Alo Pizza
Steenweg op Oosthoven 285
Turnhout
Meer informatie
Call Pizza
IJzerenveld 230
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
De lekkerste afhaal pizza en meer bestelt u bij Domino’s Pizza Wevelgem uit Wevelgem, West-Vlaanderen Bij het horen van het woord ‘pizza’ loopt het water bij de meeste mensen gelijk in de mond. En dat is zeker het geval als deze pizza bij Domino’s Pizza Wevelgem uit Wevelgem vandaan komt. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan pizza’s, zowel Italiaanse pizza als Amerikaanse pizza. Van vegetarische pizza tot glutenvrije pizza en van pizza met een dikke bodem tot pizza met een dunne bodem. Nieuw in ons assortiment is de pizza half om half, dit zijn eigenlijk twee pizza’s in één. Kies voor een afhaal pizza en bespaar daardoor op de bezorgkosten, of maak het uzelf gemakkelijk en kies voor het bezorgen van pizza.  Kies uw favoriete afhaal pizza bij de pizzeria in West-Vlaanderen Voor iedereen, jong, oud, klein of groot, bereidt het team van Domino’s Pizza Wevelgem uit Wevelgem de meest smaakvolle pizza’s. Van de bodem tot de toppings, wij werken enkel met de beste en meest verse ingrediënten. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod, waaronder Afhaal pizza Italiaanse pizza Bezorgen van pizza Pizza met een dikke bodem Pizza met een dunne bodem Pizza half om half Twee pizza's in één Vegetarische pizza Glutenvrije pizza De beste aanbiedingen in Wevelgem op dinsdag en zaterdag Elke dag is pizza dag bij Domino’s Pizza Wevelgem uit Wevelgem, maar dinsdagen en zaterdagen zijn extra speciaal . Op deze dagen kunt u bij ons namelijk voor zeer voordelige prijzen alle soorten pizza’s komen afhalen. Elk formaat, regular, medium, large of XXL heeft op deze dagen een vaste prijs. Kies voor uw favoriet, bijvoorbeeld pizza napolitana, pizza tonno of pizza vegetariana, en wij zorgen dat deze binnen de kortste keren afgehaald kan worden. Kom langs bij ons in de winkel of bestel telefonisch. Een heerlijke pizza voor elk humeur en elke gelegenheid Het team van Domino’s Pizza Wevelgem uit Wevelgem is er trots op onderdeel te zijn van ’s werelds grootste pizza bezorg-en afhaalbedrijf. Wij garanderen u dat we u enkel eerlijke pizza’s zullen voorschotelen. Ons deeg is altijd vers, net als onze groenten en overige ingrediënten. En wist u dat we naast pizza’s ook bijgerechten als kippenvleugels en Thick Shakes op het menu hebben staan? Waar wacht u nog op? We verwelkomen u van harte in ons restaurant in Wevelgem. Heeft u vragen of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan contact op met Domino’s Pizza Wevelgem uit Wevelgem. U kunt ook het contactformulier invullen.
Domino's Pizza Wevelgem
Grote Markt 5
Wevelgem
Meer informatie
DP Malle in Westmalle, de lekkerste Italiaanse pizza met dikke bodem bezorgen wij bij jou thuis Kunnen we jou ook wakker maken voor een super lekkere pizza? Probeer dan zeker eens de Italiaanse pizza met dikke bodem van DP Malle in Westmalle. Ook voor een echte Italiaanse pizza met dunne bodem, ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een afhaal pizza of een bezorgen pizza, wij regelen het allemaal. Eet je geen gluten of geen vlees? Geen probleem; dan kies je toch gewoon voor onze vegetarische pizza of glutenvrije pizza? Voor alle twijfelaars, hebben wij de pizza half om half. Hiermee laat je 2 helften beleggen met jouw favoriete pizza smaken! Een dessert bij de pizzeria hoort er natuurlijk ook bij. Kies voor onze lekkere poffertjes of Ben en Jerry ijs om van te smullen. Zien we jouw bestelling ook binnenkort bij DP Malle? Italiaanse pizza met dikke bodem in Westmalle Je kunt er niet genoeg van krijgen, of je laat hem juist altijd op je bord liggen; die lekkere fluffy korst van je pizza. Voor fanaten van pizzadeeg, bieden wij de klassieke Italiaanse pizza met dikke bodem . Zo heb je van alles eigenlijk het beste in één pizza. Ben jij juist het type dat de korstjes overal vanaf snijdt? Kies dan voor onze Italiaanse pizza met dunne bodem. Voor een lekkere snack bestel je de regular, als maaltijd ga je voor de medium en heb je grote trek, dan bestel je de large variant. Voor grote eters, of om lekker samen te delen, kun je ook kiezen voor een extra extra large. Helemaal zonder kleur-, geur en smaakstoffen Een gezond eetpatroon staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vind je in onze pizza’s geen toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen . Al onze pizzabodems zijn geschikt voor veganisten en vrij van dierlijke producten. Onze groenten zijn super vers en onze pizzabakkers gaan direct voor jou aan de slag, nadat jij je bestelling hebt geplaatst. Verser kan het niet! Bestel jij bij ons een pizza? Dan zorgen wij ervoor dat je pizza binnen 21 minuten thuis op je bord ligt. Kijk ook eens naar onze speciale aanbiedingen Onze pizzeria is zeven dagen per week geopend om die overheerlijke pizza’s voor jullie te bakken. Kijk vooral ook eens naar de speciale aanbiedingen als bijvoorbeeld elke regular pizza voor slechts € 4,95 of de tweede pizza voor de halve prijs. Iedereen is welkom voor o.a. de volgende diensten en producten: Italiaanse pizza met dikke bodem Italiaanse pizza met dunne bodem Ben en Jerry Pizza half om half Vegetarische pizza Glutenvrije pizza Afhaal pizza Bezorgen pizza Lekkere poffertjes Dessert bij de pizzeria Heb je nog vragen of wil je gelijk je bestelling plaatsen? Neem dan snel contact met ons op. Je bestelling geef je gemakkelijk telefonisch aan ons door of online.
DP Malle
Antwerpsesteenweg 304
Westmalle (Malle)
Meer informatie
Papis Pizza
Heiveld 9
Opwijk
Meer informatie
De beste burger, heerlijke pizza's en het lekkerste kebab broodje vindt u bij Pas Pizza in Geel Antwerpen Heeft u trek in een lekkere pizza, een huisbereide maaltijd of een pittige snack? Of zoekt u de maker van het lekkerste kebab broodje? Lees dan snel verder over Pas Pizza in Geel . We staan dagelijks klaar om voor u het lekkerste kebab broodje, kapsalon schrootjes, pasta soorten, de beste hamburger, shoarma en wok gerechten te bereiden. Met een ruim assortiment bier en wijnsoorten en kraakverse huisbereide gerechten uw beste restaurant in de buurt! Kom snel eens langs en kies uit ons menu of geniet thuis en kies voor online pizza bestellen. Wat u ook wenst, wij maken het op de beste en authentieke wijze voor u klaar, zodat u kunt genieten.  Lekkerste kebab broodje in de regio Antwerpen! Pas Pizza staat bekend als maker van het lekkerste kebab broodje en hier zijn we trots op! Maar ook onze andere gerechten zijn om uw vingers bij af te likken! Alles vers en huisbereid volgens authentiek recept. Van onze Italiaanse pizza's tot aan heerlijke Turkse Durum. Mogen we ook voor u aan de slag om u het lekkerste van Antwerpen serveren? Kom dan langs en geniet in ons restaurant of bestel uw eenvoudig online uw takeaway ! Het uitgebreid menu van Pas Pizza in Geel We bieden u een zeer gevarieerd menu van waaruit iedereen een uitstekende keuze kan maken. Van burgers en salades tot desserts en de lekkerste wijnen aan toe! Kies uit ons aanbod vlees, vis en vegetarische gerechten. En heeft u een allergie of speciale dieetwens? Geen probleem, vertel het aan onze bediening of geeft het door tijdens het plaatsen van uw bestelling. Alle gerechten zijn vers en huisbereid waardoor we uw maaltijd volledig op uw wensen aan kunnen passen.   Onze huisbereide specialiteiten voor u op een rij Heeft u al trek gekregen bij het lezen over Pas Pizza? Kom dan langs of bestel eenvoudig uit ons menu met heerlijke huisbereide specialiteiten. We staan dagelijks voor u klaar om u te laten genieten van onze: Kapsalon schrootjes Online pizza bestellen Pasta soorten De beste hamburger Lekkerste kebab broodje Bier en wijnsoorten Beste restaurant in de buurt Shoarma Wok gerechten Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Pas Pizza
Pas 118
Geel
Meer informatie
Pizza Meet Point
Kiliaanstraat 35
Duffel
Meer informatie
Zoekt u de beste pizzeria in de buurt van Oost-Vlaanderen? Welkom bij Pizza Mia 2 in Gent! Bent u op zoek naar een heerlijke pizzeria in Oost-Vlaanderen? Kom dan snel eens naar Pizza Mia 2 in Gent ! Dagelijks staan we klaar om u van het beste te serveren. Geniet van onze pizza's, pasta's, chicken wings, voorgerechten en desserts. We staan bekend als de beste pizzeria in de buurt en nodigen u van harte uit in ons restaurant om ter plaatse eten of om heerlijk thuis te genieten met onze pizza bezorging. Laat uw maaltijd vergezeld worden door een drankje uit onze ruime keuze in frisdranken en geniet!  Beste pizzeria in de buurt van Gent Welkom bij Pizza Mia 2 dé pizzeria in de regio Gent! In ons menu vindt u de lekkerste en beste pizza's op authentiek Italiaanse wijze bereid. Voor groot en klein, jong en oud, altijd een heerlijke keuze. Onze pizza's zijn huisgemaakt met de beste en meest verse streekproducten en dit proeft u! Mogen we ook u eens verblijden met een bezoek aan ons restaurant? Boek dan vandaag nog uw tafeltje. Kom langs, proef en geniet in ons Oost-Vlaanderen Ons Oost-Vlaanderen is een prachtige regio om te genieten tijdens een dagje winkelen, een fietstour en een mooie wandeling. Komt u als u hier bent dan ook zeker eens proeven en genieten van ons heerlijke aanbod : Pizza's Pasta's Chicken wings Voorgerechten Frisdranken Desserts Beste pizzeria in de buurt Ter plaatse eten Pizza bezorging Onze afhaal en bezorgservices We nodigen u van harte uit aan te schuiven in ons restaurant en te genieten van een top service, heerlijke gerechten en een aangename ambiance. Maar geniet u liever thuis? Dan kunt u eenvoudig en snel online uw bestelling doorgeven. We zorgen ervoor dat alles op de juiste tijd klaar staat voor afhalen of bezorgen het tot aan uw deur. Het maakt hierbij geen verschil of u voor uzelf of een grote groep besteld, want ons team van Pizza Mia 2 zorgt ervoor dat alles perfect voor u wordt bereid, ingepakt en bezorgt. Wilt ook u eens heerlijk op locatie genieten van onze gerechten en drankjes? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een reservering en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Pizza Mia 2
Kortrijksesteenweg 8a
Gent
Meer informatie
Pizza Palace Fastfood
Gentsesteenweg 12
Wetteren
Meer informatie
Pizza Pisa
Tolhuislaan 122
Gent
Meer informatie
Pizza Roma Gent
Hoogstraat 162
Gent
Meer informatie
Pizza Verne Mortsel de authentieke Italiaanse pizzeria in de buurt. Kom langs, proef, ervaar en geniet! Bent u in Antwerpen? Kom dan zeker genieten bij Pizza Verne Mortsel ! Met liefde, passie en een super keuken staan we voor u klaar als de authentieke Italiaanse pizzeria in de buurt. Kom lekker in ons restaurant genieten of geniet van onze pizza afhaalservice en snelle bezorging. In ons menu vindt u de lekkerste pasta's. We zijn een vlees restaurant met gezellige eetruimte en zitplaatsen, waar u grillgerechten kunt bestellen, visgerechten en zeevruchten specialiteiten en hamburgers kunt bestellen, maar ook om een lekkere salade eten na sporten. Kom snel langs in uw lokale favoriete pizzeria of kies voor thuis genieten met onze bezorging tot laat in de avond. Over Pizza Verne Mortsel in Antwerpen De liefde voor Italië zit ons in het bloed. We doen dan ook niets liever dan u hier volledig van te laten genieten! Bij Pizza Verne Mortsel bereiden we onze gerechten op authentieke en traditionele Italiaanse wijze. We gebruiken hier uitsluitend kraakverse producten voor en dit proeft u. Proef Italië bij het proeven van onze gerechten en laat uw smaakpapillen vervoeren. Kies voor een perfect passende wijn bij uw gerecht uit ons wijnmenu en complimenteer uw maaltijd nog meer. Welkom bij Pizza Verne Mortsel waar we u alle streken van het prachtige Italië laten proeven. Waar wacht u nog op? Boek direct uw tafeltje en geniet van de mooiste gerechten en beste smaken die u zich kunt wensen. De authentieke Italiaanse pizzeria in de buurt Beelden zeggen meer dan worden en neem daarom direct een kijkje naar ons fotoalbum en krijg trek bij het zien van onze heerlijke gerechten. Geniet met uw ogen en boek snel uw tafel of bestel uw favorieten uit het menu en ervaar zelf de smaak van Italië. Laat u vervoeren door de huisbereide gerechten en kom terug, keer op keer, net als onze vele tevreden klanten doen. We zijn trots op onze authentieke Italiaanse pizzeria, maar begrijpen ook dat u wellicht soms van een andere maaltijd wil genieten. We bieden daarom naast pizza's en pasta's ook een heerlijk vis en vleesmenu dat iedereen kan bekoren. Wanneer komt u eens proeven van het beste in Mortsel?  Kom langs, proef en geniet bij Pizza Verne Mortsel Geniet van ons heerlijke aanbod en bestel of kom langs. Voor meer informatie, het plaatsen van een bestelling en het reserveren van uw tafeltje nodigen we u uit eenvoudig contact met ons op te nemen. Pizza Verne Mortsel staat voor: Authentieke Italiaanse pizzeria in de buurt Pizza afhaalservice en snelle bezorging Lekkerste pasta's Vlees restaurant met gezellige eetruimte en zitplaatsen Grillgerechten bestellen Lokale favoriete pizzeria Visgerechten en zeevruchten specialiteiten Hamburger bestellen Salade eten na sporten Bezorging tot laat in de avond Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een reservering en voor het plaatsen van een bestelling . Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Pizza Verne Mortsel
Antwerpsestraat 140
Mortsel
Meer informatie
Ristorante La Perla d'Arte
Rijksweg 51B
Dilsen-Stokkem
Meer informatie
Ristorante La Perla d'Arte
Sprinkelestraat 25
Zutendaal
Meer informatie
The Food Affair
Zoutelaan 9
Knokke-Heist
Meer informatie
The Pizza Masters Gent
Ledebergplein 14
Ledeberg
Meer informatie
Ziyani's
Stationsstraat 103
Tessenderlo
Meer informatie