AAA Taxi Nicola
Goswin de Stassartstraat 53
Mechelen
Meer informatie
Airportservice Goethals
Hertsbergsestraat 5/0001
Oostkamp
Meer informatie
B & B is de taxi in de regio Deurne voor zakelijk vervoer en luchthavenvervoer Zoekt u een 24 uur taxiservice in Deurne of wijde omgeving? B & B is de juiste keuze. U wordt door een professionele chauffeur naar uw eindbestemming gebracht, en dat op een comfortabele, veilige en snelle manier. Taxicentrale Deurne B & B brengt u ook op alle uren van de dag naar de gewenste luchthaven. Geen gedoe met openbaar vervoer of onhandig slepen met uw koffers: geniet van de taxi op maat. Komt u net terug van vakantie of zakenreis? Ook dan wordt u in stijl opgehaald van de luchthaven. B & B is ook de juiste keuze voor uw zakelijk vervoer, breng uw gasten naar de juiste locatie, of vervoer uw personeel in stijl naar een congres of vergadering. Zoekt u voordelig groepsvervoer? Neem contact met ons op en wij komen ter plaatse. Ook voor het ophalen van luchthaven rekent u op B & B. Comfortabel personenvervoer in regio Deurne? Wij zijn uw partner! Fijne reis Ons werk is om u op een vlotte en comfortabele manier van punt A naar punt B te brengen. De ervaren chauffeurs weten als geen ander hoe ze files moeten ontwijken en hoe ze u op de slimste manier op de gewenste locatie moeten afzetten. Heeft u binnenkort een vakantie in de planning staan en zoekt u nog naar een betrouwbare taxicentrale in regio Deurne om u naar de luchthaven te brengen? Twijfel dan niet om ons van B & B Taxiservice te contacteren. Reserveer uw plek en wij brengen u zorgeloos naar de luchthaven. Zakelijk vervoer U heeft een congres of een zakelijke afspraak en wilt in stijl op locatie aankomen… dan kiest u steeds voor taxi B & B voor uw zakelijke vervoer. Wilt u als bedrijf een pendelservice aan uw personeel of gasten aanbieden? Dit is ook zeker mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden. Uiteraard zijn wij ook voor particulieren het vlotte personenvervoer waar u naar op zoek bent. Kwalitatief vervoer Zoekt u een taxi op maat? Schroom niet om ons van B & B te contacteren. B & B is voornamelijk actief in de omgeving van Deurne, de 24 uur taxiservice kan u echter door het ganse land vervoeren. Bel voor een directe taxirit, of reserveer uw comfortabele taxi voorafgaand. Wenst u meer informatie, of wilt u een rit boeken? Neem dan gerust contact op. U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier op deze pagina.
B & B
Herentalsebaan 292
Deurne
Meer informatie
BCL Vip Service
Hendelstraat 7
Ursel
Meer informatie
Brixlane Taxi
Jules Bordetlaan 160
Brussel
Meer informatie
Bruno Tax
Scherpenberg 16
Ronse
Meer informatie
Ceretax BVBA
Buke 113
Zottegem
Meer informatie
City Taxi A.S.
Balendijk 53
Lommel
Meer informatie
City Taxi Turnhout
Franz Joostenstraat 1 bus 2
Turnhout
Meer informatie
D-Drive
Vogelzangstraat 16
Teralfene (Affligem)
Meer informatie
David Transport Taxi
De Burtinstraat 61
Strombeek-Bever (Grimbergen)
Meer informatie
DB-Tax
Emanuel Hielstraat 1
Knokke-Heist
Meer informatie
Decotaxi
Heilig-Hartlaan 7
Aalst
Meer informatie
DV Service
Olieberg 57
Moen (Zwevegem)
Meer informatie
Ecotaxi in Turnhout is uw betrouwbare  luchthaventransport, personenvervoer en koerierdienst Zoekt u groepsvervoer voor lange ritten? Waar u ook naar toe wilt, u kunt rekenen op Ecotaxi uit Turnhout. De luxueuze taxibus kan wel tot 8 personen op een comfortabele manier vervoeren! U vertrouwt ook op de snelle en prettige taxidienst voor internationale ritten. Wij zijn uw ideale partner voor luchthavenvervoer. Daarnaast schakelt u Ecotaxi ook in om als koerierdienst te functioneren. Uw belangrijke pakket wordt direct én correct geleverd. Voor personenvervoer zijn wij 7 op 7 beschikbaar voor korte of lange ritten. Zoekt u een taxi naar luchthaven Schiphol of Charleroi? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Zakelijke ritten van of naar een congres of vergaderlocatie? Ecotaxi is de juiste taxi voor bedrijven. Taxi naar luchthaven Bent u op zoek naar vlot en comfortabel luchthaventransport? Wij zijn uw partner! Wij rijden maken namelijk zonder moeite ook internationale ritten , naar bijvoorbeeld luchthaven Zaventem, Charleroi of Schiphol. Zonder stress uw vlucht halen, en dat ook nog eens op een luxueuze manier. Het is mogelijk met de taxiservice van Ecotaxi. Wilt u in plaats van uzelf een pakket op een veilige en discrete manier van A naar B vervoeren? Wij zijn uw betrouwbare koerierdienst. Taxibus Antwerpen De taxibus van Ecotaxi kan tot wel 8 personen op een prettige manier naar de eindbestemming vervoeren. Reserveer uw plek voorafgaand of neem contact op om kennis te nemen van de beschikbaarheid. U rekent op onze service voor zowel korte als lange ritten. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het vervoeren van uw gasten of personeel: voor een professionele taxi voor bedrijven moet u bij Ecotaxi zijn. Personenvervoer Turnhout Woont u in de omgeving van Turnhout en wilt u graag gebruik maken van de taxidienst? Goed dat u kiest voor Ecotaxi, wij zijn namelijk specialist in personenvervoer regio Turnhout. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere: Taxi voor bedrijven Taxi naar luchthaven Luchthavenvervoer Groepsvervoer Personenvervoer Koerierdienst Luchthaventransport Taxibus Lange ritten Internationale ritten Neem gerust contact op om een rit te reserveren of bel direct om naar uw bestemming te worden gereden. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze prijzen? Neem ook dan contact op of neem een kijkje op onze website.
Ecotaxi
Stationstraat 8/6
Turnhout
Meer informatie
Gamo Taxi
Gemeenteplein 5/B3
Kallo (Beveren)
Meer informatie
Global Taxi
Leiebos 21/bus 20
Merksem
Meer informatie
Jembi
Stationsstraat 112
Waarschot
Meer informatie
Jomatrans
Gentse Heerweg 35
Waregem
Meer informatie
Luchthavenvervoer Dennis
Vrijgeweidestraat 36
Ruddervoorde
Meer informatie
Luchthavenvervoer Jematax in Affligem, voor comfortabele, veilige en tijdige aankomst op bestemming Bent u op zoek naar een professionele taxi in de regio? Dan bent u bij luchthavenvervoer Jematax aan het juiste adres. Deze airport taxi kan u ophalen en wegbrengen naar luchthaven. Zo hoeft u zich geen enkele zorgen te maken om een tijdige aankomst of om uw bagage. Naast de airportservice kunt u ook deze voordelige taxi bestellen voor zakelijk vervoer en personenvervoer. Luchthavenvervoer Jematax brengt u veilig, comfortabel en op tijd naar bestemming. Deze taxi neemt graag al uw zorgen uit handen. Om uw comfort te verzekeren, gebruikt Luchthavenvervoer Jematax enkel comfortabele wagens voor zowel individuen als groepen. Neem gerust contact op. Geslaagde start van elke reis Wanneer u kiest voor de airportservice van Luchthavenvervoer Jematax kunt u rekenen op eersteklas luchthavenvervoer . Deze airport taxi brengt u tijdig en comfortabel op bestemming. Zo kunt u onbezorgd beginnen aan uw reis en hoeft u zich geen zorgen te maken over een parkeerplek, parkeerkosten of uw bagage. Luchthavenvervoer Jematax beschikt over veel ervaring en is gespecialiseerd in station-luchthavenvervoer Affligem, Merelbeke en omstreken. Ook voor vervoer naar buitenlandse luchthavens, zoals Amsterdam, Keulen en Parijs, kunt u op deze taxi rekenen.  Comfort en service in Affligem Bij Luchthavenvervoer Jematax staat comfort en service hoog in het vaandel. Het vervoer is dan ook ten alle tijd professioneel geregeld om u stipt, veilig en comfortabel van A naar B te brengen. U kunt kiezen uit verschillende wagens afgesteld op de grootte van uw groep. Ook voor speciale verzoeken voor personenvervoer kunt u gerust bij Luchthavenvervoer Jematax terecht. Dit Taxibedrijf biedt altijd een oplossing op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld een bijkomend busje huren voor grote groepen. Naast de goede service, staat Luchthavenvervoer Jematax bekend om hun scherpe prijzen. Diensten Jematax Wanneer u op zoek bent naar professioneel personenvervoer of luchthavenvervoer kunt u dus zeker bij Luchthavenvervoer Jematax terecht. U kunt rekenen op een vlotte service. U kunt onder andere terecht voor:  persoonlijk vervoer zakelijk vervoer airportservice Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Luchthavenvervoer Jematax
Ternatsestraat 83A
Affligem
Meer informatie
Bij Luchthavenvervoer Mertens Ronny uit Kasterlee, Antwerpen, moet u zijn voor de meest betrouwbare taxi Het team van Luchthavenvervoer Mertens Ronny uit Kasterlee is er trots op dat ze al jaren klanten met onze taxi van A naar B mogen vervoeren. Onze taxi centrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het uitvoeren van personenvervoer, bijvoorbeeld airport taxi, en voor snel pakket bezorgen. Onze taxi service biedt een snelle taxi en altijd een betrouwbare taxi. Onze medewerkers hebben de juiste kwalificaties op zak waardoor zij, naast gewone taxi services, ook 6 personen taxi en taxi internationaal kunnen verzorgen. Al onze taxi’s zijn in eigen beheer zodat wij er op toe kunnen zien dat deze goed onderhouden worden. Zo garanderen wij de beste services. Taxi services in Kasterlee afgestemd op u, onze trouwe klant Service met een glimlach, dat is waar de medewerkers van Luchthavenvervoer Mertens Ronny uit Kasterlee dag in, dag uit voor gaan. Bij ons kunt u rekenen op klantvriendelijkheid en kwaliteit. Een greep uit ons dienstenaanbod vindt u hier Taxi Taxi centrale Taxi service Snelle taxi Personenvervoer Betrouwbare taxi 6 personen taxi Taxi internationaal Airport taxi Snel pakket bezorgen Al uw pakketten snel en efficiënt bezorgd in heel Antwerpen Bij Luchthavenvervoer Mertens Ronny uit Kasterlee proberen we het leven van onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Dat is waarom we hebben besloten om onze diensten uit te breiden met een uiterst snelle pakketservice. Het maakt daarbij niet uit of u eenmalig of regelmatig van onze diensten gebruik wilt maken, wij zorgen er voor dat uw pakket op het juiste moment op de juiste locatie aan komt. Om er zeker van te zijn dat uw pakket op tijd aan komt, adviseren wij u om minstens twee dagen van tevoren onze service aan te vragen. Mocht dat niet mogelijk zijn, kies dan voor onze express levering. Kom op tijd aan op uw bestemming met onze airport taxi Gaat u met het vliegtuig op vakantie, familiebezoek of naar een werkbespreking in het buitenland, dan is het van groot belang dat u op tijd op het vliegveld aankomt. Bij Luchthavenvervoer Mertens Ronny uit Kasterlee rijden we al jaren mensen van en naar de verschillende vliegvelden in Antwerpen en omgeving. Wij weten precies hoe lang we over een bepaalde afstand doen, zodat we perfect kunnen incalculeren hoe laat we u op moeten komen halen zodat u niet te vroeg, maar zeker niet te laat op het vliegveld aankomt. Het inschakelen van onze airport taxi zorgt voor een soepele start van uw reis. Heeft u vragen of wilt u een taxirit inplannen? Neem dan contact op met Luchthavenvervoer Mertens Ronny uit Kasterlee. U kunt ook het contactformulier invullen
Luchthavenvervoer Mertens Ronny
Geelsebaan 76-6
Kasterlee
Meer informatie
MerksemTaxi
Grasbloemstraat 42
Merksem ( Antwerpen )
Meer informatie
Ottho
Eduard Arsenstraat 41
Mortsel
Meer informatie
Rupel-Taxi
Vredestraat 13
Boom
Meer informatie
RVA Taxi
Dorpshof 10
Zolder (Heusden-Zolder)
Meer informatie
Taxani
Vaartstraat 14
Zele
Meer informatie
Taxi Destiny
Nieuwenhovestraat 39
Deerlijk
Meer informatie
Taxi Evolis
Kooigemstraat 63
Zwevegem
Meer informatie
Taxi Ivan
Burgemeestersstraat 70
Heers (Mechelen-Bovelingen)
Meer informatie
Taxi Leiestreek
Ghesquierestraat 14
Deinze
Meer informatie
Taxi Ludo
Ninoofsesteenweg 493
Ronse
Meer informatie
Taxi Move Antwerpen
Kampstraat 28
Zwijndrecht
Meer informatie
Taxi Speedy BV in Tienen, voor betrouwbaar en efficiënt personenvervoer op maat Bent u op zoek naar professioneel privévervoer of zakelijk vervoer op maat? Wees welkom bij Taxi Speedy BV in Tienen. In onze taxi 4 personen, verzorgen wij al uw personenvervoer naar wens. Onze gediplomeerde taxichauffeur verzorgt al uw taxiritten naar elke gewenste bestemming. Of het nu een taxi voor feest of een taxi naar restaurant betreft, elke locatie is mogelijk. Wij regelen zowel taxivervoer voor particulieren als bedrijven. Kortom, voor een veilige en betrouwbare taxi naar bestemming, kiest u Taxi Speedy BV. Waarom Taxi Speedy BV? Heeft u een huwelijksfeest, evenement of gaat u op restaurant? Dan is het wel zo prettig met een gerust hart te kunnen genieten van al het heerlijke eten en drinken. Onze ervaren chauffeurs zorgen er voor dat u op tijd op uw bestemming aankomt en veilig weer terugkeert naar huis. U voorkomt hoge parkeerkosten en hoeft niet op zoek naar een parkeerplaats. Ook voor luchthaventransport is Taxi Speedy de ideale oplossing. Wij zetten u af bij de terminal van uw vertrek en u hoeft niet ver te slepen met uw baggage. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook voor zakelijk vervoer in Tienen en omgeving Organiseert u een congres of zakelijke meeting? Dan kunnen wij uw nationale en internationale gastsprekers in stijl voor u ophalen en naar uw bedrijfs- of congreslocatie brengen. Bij de organisatie van een zakelijke bijeenkomst komt heel wat kijken, met name wanneer er externe klanten en gasten mee gemoeid zijn. Door het inhuren van Taxi Speedy, geeft u een professioneel en goed georganiseerd visitekaartje af. Daar kunt u nog eens mee voor de dag komen. Voor allround personenvervoer in Vlaams-Brabant Of u nu een afspraak heeft in het ziekenhuis, een verjaardagsfeestje of een belangrijke meeting. Taxi Speedy verzorgt elke vorm van personenvervoer, waarbij wij van tevoren heldere prijsafspraken met u maken. Wij bieden onze klanten de volgende diensten: Taxi 4 personen Personenvervoer Zakelijk vervoer Taxiritten Taxi voor feest Taxi naar restaurant Privévervoer Taxichauffeur Taxi naar bestemming Taxivervoer Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een taxi reserveren? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Taxi Speedy BV
Vissenakenstraat 41
Tienen
Meer informatie
Taxi Tek in Hoboken, betrouwbare taxiservice voor nationaal en internationaal vervoer op maat Zoekt u een taxibedrijf waarbij u gegarandeerd kunt rekenen op topservice? Maak dan snel een reservering bij Taxi Tek in Hoboken. Met onze taxiservice bieden wij zowel nationaal als internationaal taxivervoer op maat. Onze 7 personen taxi biedt groepsvervoer met een snelle taxi naar elke gewenste bestemming. U wordt gereden door een betrouwbare en ervaren taxichauffeur die zorgt dat u stipt op tijd arriveert. Ook beschikken wij over een rolstoel taxi opklapbaar en zijn wij uw partner voor luchthavenvervoer naar elke luchthaven in binnen- en buitenland. Kortom, voor een airport taxi, een taxi internationaal of nationaal, belt u Taxi Tek. Betrouwbare taxiservice op maat in Hoboken Of u nu naar het ziekenhuis moet, op reis gaat of gezellig een avondje uit of naar een festival; bij Taxi Tek, zorgen we altijd voor een veilige aankomst op uw bestemming. Met ons moderne wagenpark, rijden wij zowel in binnen- als buitenland voor al onze klanten. Onze ervaren chauffeurs staan voor u klaar op een tijdstip waarop u dit wenst en rijden stipt op tijd. Zo weet u zeker dat u op het afgesproken tijdstip op uw bestemming arriveert; zonder te moeten zoeken naar een parkeerplek, of nog een lange afstand te voet moet afleggen. Bel ons gerust voor informatie over onze marktconforme prijzen. 24/7 Luchthavenvervoer vanuit de regio Antwerpen Gaat u binnenkort op vliegvakantie? Laat u dan door onze luchthaven transfer naar de luchthaven van vertrek brengen. Het fijne is, dat u geen kosten kwijt bent aan lang parkeren en direct wordt afgezet voor de vertrekhal van de luchtvaartmaatschappij waarmee u reist. Met koffers hoeft u niet meer te zeulen en bij terugkomst van uw welverdiende vakantie, staat onze chauffeur u netjes op te wachten. Dat is nog eens ontspannen op vakantie gaan. Uw taxiservice is zeven dagen per week beschikbaar Onze taxi’s zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week te reserveren. U kunt altijd op ons rekenen, ongeacht tijdstip. Geef ons uw wensen door en wij zorgen er voor dat de taxi voor u klaarstaat. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Luchthavenvervoer 7 personen taxi Rolstoel taxi opklapbaar Taxiservice Airport taxi Taxi internationaal Snelle taxi Betrouwbare taxichauffeur Groepsvervoer Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een taxi reserveren? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Taxi Tek
Emiel Vloorsstraat 6
Hoboken
Meer informatie
Taxi van Dyck
Hagenbroeksesteenweg 84
Lier
Meer informatie
Taxi Vlerick
Schrieksesteenweg 32
Putte
Meer informatie
Taxi-Select
Politeshofstraat 10
Antwerpen
Meer informatie
TaxiCR
Doornzeelsestraat 74
Evergem
Meer informatie
Tele-Taxi
Molenstraat 14
Drieslinter
Meer informatie
Tiense Taxi
Beauduinstraat 92
Tienen
Meer informatie
Topaz Taxi
Olmense Markt 17/2
Olmen (Balen)
Meer informatie
Tripleaaataxi
St-Pieterskerkstraat 82
Jette
Meer informatie
Personenvervoer naar luchthaven door Versaevel-Noerens Luchthavenvervoer in Zottegem Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele taxiservice voor al uw nationaal en internationaal luchthavenvervoer? Dan bent u bij Versaevel-Noerens Luchthavenvervoer in Zottegem aan het juiste adres. Reken op ons voor een taxi international airport, taxi naar Schiphol Amsterdam, taxi naar Charleroi Brussels South, taxi naar Zaventem luchthaven en vervoer naar luchthaven Antwerpen. U kunt onze taxi bestellen luchthaven van Lille en we verzorgen altijd vervoer op maat naar luchthaven. Voor iedere taxi reservatie internationale luchthaven Oostende en andere luchthavens, staan we klaar voor uw personenvervoer naar luchthaven. Kortom, de airport taxi waar u 24/7 op kunt rekenen voor al uw bestemmingen. Personenvervoer naar luchthaven door de specialist Welkom bij Versaevel-Noerens Luchthavenvervoer (dV&gs) . We zijn een bedrijf gelegen in Zottegem en professional in personen vervoer. Een van onze gespecialiseerde diensten is luchthavenvervoer . Bij ons kunt u terecht voor professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer, zowel privé als zakelijk. We bieden u een uitstekende service aan, betrouwbaarheid, een comfortabel wagenpark en een scherp tarief . Heeft u behoefte aan personenvervoer naar een nationale of internationale luchthaven? Neem dan direct contact met ons op voor het maken van een reservering van en naar de luchthaven van uw keuze.  Transport op maat door uw professional in Zottegem Bij ons team van Versaevel-Noerens Luchthavenvervoer kunt u gerust zijn van een uitstekende breng- en ophaalservice. We zijn stipt, correct en professioneel. Al ons personenvervoer is transport op maat . Perfect op maat afgestemd van uw wensen, behoeften en vlucht(en). Komt u aan en u wilt dat we u ophalen? Dan houden we uw vlucht nauwkeurig in de gaten en zorgen we ervoor dat een van onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs op het airport aanwezig is om u op te halen en naar uw gewenste locatie te brengen. Dit geldt uiteraard voor nationale en internationale vluchten . Onze reputatie is uitstekend en dit komt voornamelijk door onze uitmuntende service en comfortabel wagenpark . Bent u op zoek naar een taxi en vervoer op maat? Neem dan contact met ons op voor het maken van een reservering en/of een vrijblijvende offerte. Onze diensten en services vanuit Oost-Vlaanderen Nogmaals welkom bij Versaevel-Noerens Luchthavenvervoer ! Uw adres voor uw nationale en internationale airport taxi's van en naar ieder adres in Vlaanderen. Neem contact met ons op voor: Taxi international airport Taxi naar Schiphol Amsterdam Taxi naar Charleroi Brussels South Taxi naar Zaventem luchthaven Vervoer naar luchthaven Antwerpen Taxi bestellen luchthaven van Lille Vervoer op maat naar luchthaven Taxi reservatie Internationale Luchthaven Oostende Personenvervoer naar luchthaven Airport taxi Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een reservering of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Versaevel-Noerens Luchthavenvervoer
Smissenhoek 121
Zottegem
Meer informatie
Vi-events
Kuipersstraat 99
Waregem
Meer informatie