Bar U Ma
Brabantdam 44
Gent
Meer informatie
Brasserie De Scheepvaart
Watersportlaan 4
Viersel
Meer informatie
Cappuccino Oostende
Ooststraat 22
Oostende
Meer informatie
De Lotuspoort
Kloosterstraat 73
Bornem
Meer informatie
Hemingway in Oostende, de cocktailbar voor een lekkere cocktail of een gezellige avondje stappen Wil je de lekkerste cocktails drinken of een avondje uitgaan in Oostende? Dan ben je bij cocktailbar Hemingway aan het juiste adres. Bij dit danscafé heb je een ruime keuze uit de beste cocktails en verschillende soorten gin. Geniet van een lekker drankje in het charmante interieur. Voor een gezellige avondje stappen kun je ook zeker terecht bij bar met dj Hemingway. In deze dansbar kun je rekenen op een leuke sfeer met latin music en house music. Daarnaast kun je in het weekend optredens DJ’s verwachten. Deze DJ’s weten hoe ze een feestje moet maken. Neem gerust contact op met de gezelligste bar in Oostende. De cocktailbar met de lekkerste cocktails Wil je jezelf trakteren op een lekkere cocktail? Kom dan genieten van de beste cocktails bij cocktailbar Hemingway. Alle klassieke cocktails staan natuurlijk op de kaart. Hemingway heeft een groot assortiment aan cocktails die allemaal het proberen waard zijn. Hier raak je zeker nooit uitgedronken. Het professionele personeel steekt graag de handen uit de mouwen om de beste cocktails te maken. Met de nodige passie en vakmanschap worden jouw smaakvolle cocktails geserveerd. Dit wordt altijd gedaan met een glimlach. Combineer je drankje met wat borrelhapjes en geniet van de gezellige sfeer. Geen zin in een cocktail? Uiteraard kun je ook terecht voor diverse andere dranken. De gezelligste bar in Oostende Voor zowel jong en oud is Hemingway de hotspot in Oostende voor een gezellig avondje stappen. Kom hier genieten van de leuke sfeer met een drankje tegen een betaalbare prijs. Je kunt rekenen op een klantvriendelijke service van het professionele personeel. Beleef de sfeer in het prachtige interieur binnen of neem plaats op het zonnige terras buiten. Heb je zin in een leuk feestje? Dan kun je zeker bij danscafé Hemingway terecht. In het weekend treden er leuke DJ’s op die zorgen voor muziek waar je heel de nacht op kunt dansen. Daarnaast is dansbar Hemingway open tot in de late uurtjes. Geef je zelf een feestje? Er is de mogelijkheid om een mooie zaal af te huren boven de Hemingway. Diensten Hemingway in West-Vlaanderen Bij Hemingway ben je gegarandeerd van een geslaagde avond, of je nu gezellig wil borrelen of het nachtleven van Oostende wil ontdekken. Je kunt onder andere terecht voor: diverse cocktails diverse dranken feesten Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kun je een bericht versturen via het contactformulier. 
Hemingway
Langestraat 15
Oostende
Meer informatie
La Renaissance
Grand Place 34
Lessines
Meer informatie
De beste burger, heerlijke pizza's en het lekkerste kebab broodje vindt u bij Pas Pizza in Geel Antwerpen Heeft u trek in een lekkere pizza, een huisbereide maaltijd of een pittige snack? Of zoekt u de maker van het lekkerste kebab broodje? Lees dan snel verder over Pas Pizza in Geel . We staan dagelijks klaar om voor u het lekkerste kebab broodje, kapsalon schrootjes, pasta soorten, de beste hamburger, shoarma en wok gerechten te bereiden. Met een ruim assortiment bier en wijnsoorten en kraakverse huisbereide gerechten uw beste restaurant in de buurt! Kom snel eens langs en kies uit ons menu of geniet thuis en kies voor online pizza bestellen. Wat u ook wenst, wij maken het op de beste en authentieke wijze voor u klaar, zodat u kunt genieten.  Lekkerste kebab broodje in de regio Antwerpen! Pas Pizza staat bekend als maker van het lekkerste kebab broodje en hier zijn we trots op! Maar ook onze andere gerechten zijn om uw vingers bij af te likken! Alles vers en huisbereid volgens authentiek recept. Van onze Italiaanse pizza's tot aan heerlijke Turkse Durum. Mogen we ook voor u aan de slag om u het lekkerste van Antwerpen serveren? Kom dan langs en geniet in ons restaurant of bestel uw eenvoudig online uw takeaway ! Het uitgebreid menu van Pas Pizza in Geel We bieden u een zeer gevarieerd menu van waaruit iedereen een uitstekende keuze kan maken. Van burgers en salades tot desserts en de lekkerste wijnen aan toe! Kies uit ons aanbod vlees, vis en vegetarische gerechten. En heeft u een allergie of speciale dieetwens? Geen probleem, vertel het aan onze bediening of geeft het door tijdens het plaatsen van uw bestelling. Alle gerechten zijn vers en huisbereid waardoor we uw maaltijd volledig op uw wensen aan kunnen passen.   Onze huisbereide specialiteiten voor u op een rij Heeft u al trek gekregen bij het lezen over Pas Pizza? Kom dan langs of bestel eenvoudig uit ons menu met heerlijke huisbereide specialiteiten. We staan dagelijks voor u klaar om u te laten genieten van onze: Kapsalon schrootjes Online pizza bestellen Pasta soorten De beste hamburger Lekkerste kebab broodje Bier en wijnsoorten Beste restaurant in de buurt Shoarma Wok gerechten Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Pas Pizza
Pas 118
Geel
Meer informatie
Restaurant Lokal
Jan van Rijswijcklaan 1
Antwerpen
Meer informatie
Something Els
Dorpsstraat 43
Hasselt
Meer informatie
Taverne De Klokke in Oostende, ouderwets gezellig sportcafé voor biljart, darts, poolen en live muziek Vind jij het ook zo gezellig om lekker een potje te darten, poolen of biljarten met vrienden in het café? Kom dan snel eens een pintje drinken in sportcafé Taverne De Klokke in Oostende. In ons café, in het centrum van Oostende, beschikken we over een groot terras waar het zomers goed toeven is. Maak een keuze uit onze kleine menukaart voor een lekker gerecht bij de borrel of een snack bij de sterke drank en geniet maandelijks van de live coverband muziek. We zien je vast binnenkort in onze bruine kroeg, het team van Taverne de Klokke staat klaar om je te begroeten. Sportcafé De Klokke in Oostende Ben je een weekendje uit in Oostende, of een dag op stap? Dan mag een bezoekje aan sportcafé De Klokke zeker niet ontbreken. Ons gezellige café is al bijna 50 jaar een begrip in Oostende en omstreken. Als een van de oudste bruine cafés van het centrum van Oostende, staat de familie Seldenslach altijd klaar om haar gasten, samen met het team, hartelijk te verwelkomen. Wij zijn een stamcafé waar iedereen welkom is. Schuif aan voor een goed glas bier, speel een potje biljart of laat de dag van je afglijden op ons heerlijke terras. Je zult je hier zeker vermaken. Muziek, poolen, darts & voetbal Bij De Klokke houden we wel van een feestje. Gooi je voetjes van de vloer tijdens een van onze maandelijkse live optredens met rock, pop, blues en jazz muziek. Zeker weten dat je bijna alle liedjes kent en uit volle borst meezingt met welbekende kaskrakers! Geef je op voor ons jaarlijks, professionele, toptoernooi “9-pool” en maak kans op mooie geldprijzen of kom een spannende voetbalwedstrijd, of andere sport, bekijken op één van onze 4 schermen. Kun je goed darten? Sluit je dan aan bij ons dartteam! Zeven dagen per week geopend Ons café in centrum Oostende is zeven dagen per week geopend om u samen met uw gasten te verwelkomen. Al vanaf 08:00 uur in de ochtend staat de verse koffie voor je klaar en tot 03:00 uur ‘s nachts ben je hartelijk welkom voor een borrel . Je kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Live coverband muziek Poolen Biljarten Darten Pintje drinken Sportcafé Bruine kroeg Cafe in het centrum Kleine menukaart Sterke drank Café in Oostende met groot terras Heb je nog vragen of wil je meer weten wanneer er weer een live optreden is? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 
Taverne De Klokke
Christinastraat 35
Oostende
Meer informatie