Den Board
Kanunnik De Meyerlaan 13
Hamme
Meer informatie
Group BRS
Weiveldlaan 41
Zaventum
Meer informatie
Hk2000
Nieuwedreef 42
Merksem
Meer informatie
Hoet Gevelreno in Koekelare, deskundige gevelreiniger voor voegwerken, spuitkurk en meer Bent u op zoek naar een specialist in het reinigen van gevels en daken? Dan bent u bij Hoet Gevelreno in Koekelare aan het juiste adres. Als professionele gevelreiniger komen wij uw verouderde voegwerken wegwerken, zodat uw gevel er weer keurig netjes uitziet. Bovendien kunt u door onze buitenschilder kaleien laten plaatsen of spuitkurk door onze spuitkurk plaatser. Naast het reinigen en kaleien van gevels, kunt u onze dakreiniger inschakelen. Uw dak ontmossen wordt door ons uitgevoerd op deskundige wijze. Kortom, voor een stralend exterieur van uw woning, staat het team van Hoet Gevelreno klaar om u van dienst te zijn. Professionele gevelreiniger uit Koekelare Bij Hoet Gevelreno werken we met een team deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in gevelreiniging. Dankzij onze uitgebreide expertise, bieden wij een oplossing voor elke gevel. Omdat wij gebruikmaken van verschillende reinigingstechnieken, is het bij ons mogelijk om elk type steen te laten reinigen; van poreuze stenen tot hard natuursteen. Maakt u een afspraak, dan zijn wij snel ter plaatse, zonder lange wachttijden te hanteren. Wij garanderen de beste kwaliteit en bieden bovendien een garantie van maar liefst 10 jaar op het uitgevoerde werk. Belt u ons gerust voor een vrijblijvende offerte op maat. Spuitkurk en kaleien in West-Vlaanderen Wilt u uw gevel ook beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf? Dan plaatsen wij op vakkundige wijze spuitkurk of kaleien tegen de gevel . Spuitkurk werkt bovendien isolerend en geluidswerend, waardoor u tevens bespaart op uw energierekening. Omdat kurk een ademend product is, geniet u wel van een waterdichte bescherming, maar voorkomt u schimmelvorming. Met kaleien creëert u een authentieke uitstraling op uw gevel. U ziet geen putjes, barsten en voegen meer, maar de gevel is wel uitstekend beschermd. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Bekijk onze website voor diverse voorbeelden Wilt u een goede indruk krijgen van onze werkzaamheden? Bekijk op onze website verschillende voorbeelden van tevreden klanten die u zijn voorgegaan. Wij zijn werkzaam in geheel West-Vlaanderen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Spuitkurk plaatser Gevelreiniger Kaleien laten plaatsen Buitenschilder Verouderde voegwerken wegwerken Dak ontmossen Dakreiniger Kaleien van gevels Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Hoet Gevelreno
Pottebezemstraat 77
Koekelare
Meer informatie
Intertec
Invalidenstraat 103
Brugge
Meer informatie
J&S Ecobouw
Langstraat 35
Millen (Riemst)
Meer informatie
Een nieuw dak aanleggen en diverse andere klussen zijn voor Legacy Construct uit Gent geen probleem Legacy Construct uit Gent staat bekend om het fantastische werk dat zij afleveren. Het maakt niet uit welke klus u aan ze uitbesteedt, een prachtig resultaat is gegarandeerd. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in daken: EPDM dakwerken, nieuw dak aanleggen, dak vervangen, dakgoot vervangen en ga zo maar door. Ook hebben zij veel ervaring met het werken met gyproc, voor het plaatsen gyproc tegen hellend dak en het plaatsen gyproc scheidingswanden kunt u prima bij ze terecht. Daarnaast belt u bij ze aan voor het aanleggen van opritten en het aanleggen van terrassen en tenslotte kunnen zij ingeschakeld worden voor het renoveren van badkamers. Ruim dienstenaanbod van Legacy Construct Het team van Legacy Construct in Gent is ervaren, enthousiast en staat altijd klaar om nieuwe klussen aan te pakken. Iedereen die op zoek is naar professioneel vakmanschap gaat naar ze toe. Dit kan voor onder andere Nieuw dak aanleggen EPDM dakwerken Dak vervangen Dakgoot vervangen Plaatsen gyproc tegen hellend dak  Plaatsen gyproc scheidingswanden Aanleggen van opritten Aanleggen van terrassen Renoveren van badkamers Gyproc-gipsplaten: veelzijdig en voordelig Wilt u verbouwen, maar weet u nog niet welk materiaal u daarvoor het beste kan gebruiken? Denk dan eens aan gyproc-gipsplaten. Het gebruik hiervan kent namelijk vele voordelen. Zo heeft het een lange levensduur, is het recyclebaar, snel en eenvoudig te plaatsen, geluiddempend en draagt het bij aan een gezond leefklimaat. Om dit mooie plaatje helemaal af te maken laat u de mensen van Legacy Construct uit Gent de gyproc voor u plaatsen, dan weet u zeker dat het goed gedaan wordt. Nieuw dak aanleggen in de regio Gent Het dak van uw woning beschermt u en uw huis tegen weersinvloeden van buitenaf. Het is daarom belangrijk dat u een sterk en stevig dak boven uw hoofd heeft. Er zijn verschillende redenen om een nieuw dak aan te laten leggen. Het kan zijn dat uw huidige dak flink beschadigd is door ouderdom, storm of brand, maar het kan ook zijn dat u bent uitgekeken op uw oude dak. Wat de reden ook is, Legacy Construct uit Gent kan uw nieuwe dak voor u plaatsen.  Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact op met Legacy Construct uit Gent. U kunt ook het contactformulier invullen.
Legacy Construct
Ottergemsesteenweg 71
Gent
Meer informatie
P&O Renovatie
Terlindenhofstraat 9
Merksem
Meer informatie
Gevel laten renoveren, dakrenovatie, laadpalen en meer? Welkom bij Renovatiewerken de Wilde in Arendonk Kan uw gevel wel een opknapbeurt gebruiken? Wees welkom bij Renovatiewerken de Wilde uit Arendonk. Als specialist in gevelrenovatie kunt u door ons op deskundige wijze uw gevel laten renoveren. Hierbij maken wij gebruik van zandstraalwerken, waardoor uw gevel er weer uitziet als nieuw. Ook voor werken aan uw dak, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld uw dakrenovatie, uw schoorsteenrenovatie, zijn wij inzetbaar voor de plaatsing van thuisbatterijen en als zonnepanelen installateur. Tenslotte kunt u ons ook inschakelen als laadpalen installateur voor uw eigen laadpaal aan huis. Ons team staat klaar om ook voor u binnenkort voor u aan de slag te gaan. Expert in renovatiewerken uit Arendonk Uw gevel en dak vormen de bescherming tegen invloeden van buitenaf. Met een solide gevel, zonder scheuren en een dak zonder lekkage, bent u verzekerd van een woning zonder vochtschade. Bij Renovatiewerken de Wilde, zorgen we ervoor dat uw dak of gevel weer jarenlang mee kan. We komen bij u langs en bekijken ter plaatse welke renovatiewerken noodzakelijk zijn. Onze projecten worden uitgevoerd met materialen van de hoogste kwaliteit, waarbij we met uiterste precisie zorgen voor een uitstekend eindresultaat. Wij komen onze afspraken stipt op tijd na en zorgen voor een opgeruimde werf. Belt u ons gerust om de uitgebreide mogelijkheden met ons door te nemen. Uw gevel laten renoveren in de regio Antwerpen Beschikt u over een bestaande woning waarbij de gevel scheuren vertoont of het voegwerk begint te verouderen? Wacht dan niet te lang en maak een afspraak met ons deskundige team. Door scheurvorming in de gevel en loszittend voegwerk, krijgt vocht een kans binnen te dringen in uw woning. Dit merkt u door een muffe lucht in huis, schimmelvorming of vochtkringen. Afgezien van een ongezond leefklimaat, speelt ook het esthetische aspect een rol. Informeert u gerust vast naar onze eerlijke prijzen, dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen. Ook voor het verduurzamen van uw woonruimte Wilt u permanente oplossingen voor uw hoge energierekening? Met zonnepanelen gekoppeld aan een thuisbatterij, realiseert u gratis stroom en daarmee een aanzienlijke verlaging van uw energierekening. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Specialist in gevelrenovatie Gevel laten renoveren Zandstraalwerken Laadpalen installateur Zonnepanelen installateur Thuisbatterijen Schoorsteenrenovatie Dakrenovatie Wilt u extra informatie of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Renovatiewerken de Wilde
De Daries 122
Arendonk
Meer informatie
Sadibo
Nachtegaalstraat 78
Zulte
Meer informatie
Savi Construct
Boekstraat 71
Wilrijk
Meer informatie
Voegwerken Vandaele Koen
Bruggestraat 277
Ichtegem (Eernegem)
Meer informatie
Winkeler Bv.
Doornenlaan 18
Kapellen
Meer informatie
Wolters Nico BV
Omloopstraat 12
Vlamertinge
Meer informatie