Artistic bvba
Gentiel Antheunisplein 4
Oudenaarde
Meer informatie
De mooiste bloemenzaak in de buurt in Antwerpen? Bloembinderij Kamperfoelie in Zoersel Bent u op zoek naar die bloemist die u de mooiste bloemboeketten, snijbloemen en droogbloemen aanbiedt in Antwerpen? Dan bent u bij Bloembinderij Kamperfoelie in Zoersel aan het juiste adres. We nodigen u van harte uit langs te komen en met eigen ogen van onze verse snijbloemen te genieten. We staan bekend als dé bloemenzaak in de buurt. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment inclusief bloempotten, droogbloemen, bloemenvazen, wenskaarten en geurkaarsen. We zijn de winkel met ruime assortiment voor bloemen en specialist voor het creëren van uw perfecte en meest passende bruidsboeketten en rouwwerken. De beste bloemenzaak in de buurt van Antwerpen Heeft u een feestje, bezoek of wilt u gewoon uzelf verwennen? Bij Bloembinderij Kamperfoelie bent u altijd juist! Ons team ervaren en gepassioneerde bloemisten staat klaar om voor u het perfecte boeket samen te stellen. Uiteraard voor feestelijke gelegenheden, maar ook voor zeer passende, smaakvolle en prachtige afscheidsboeketten en rouwstukken kunt u op onze bloemisten rekenen. Kunnen we u verder helpen of mogen we u eens meer vertellen over onze verse bloemen en ons aanbod?   Ons prachtige aanbod en assortiment in Zoersel Geniet alvast voor van ons prachtige aanbod en ons assortiment bij het bekijken van ons fotoalbum en blijf ons volgen via onze Facebook voor de laatste nieuwtjes, nieuwe arrivals en/of leuke seizoensaanbiedingen. Bloembinderij Kamperfoelie staat voor het beste in: Verse snijbloemen Bloemenzaak in de buurt Bloempotten Droogbloemen Bruidsboeketten Rouwwerken Bloemenvazen Wenskaarten Winkel met ruime assortiment voor bloemen Geurkaarsen Vier de seizoenen met verse bloemen in huis! Hoe kunt u beter de seizoenen vieren dan met prachtige bloemen in huis? In de lente maken we met liefde uw paasboeketten klaar en in het najaar genieten we van de rijke diepe kleuren in onze herfstboeketten. Wilt u ook de seizoenen vieren in uw woning, of wilt u iemand anders laten genieten van een prachtig seizoensboeket? Vertel ons dan wat uw favoriete bloem van dit seizoen is en wij maken een prachtig boeket of bloemstuk voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het plaatsen van een bestelling en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Bloembinderij Kamperfoelie
Handelslei 160
Zoersel
Meer informatie
Bloembinderij Quercus
Heerstraat 17
Hechtel-Eksel
Meer informatie
Bloemen Lieselotte
Gauwelstraat 13
Heestert
Meer informatie
Bloemen Stul in Zomergem, voor de mooiste boeketten, bloemstukken en al uw binnen- en buitenplanten  Bent u ook dol op bloemen? Dan bent u bij Bloemen Stul in Zomergem aan het juiste adres. Bij bloemist Stul maken ze voor u de meest kleurrijke boeketten, samengesteld met verschillende soorten bloemen. Ook voor uw tuin kunt u terecht bij Bloemen Stul. Neem eens een kijkje bij het gevarieerde buitenplanten assortiment, of maak een keuze uit het aanbod binnenplanten voor in huis. Daarnaast kunt u bij ons ook divers rouwwerk bestellen. Een bloemetje kan altijd Bloemen ontvangen we graag allemaal. Ze fleuren onze huiskamers op, staan vrolijk te bloeien op de tuintafel of bieden troost bij ziekte of verdriet. Een boeket geef je niet enkel als felicitatie, maar ook als hart onder de riem, als teken van liefde of als oppepper. Eigenlijk kunt u voor elke gelegenheid een bos bloemen cadeau geven. Wilt u het nog persoonlijker maken? Kijk dan eens naar de betekenis van de verschillende bloemen en laat die ene, speciale, bloem door ons in uw boeket verwerken. Wij zorgen voor een prachtige afwerking. Fleur de tuin op Heerlijk de eerste zonnestralen na de winter, maar wel jammer dat de tuin er dan meestal een beetje troosteloos bijligt. Helemaal niet nodig, want wist u dat elk seizoen haar eigen tuinplanten met zich meebrengt? Zo fleuren in de winter de kleurrijke kerstroos, winterheide en kerstroos, de buitenboel bijvoorbeeld flink op. Loop gerust regelmatig eventjes langs en bekijk het wisselende aanbod. Wij hebben tuinplanten voor u geschikt om in potten te plaatsen evenals direct in de grond.  Ook voor moeilijke momenten Bij een trieste gebeurtenis, als een overlijden, moet er vaak een hoop geregeld worden. Wij staan u graag bij door het verzorgen van uw rouwstukken. Hierbij werken we snel en discreet en denken, indien gewenst, met u mee over het kleurgebruik en de mogelijke vorm. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: Boeketten op maat in elke vorm en gewenst kleurenpalet Kant-en-klare boeketten Gevarieerd aanbod buitenplanten Breed assortiment binnenplanten Verzorgen van uw rouwwerken Thuisbezorging van bloemen Heeft u specifieke wensen of wilt u extra informatie? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar als ook per email bericht.
Bloemen Stul
Luitenant Dobbelaerestraat 2
Zomergem
Meer informatie
Tuinplanten-Terrasplanten Bloemstukken-Bruidswerken Gelegenheidswerken-Kerstbomen Buxus-Bomen-Bodembedekkers Heesters-Winterhardeplanten Potterie-Terracottapotten Potgrond-Hangplanten-Bonzai Fruitbomen-Haagplanten-Taxus Decoratiemateriaal-Groot- en kleinhandel
Bloemenhuis Van Hove
Dweerse Kromstraat 66
Beveren - Waas
Meer informatie
Boekee Bonheur
Neerstad 9
Kluisbergen
Meer informatie
BOS Flowers
Stationstraat 140
Aalter
Meer informatie
De Binnentuin
Kapelledreef 1
Kapelledreef 1
Meer informatie
Ecoflora
Ninoofsesteenweg 671
Halle
Meer informatie
Emma Bloemen & Sfeer
Stationsplein 7
Geraardsbergen
Meer informatie
Alle soorten bloemstukken, rouwwerk, Bruidswerk, boeketten Ontwerpen op maat
Het Groen Atelier
Volkstraat 8
Antwerpen
Meer informatie
Hortus Groen
Hundelgemsesteenweg 487
Merelbeke
Meer informatie
Onverbloemd by Annick Mertens B.V.
Kieldrechtsebaan 5 Bus 3
Verrebroek
Meer informatie
Pattyn Geert
Stokstraat 8
Wervik
Meer informatie
Philippe Bas
Veldstraat 99/A
Hasselt
Meer informatie