 58
Booischot
Meer informatie
Cafe Hier Est
Theodoor Vermylenstraat 50
Baasrode
Meer informatie
Café Pumpkes
St-truiderstraat 58
Tongeren
Meer informatie
Café Schuttershof
Provinciale Steenweg 47
Schelle
Meer informatie
Café Sint-Annaplas
Hooistraat 53
Heusden
Meer informatie
Café Sluzenoare in Middelkerke, een sfeervol en aangenaam café voor de hele familie Je komt ze bijna niet meer tegen, van die oer gezellige cafés, waar ouderwetse gezelligheid voorop staat. Loop vooral eens binnen bij Café Sluzenoare in Middelkerke. Een echt familie café en vrienden café, waar je begroet wordt alsof je bij vrienden thuis komt. Café Sluzenoare is een sfeervol en aangenaam café, hier kun je nog ouderwets live voetbal kijken bij een café. Geniet van een leuke bingo bij een gezellige café of zing een liedje mee tijdens karaoke café. Een gezellig drankje bij een café? Dan ben je hier op het juiste adres. Ook toeristen zijn welkom in dit toeristen café. Waarom Café Sluzenoare? Café Sluzenoare is een begrip in Middelkerke. Wanneer je hier naar binnenloopt, voel je je direct thuis dankzij de sfeervolle inrichting en het hartelijke personeel. Wil je op vrijdagavond eens wat anders doen dan voor de buis hangen? Koop een aantal bingokaarten en waag een gok tijdens de traditionele bingo avond. Er zijn bijzonder mooie prijzen te winnen en wie weet ga jij straks naar huis met een nieuwe pannenset of tafelgrill. Liever je stembanden smeren? Pak de microfoon en zing uit volle borst mee tijdens de karaoke avond. Gezelligheid ten top! Kom naar Middelkerke Met de langste stranden van de hele Belgische kust, is het geen wonder dat Middelkerke zo’n populaire badplaats is. Dankzij de unieke ligging, geniet Middelkerke ook van de meeste zonuren per jaar. Maar ook in het najaar en het voorjaar, is Middelkerke een gezellig stadje om lekker een lang weekend weg te gaan. Maak een mooie fietstocht in de omgeving en sluit, na een dag de omgeving te hebben verkend, af in Café Sluzenoare met een heerlijk Belgisch biertje . Een sfeervol en aangenaam café Café Sluzenoare is een ontmoetingsplek voor iedereen, buurtbewoner of toerist. Wij ontvangen elke gast met een glimlach en staan altijd klaar voor een goed gesprek. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Sfeervol en aangenaam café Familie café Vrienden café Geniet van een leuke bingo bij een gezellige café Live voetbal kijken bij een café Karaoké café Gezellig drankje bij een café Toeristen café Heeft u nog vragen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 
Café Sluzenoare
Oostendelaan 81
Middelkerke
Meer informatie
Cafe The Sox
Dorpstraat 42
Hamont-Achel
Meer informatie
Frituur open: Zondag van 11u30 tot 22u00. Woensdag - Donderdag - Vrijdag & Zaterdag van 16u00 tot 22u00
Cafe Violet
Blanklaarstraat 36
Meldert-Lummen
Meer informatie
Café West-Vlaanderen in Kortrijk, gezellig café met heerlijke cocktails, huisgemaakte croques en streekbier Doet u een dagje Kortrijk? Breng dan zeker ook een bezoek aan Café West-Vlaanderen aan de Grote Markt nummer 11 in Kortrijk. Wij zijn een gezellig drink café met lekkere streekbieren en heerlijke cocktails. Bij Café West-Vlaanderen houden we van lekker eten en zijn daarom een café met zelfgemaakte croques. In ons gezellige eetcafé kunt u ook genieten van heerlijke snacks en als café met zomerterras is het bij mooi weer goed toeven op ons terras voor de deur. Bent u liefhebber van lekkere tapasplanken bij een gezellig café? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als café toegestaan voor honden, zetten we met alle plezier een bakje water voor uw trouwe viervoeter neer. Ons team staat klaar om u binnenkort hartelijk te verwelkomen. Heerlijke cocktails in Kortrijk Wie in Kortrijk is, maakt zeker een wandeling langs de Leie. Dankzij haar rijke geschiedenis biedt onze stad heel wat bezienswaardigheden. Loop langs de Broeltorens, breng een bezoekje aan het middeleeuwse Begijnhof, of huur een bootje en bekijk Kortrijk vanaf het water. Na al die indrukken, rust u lekker uit op de Grote Markt bij Café West-Vlaanderen. Op ons terras geniet u van een heerlijke cocktail als apero, waarbij ons team u van harte een favoriet aanbeveelt. Voeg hier een tapasplank aan toe met diverse vleessoorten, cornichons, kaasblokjes en olijven, of kies voor onze knapperige nacho’s en bestel daarna een lekker gerecht van onze menukaart. Gezellig café in West-Vlaanderen Bij Café West-Vlaanderen valt altijd wel iets te beleven. Zo luisteren we naar vrolijke straatartiesten tijdens de jaarlijkse Sinksen; de Kortrijkse stadsfeesten en trekt iedereen er op uit wanneer de Paasfoor Kortrijk weer aandoet. Tijdens deze 18-daagse kermis, kom je bij ons tussendoor een lekker streekbiertje pakken natuurlijk. Of proef van onze tap bieren van brouwerij Haacht . Stuk voor stuk smaaksensaties gebrouwen in Boortmeerbeek. Op maandagen komt u na uw marktbezoek lekker bij ons lunchen, dan zorgen wij dat de verse koffie voor u klaar staat en de overige dagen? Zijn wij altijd in voor een praatje en een charmante bediening. Zes dagen per week geopend Ons café is zes dagen per week geopend, waarbij we alleen op dinsdagen onze deuren sluiten. Op maandagen bent u welkom vanaf 09:00 in de ochtend tot 20:00 in de avond en de overige dagen vanaf 10:00 tot 22:00. Al onze gasten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en producten: Heerlijke cocktails Café met zelfgemaakte croques Café toegestaan voor honden Lekkere tapasplanken bij een gezellig café Gezellige drink café, Gezellige eetcafé Lekkere streekbieren Heerlijke snacks Café met een zomerterras Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Café West-Vlaanderen
Grote Markt 11
Kortrijk
Meer informatie
De Weyer Cafe
Oud-Mersenhoven 15
Kortessem
Meer informatie
Den Bokser
Markt 5
Lokeren
Meer informatie
Eetcafé De Welkom
Kerkstraat 20
Koksijde
Meer informatie
Gasthof Heidelberg
Torhoutsesteenweg 26
Loppem
Meer informatie
Het Middenstandshuis
Grote Markt 4
Wevelgem
Meer informatie
Kom langs voor een heerlijke tijd en geniet in gezellig café Las Caux in Sint-Niklaas Oost-Vlaanderen Heeft u zin in een heerlijke middag of avond uit? Kom dan naar Las Caux in Sint-Niklaas . Ons danscafe en karaoke cafe is van maandag tot en met zondag tot aan de kleine uurtjes open. Geniet van een heerlijke sfeer, ambiance en service in ons gezellig cafe. We zijn open om iedereen een super tijd te bieden en het beste uit onze keuken. Voor oud en als jongeren cafe! Kortom, bent u in Oost-Vlaanderen? Kom dan eens bij Las Caux genieten. Binnen of buiten, het is overal gezellig bij ons cafe met een zomerterras. Gezellig cafe in Sint-Niklaas Een cafe is pas een echt cafe als het gezelligheid ademt! Bij Las Caux ervaart u een heerlijke, ongedwongen sfeer. Een team die u van de beste service voorziet en geen vraag die ons te gek is! In onze keuken staan de chefs klaar om voor u huisbereide en overheerlijke maaltijden en snacks te bereiden. Kom langs met uw kameraden en/of uw geliefden en geniet van het leukste en gezelligste cafe in Sint-Niklaas. Neem direct al een kijkje naar ons menu . Krijgt u trek? Goedzo! Onze keuken staat klaar om u het beste te serveren. Wacht niet langer en kom snel eens aan bij Las Caux! Kom langs, ervaar en geniet in Oost-Vlaanderen Komt u ook eens langs voor een heerlijke tijd? Geniet van de sfeer, onze heerlijke keuken, de prachtige plek en ervaar het beste in Sint-Niklaas. Houdt ook onze evenementen in de gaten! Want bij Las Caux is het altijd genieten in uw: Gezellig cafe Danscafe Karaoke cafe Jongeren cafe Cafe met een zomerterras Las Caux: Special nights en zaalverhuur Niet alleen voor een lekkere middag en/of avond bent u bij ons café juist, maar ook voor zaalverhuur en het organiseren van een special night! Onze locatie biedt uitstekende mogelijkheden voor uw eigen feest en/of of bijeenkomst. En net zoals we regelmatig zelf zeer leuke evenementen creëren, staan we ook klaar om uw special night tot in de puntjes voor te bereiden. Volg ons via onze social media en blijf op de hoogte welke evenementen eraan komen en welke special nights geboekt zijn.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een reservering en/of het verkrijgen van een prijsopgave voor zaalverhuur. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Las Caux
Sacramentstraat 10
Sint-Niklaas
Meer informatie
Lindenhof Cafe Brasserie
Veugenstraat 48
Zutendaal
Meer informatie
Ons Huis
Pastoor Paquaylaan 127
Heusden
Meer informatie
De beste burger, heerlijke pizza's en het lekkerste kebab broodje vindt u bij Pas Pizza in Geel Antwerpen Heeft u trek in een lekkere pizza, een huisbereide maaltijd of een pittige snack? Of zoekt u de maker van het lekkerste kebab broodje? Lees dan snel verder over Pas Pizza in Geel . We staan dagelijks klaar om voor u het lekkerste kebab broodje, kapsalon schrootjes, pasta soorten, de beste hamburger, shoarma en wok gerechten te bereiden. Met een ruim assortiment bier en wijnsoorten en kraakverse huisbereide gerechten uw beste restaurant in de buurt! Kom snel eens langs en kies uit ons menu of geniet thuis en kies voor online pizza bestellen. Wat u ook wenst, wij maken het op de beste en authentieke wijze voor u klaar, zodat u kunt genieten.  Lekkerste kebab broodje in de regio Antwerpen! Pas Pizza staat bekend als maker van het lekkerste kebab broodje en hier zijn we trots op! Maar ook onze andere gerechten zijn om uw vingers bij af te likken! Alles vers en huisbereid volgens authentiek recept. Van onze Italiaanse pizza's tot aan heerlijke Turkse Durum. Mogen we ook voor u aan de slag om u het lekkerste van Antwerpen serveren? Kom dan langs en geniet in ons restaurant of bestel uw eenvoudig online uw takeaway ! Het uitgebreid menu van Pas Pizza in Geel We bieden u een zeer gevarieerd menu van waaruit iedereen een uitstekende keuze kan maken. Van burgers en salades tot desserts en de lekkerste wijnen aan toe! Kies uit ons aanbod vlees, vis en vegetarische gerechten. En heeft u een allergie of speciale dieetwens? Geen probleem, vertel het aan onze bediening of geeft het door tijdens het plaatsen van uw bestelling. Alle gerechten zijn vers en huisbereid waardoor we uw maaltijd volledig op uw wensen aan kunnen passen.   Onze huisbereide specialiteiten voor u op een rij Heeft u al trek gekregen bij het lezen over Pas Pizza? Kom dan langs of bestel eenvoudig uit ons menu met heerlijke huisbereide specialiteiten. We staan dagelijks voor u klaar om u te laten genieten van onze: Kapsalon schrootjes Online pizza bestellen Pasta soorten De beste hamburger Lekkerste kebab broodje Bier en wijnsoorten Beste restaurant in de buurt Shoarma Wok gerechten Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Pas Pizza
Pas 118
Geel
Meer informatie
Pub de Steenput
Sint-Jakobsstraat 58
Brugge
Meer informatie
RIO Café
Paardenmarkt 88
Antwerpen
Meer informatie
RivaDance
Gottemstraat 8
Dentergem
Meer informatie
Something Els
Dorpsstraat 43
Hasselt
Meer informatie
Sparrenhof Eeklo
Brugsesteenweg 183
Eeklo
Meer informatie
T Food Dilemma
Leopold Ii-laan 9
Wenduine
Meer informatie
Taverne De Klokke in Oostende, ouderwets gezellig sportcafé voor biljart, darts, poolen en live muziek Vind jij het ook zo gezellig om lekker een potje te darten, poolen of biljarten met vrienden in het café? Kom dan snel eens een pintje drinken in sportcafé Taverne De Klokke in Oostende. In ons café, in het centrum van Oostende, beschikken we over een groot terras waar het zomers goed toeven is. Maak een keuze uit onze kleine menukaart voor een lekker gerecht bij de borrel of een snack bij de sterke drank en geniet maandelijks van de live coverband muziek. We zien je vast binnenkort in onze bruine kroeg, het team van Taverne de Klokke staat klaar om je te begroeten. Sportcafé De Klokke in Oostende Ben je een weekendje uit in Oostende, of een dag op stap? Dan mag een bezoekje aan sportcafé De Klokke zeker niet ontbreken. Ons gezellige café is al bijna 50 jaar een begrip in Oostende en omstreken. Als een van de oudste bruine cafés van het centrum van Oostende, staat de familie Seldenslach altijd klaar om haar gasten, samen met het team, hartelijk te verwelkomen. Wij zijn een stamcafé waar iedereen welkom is. Schuif aan voor een goed glas bier, speel een potje biljart of laat de dag van je afglijden op ons heerlijke terras. Je zult je hier zeker vermaken. Muziek, poolen, darts & voetbal Bij De Klokke houden we wel van een feestje. Gooi je voetjes van de vloer tijdens een van onze maandelijkse live optredens met rock, pop, blues en jazz muziek. Zeker weten dat je bijna alle liedjes kent en uit volle borst meezingt met welbekende kaskrakers! Geef je op voor ons jaarlijks, professionele, toptoernooi “9-pool” en maak kans op mooie geldprijzen of kom een spannende voetbalwedstrijd, of andere sport, bekijken op één van onze 4 schermen. Kun je goed darten? Sluit je dan aan bij ons dartteam! Zeven dagen per week geopend Ons café in centrum Oostende is zeven dagen per week geopend om u samen met uw gasten te verwelkomen. Al vanaf 08:00 uur in de ochtend staat de verse koffie voor je klaar en tot 03:00 uur ‘s nachts ben je hartelijk welkom voor een borrel . Je kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Live coverband muziek Poolen Biljarten Darten Pintje drinken Sportcafé Bruine kroeg Cafe in het centrum Kleine menukaart Sterke drank Café in Oostende met groot terras Heb je nog vragen of wil je meer weten wanneer er weer een live optreden is? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 
Taverne De Klokke
Christinastraat 35
Oostende
Meer informatie
De deur staat open bij gezellig eetcafe The Cave in Kortenaken Vlaams-Brabant Waar heeft u trek in? Iets van de frituur of een huisbereide specialiteit? Waar u ook trek in heeft, kom langs bij het gezellige eetcafe The Cave in Kortenaken. Met onder andere lekkere frietjes, belegde broodjes, warme en koude broodjes, verse pannenkoeken en huisbereide wafels op het menu is dit een restaurant met een zomerterras en maaltijd gerechten. Dit restaurant met een openbare parking is een gezellig eetcafe. Wij nodigen u uit langs te komen, te proeven en genieten van het eten en de fantastische sfeer. Uw adres voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen.  Een heerlijk en gezellig eetcafe in Vlaams-Brabant Bij dit heerlijke en gezellige eetcafe is het menu net even anders. Naast de reguliere gerechten worden er in de keuken veel huisbereidingen gemaakt. Nieuw is het 'hammetje met mosterd saus', een overheerlijke beenham met zeer passende en smakende saus. Kom langs en geniet van deze huisgemaakte gerechten die ook bijdragen aan de huiselijke en heerlijke sfeer van The Cave. En volg daarnaast de Facebookpagina voor meer nieuwe gerechten en leuke activiteiten.  Genieten van lekkere frietjes in het eetcafe, bestellen of afhalen Bij Eetcafe The Cave wordt de keuken geprezen om de diversiteit in heerlijke, redelijk eenvoudige gerechten. Zo kunt u hier de beste pannekoek van Vlaams-Brabant eten, maar denkt men soms dat The Cave enkel een frituur is. Kom langs en geniet van het uitgebreide menu met huisbereide maaltijden, of bestel zodat u niet hoeft te wachten en meteen in het restaurant of op het zomerterras plaats kan nemen. Wilt u liever toch ergens anders genieten van uw maaltijd, dan zorgt het team van The Cave dat uw maaltijden goed en juist ingepakt worden, zodat alles nog even warm en knapperig is bij thuiskomst. Kortom, voor iedereen en iedere situatie is er een heerlijk aanbod bij The Cave in Kortenaken.  Kom genieten bij The Cave in Kortenaken Wij nodigen u van harte uit langs te komen bij dit gezellige eetcafe The Cave in Kortenaken. Alles is huisbereid en de keuze is enorm. Kom langs, proef en geniet van:  Lekkere frietjes Belegde broodjes Warme en koude broodjes Verse pannenkoeken Huisbereide wafels Restaurant met een zomerterras Maaltijd gerechten Restaurant met een openbare parking Neem gerust contact op voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
The Cave
Dorpsplein 24
Kortenaken
Meer informatie