Arcon bv Godiva
Brusselsestraat 53
Leuven
Meer informatie
Bakkerij Staelens in De Haan, de beste bakker in de buurt voor de lekkerste verjaardagstaarten, pralines en geschenkmanden Bent u ook zo verknocht aan heerlijke taarten? Ga dan snel eens langs bij Bakkerij Staelens in De Haan. Wij zijn de beste bakker in de buurt voor de mooiste fototaart. Ook kunt u bij ons de lekkerste verjaardagstaart bestellen, vers gebak bestellen en zelfs uw trouwtaart snel bestellen. Natuurlijk hebben wij ook dagelijks een ruim aanbod vers gebakken brood en alle soorten koekjes. Ook voor gevulde Belgische pralines bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u iemand verrassen? U kunt geschenkmanden laten maken bakker en tevens zijn wij de mooiste ontbijtmanden bakker. Voor een veelzijdige en voordelige bakker, gaat u naar Bakkerij Staelens in De Haan. Ambachtelijke bakker sinds 1936 in De Haan Bij Bakkerij Staelens weten we wat lekker is. Al sinds 1936 mogen wij de kunst van het brood bakken en patisserie bereiden met onze klanten delen. Daar zijn we best trots op! Al vroeg in de ochtend, vanaf 07:00 uur, staan wij klaar om u van het lekkerste verse brood te voorzien. In onze gezellige winkel vindt u ook een uitgebreid assortiment smakelijke taarten en gebakjes . Wilt u liever iets kleiners mee naar huis nemen? Kijk dan eens bij onze Belgische pralines, koffiekoeken of heuse Haanse specialiteiten. Wat u ook zoekt, er zit vast iets naar uw goesting bij. Beste bakker in de buurt in West-Vlaanderen Als beste bakker in de buurt, garanderen we kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Zo doen we ons best voor elk wat wils te kunnen bieden. Wij staan in de wijde omgeving bekend om onze heerlijke taarten voor elke gelegenheid . Heeft u iets te vieren? Laat het ons weten, dan denken we met u mee over de beste taart voor uw feest. Voor kinderen, volwassenen, een huwelijk, werkelijk voor elke gelegenheid maken wij prachtige taarten. Zes dagen per week, kunt u van dinsdag t/m zondag tot 19:00 uur in de avond bij ons terecht. Enkel op maandagen sluiten we onze deuren een dagje.  Ook voor leuke geschenk- en ontbijtmanden Wilt u iemand verrassen? Wat dacht u van een rijkgevulde geschenkmand of ontbijtmand ? Compleet met heerlijke chocolade, bubbelwijn en snoepgoed? Spring eens langs, dan bekijken we samen hoe we de mand kunnen vullen.  Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten: Alle soorten koekjes Voordelige bakker Trouwtaart snel bestellen Gevulde Belgische pralines Mooiste fototaart Lekkerste verjaardagstaart bestellen Beste bakker in de buurt Geschenkmanden laten maken bij bakker Mooiste ontbijtmanden bakker Vers gebak bestellen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Bakkerij Staelens
Stationsstraat 14
De Haan
Meer informatie
Wij zijn een energiek chocoladeverwerkend familiebedrijf dat gesticht werd in 1969 onder de naam "Firma Pelckmans J. Chocolaterie Chario" En sinds 01/01/2002 de naamverandering onderging naar "Chocolaterie Chario bvba" Met Pelckmans Mario als zaakvoerder. De voornaamste activiteit bestaat uit het maken van holle chocolade figuren en paasartikelen tot 70 cm hoogte. Daarnaast kunnen wij op aanvraag in eigen ontwerp naamzegels ontwikkelen met eventueel een logo bedrukt of in reliëf. Kleine artikelen voor horeca behoren eveneens tot onze mogelijkheden.  
Chario
Steenweg Op Gierle 171
Turnhout
Meer informatie
Daya Chocolates
Katelijnestraat 27 B
Brugge
Meer informatie
De Bakkerij Schorvoort
Schorvoortstraat 29
Turnhout
Meer informatie
Finesse Voedingszaak in Loker (Heuvelland), voor alle soorten voedingsproducten Finesse Voedingszaak in Loker (Heuvelland) is een zaak waar u terecht kunt voor alle soorten voedingsproducten. Zo heeft het professionele bedrijf onder andere heerlijke belegde broodjes in het assortiment, lekker voor tijdens de lunch. U maakt uw lunch helemaal compleet met de kwaliteitsvolle koffie en thee die ze hier verkopen. Finesse Voedingszaak verkoopt ook een divers aanbod aan fruit voor als u een gezond tussendoortje wilt. Bent u op zoek naar lekkere hapjes voor een speciale gelegenheid? Kijk niet verder dan de charcuterie van Finesse voedingszaak. Om nog iets meer van de hapjes te genieten vult u dit aan met een verfrissend glas bier of wijn.  Uitgebreid assortiment bij Finesse Voedingszaak Finesse Voedingszaak is een gezellige dorpswinkel bij wie u terecht kunt voor heerlijke producten. De supermarkt heeft jarenlange ervaring en wordt aangestuurd door een zeer vriendelijk personeel die u graag van dienst zijn. De klant is bij dit enthousiaste team altijd koning! Finesse Voedingszaak staat garant voor het leveren van kwaliteitsvolle en verse producten. De supermarkt heeft onder andere het volgende in hun assortiment: Chocolade Zuivelproducten Vis en schaaldieren Vers fruit Belegde broodjes in Loker  Als u thuis of op werk zin heeft in een lekker tussendoortje dan bent u bij Finesse Voedingszaak aan het juiste adres! De supermarkt heeft verschillende type broodjes en verschillende soorten beleg voor u om uit te kiezen. U krijgt voor alle broodjes krakend vers brood vanuit de zaak, klaargemaakt door het enthousiaste personeel. Bent u op zoek naar een gezond tussendoortje? Dan vindt u bij Finesse Voedingszaak plukvers fruit. U kunt uw maaltijd verder aanvullen met een lekkere kop koffie of een kopje thee om heerlijk bij te ontspannen.  Charcuterie bij Finesse Voedingszaak Als u op zoek bent naar lekkere hapjes voor uw gasten bij een speciale gelegenheid dan is charcuterie van Finesse Voedingszaak de perfecte uitkomst. Deze vleeshapjes zoals salami en ham zijn perfect voor gasten om van te smullen. U kunt dit verder aanvullen met de lekkerste bieren die hier worden verkocht worden en diverse soorten wijn om bijvoorbeeld een diner helemaal mee af te maken. Naast hartige snacks verkoopt de supermarkt ook een assortiment aan zoete snacks waaronder chocolade en roomijs. Finesse Voedingszaak in Loker (Heuvelland) is een supermarkt bij wie u terecht kunt voor een breed aanbod aan voedingsproducten. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Finesse Voedingszaak
Kemmelbergweg 2
Loker (Heuvelland)
Meer informatie
Leonidas Bilzen Confiserie Luca in Bilzen, voor de lekkerste pralines en geschenken kiest u Leonidas chocolade Kunt u ook zo genieten van een heerlijk, romig, stuk Belgische chocolade? Loop dan zeker eens binnen bij Leonidas Bilzen Confiserie Luca in Bilzen. In dit chocoladeparadijs, vindt u de beste Belgische bonbons en Leonidas chocolade. Uit het aanbod rijkgevulde pralines is het lastig kiezen. U kunt hier ook terecht voor de leukste cadeautjes. Verras eens iemand met een van onze geschenkmanden chocolade, snoep artikelen of originele snoeptaarten. Voor bij de koffie vindt u de lekkerste koekjes en smaakvolle truffels. Geniet u liever van een mooi glas wijn? Neem dan eens onze wereldwijnen mee naar huis. U zult versteld staan hoe mooi dat combineert met chocolade. We zien u graag binnenkort bij Leonidas Bilzen Confiserie Luca. Wereldberoemde Leonidas chocolade in Bilzen Als we in België ergens trots op mogen zijn, is het wel onze wereldberoemde Leonidas chocolade . Al sinds 1913 maken onze meester chocolatiers deze wereldberoemde chocolade producten in België. Inmiddels worden de lekkernijen verkocht in meer dan 1300 winkels. Wat begon als een eenmanszaak in Gent, is uitgegroeid tot een wereldmerk met verkooppunten in zeven verschillende landen. Gelukkig hoeft u niet zo ver te reizen om zelf van al die bijzondere smaken pralines te proeven. In hartje centrum van Bilzen, vindt u Leonidas Bilzen Confiserie Luca. Ga gerust langs en proef zelf de wondere wereld van Leonidas! Onze verrassende geschenkartikelen en cadeautjes Chocolade als cadeau kan eigenlijk altijd en past bij elke gelegenheid. Als felicitatie voor het behalen van een diploma, als hart onder de riem bij een ziekenhuisbezoekje of troost, als bedankje aan de juffen of meesters, of zomaar voor bij de thee. Bij Confiserie Luca vindt u voor elke gelegenheid een passend chocoladegeschenk. Wij pakken bovendien uw cadeautjes extra feestelijk voor u in. Kunt u niet kiezen uit al dat lekkers? Dan maken we een mooie geschenkmand van alles wat u uitkiest. Daar doet u zeker iemand een groot plezier mee! Zonder palmolie met 100% cacaoboter Omdat we ook aan het milieu denken, gebruiken we voor onze pralines enkel duurzame cacao . Elke praline is gevuld met 100% pure cacaoboter, zonder ook maar een druppeltje palmolie te gebruiken. Zo garanderen wij de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende producten: Pralines Leonidas chocolade Geschenkmanden chocolade Snoepartikelen Snoeptaarten Lekkerste koekjes Wereld wijnen Belgische chocolade Belgische bonbons Truffels Heeft u nog vragen of wilt u vast geschenken bestellen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 
Leonidas Bilzen Confiserie Luca
Passage 3
Bilzen
Meer informatie
Leonidas Huldenberg
De Peuthystraat 3
Huldenberg
Meer informatie
Mila bv
Wolvenstraat 2a
Lebbeke
Meer informatie