Ak Cleaning
Heesterbesstraat 5
Genk
Meer informatie
Alko Group Belgium Schoonmaakbedrijf
Belcrownlaan 14 unit 8
Deurne (Antwerpen)
Meer informatie
Cleaning Division
Slachterijstraat 22
Oostmalle
Meer informatie
Cleaningland
Eedverbondkaai 242 - bus 27
Gent
Meer informatie
Constructiebedrijf CAS
Strijlandstraat 61 bus 1
Gooik
Meer informatie
Cool-Clean
Damhof 11
Dendermonde
Meer informatie
Crabeels A & Zoon
Wayenborgstraat 20
Mechelen
Meer informatie
D & D Cleaning
Guido Gezellestraat 38
Wevelgem
Meer informatie
Damian's Cleaning
Striekestraat 11 D
Bilzen
Meer informatie
Gigi's Window Cleaning
Bethaniënlei 90
Zoersel
Meer informatie
Hascelik Group
Julius de Geyterstraat 168
Wilrijk
Meer informatie
Jefa Cleaning
Spechtstraat 13
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
JS Schoonmaakteam uit Wetteren voor glazenwassen, reiniging en industriële schoonmaak Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf en ruitenwasserij in de regio Gent? JS Schoonmaakteam uit Wetteren biedt alle diensten aan: van de schoonmaak van kantoren tot schoonmaak van trappenhallen, industriële schoonmaak, het schoonmaken van veranda's, de schoonmaak van terrassen, het reiniging van parkeerterreinen en de reiniging van industriële gebouwen. Er worden altijd goede afspraken gemaakt over de tijdstippen waarop wordt gewerkt. Bovendien is de kwaliteit van het schoonmaakwerk belangrijk. Buiten uw gebouw wordt meteen gezorgd voor het verwijderen van mossen op opritten en paden. Ook kunt u rekenen op sprankelende ramen als u de ramenwasserij inschakelt.  Een schoon gebouw straalt vertrouwen uit Een pand of gebouw hoort regelmatig grondig te worden schoongemaakt. Niemand zit graag in een onhygiënisch, stoffig of slecht onderhouden gebouw. Bovendien is het exterieur van uw gebouw de eerste visuele indruk voor de bezoekers. Zij brengen die kwaliteit in verband met de professionaliteit van uw organisatie. De optische uitstraling van uw bedrijf hangt voor een belangrijk deel af van het niveau van de zichtbare netheid van uw werkomgeving. Het gaat om vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. JS Schoonmaakteam zorgt voor constante aandacht voor een schone en daardoor veiliger werkomgeving. Ook voor bouw- en opleveringsschoonmaak Bij JS Schoonmaakteam bent u aan het juiste adres voor een grondige aanpak van elke schoonmaakklus . Hun vakkundige personeel onderhoudt en poetst uw pand met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Bovendien werken ze met de beste materialen en producten van hoogstaande kwaliteit. Onderhoud van delen van gebouwen is ook mogelijk. JS Schoonmaakteam voert opdrachten uit voor complexen, nieuwbouw-woningen en complete residenties voor ze opgeleverd worden. Er is bouw- en opleveringsschoonmaak voor panden in de verkoop of verhuur. Zelfs voor industriële schoonmaak kunt u op JS Schoonmaakteam rekenen.  Glazenwassen gegarandeerd zonder strepen Het wassen en reinigen van de ramen gebeurt door een professioneel team. Het is niet alleen het glas, maar de volledige omlijsting die door JS Schoonmaakteam wordt gereinigd. Voor zowel aan de buiten-, als de binnenkant van de ramen kan u op hun diensten rekenen. Dankzij de jarenlange ervaring en door gebruik te maken van een techniek, waarmee ze speciale middelen gebruiken, kunnen zij u ramen zonder strepen garanderen die bovendien langer proper blijven. Door de zuiverheid blijven er geen vuile partikels achter op uw raampartijen. Bekijk alvast onze referenties om een indruk te krijgen.  Contacteer JS Schoonmaakteam voor het maken van een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
JS Schoonmaakteam
Kwatrechtsteenweg 61
Wetteren
Meer informatie
Jwm-cleaning
Stokrooiestraat 59
Lummen
Meer informatie
Klean
Schoolstraat 20/4
Nederzwalm-Hermelgem
Meer informatie
Klusjes Baert
Groenhoef 72
Scherpenheuvel-Zichem
Meer informatie
Maxi Chassis Cleaning and Services in Avelgem, expert in office cleaning, cleaning at home en meer Bent u op zoek naar een professional in schoonmaakdiensten? Maak dan zeker een afspraak met Maxi Chassis Cleaning and Services uit Avelgem. Wij bieden een breed dienstenpakket voor zowel particulieren als bedrijven. Zo verzorgen wij niet alleen cleaning at home, maar ook office cleaning, school cleaning en industrial cleaning bijvoorbeeld. Voor appartementencomplexen en vastgoedbeheerders, verzorgen wij tevens de cleaning of common spaces, cleaning of halls, cleaning of stairs en cleaning of elevators. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor een vakkundige cleaning of glasses en cleaning of shutters. Als het echt schoon moet zijn, staat het team van Maxi Chassis Cleaning and Services klaar om u van dienst te zijn. Deskundige schoonmaak voor bedrijven vanuit Avelgem Bij Maxi Chassis Cleaning and Services weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een proper voorkomen te hebben met uw bedrijf. Uw kantoor of bedrijfspand is immers het visitekaartje voor uw klanten. Wanneer u de schoonmaakdiensten aan onze schoonmaak professionals overdraagt, garanderen wij u een spic en span resultaat. Wij zijn flexibel inzetbaar waardoor we de bedrijfsvoering niet zullen hinderen. Van tevoren maken we heldere afspraken over uw wensen en zorgen voor een excellente uitvoering van uw opdracht. We bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden tijdens een persoonlijke kennismaking op locatie. Cleaning at home in de regio West-Vlaanderen Kunt u, in uw drukke bestaan, wel wat hulp gebruiken? Schakel dan de poetshulp in van Maxi Chassis Cleaning and Services. Onze schoonmaakexpert komt bij u thuis op een dag en tijdstip wanneer u dat wenst, waarbij we van tevoren de frequentie bespreken. Dit kan zowel eenmalig als periodiek. Van ramen wassen tot het sanitair en de keuken reinigen, we zorgen ervoor dat uw woning weer straalt en lekker schoon is. Zo houdt u meer tijd over voor de zaken waar u veel liever tijd aan besteedt. Informeert u gerust eens naar onze eerlijke tarieven. Wij zijn inzetbaar in de ruime omgeving rond Avelgem Is uw bedrijf of woning niet gesitueerd in Avelgem? Dan is dit voor ons geen enkel probleem. Wij verlenen onze diensten in de wijde omgeving rondom Avelgem. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Cleaning at home Office cleaning School cleaning Cleaning of common spaces Industrial cleaning Cleaning of glasses Cleaning of shutters Cleaning of stairs Cleaning of elevators Cleaning of halls Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Maxi Chassis Cleaning and Services
Steenbakkerstraat 26
Avelgem
Meer informatie
Opkuis, ontmossen en meer door de ervaren glazenwasser van NZ Schoonmaak in Itegem Antwerpen Bent u op zoek naar een erkende, ervaren schoonmaakdienst voor uw ramen, daken en het opkuisen na schade? Dan bent u bij NZ Schoonmaak in Itegem aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en service voor uw schoonmaakprojecten. U kunt een beroep op ons doen voor onder andere het leeghalen en schoonmaken van panden, ontmossen van daken, reinigen van gevels, opkuis na brandschade, opkuis na waterschade, reinigen van zonnepanelen, reinigen van terrassen en het reinigen van overkappingen. We bieden u een team ervaren glazenwassers, professionele ramenwassers en schoonmaakexperts voor al uw opkuis en reinigingsopdrachten.  Uw kundige en ervaren glazenwasser in Antwerpen Ons team van NZ Schoonmaak is met jarenlange ervaring en een passie voor proper specialist in het reinigen van ramen. Hiermee bedoelen we streeploos tot in detail. Met een diversiteit aan technieken is er geen raam met geheimen voor ons om deze volledig van vuil en aanslag te ontdoen! We werken onder andere met de osmose techniek, waarbij vuil en aanslag ook over een langere periode geen kans krijgt om aan te hechten. Mogen we u eens meer over onze technieken vertellen en ook u van een perfect en streeploos uitzicht voorzien? Onze diensten en services vanuit Itegem Bij NZ Schoonmaak staat ons team dagelijks klaar om u van meer informatie, advies en/of een offerte te voorzien. Neem daarom vandaag nog contact op met ons over onze diensten en services van Itegem: Leeghalen en schoonmaken van panden Ervaren glazenwasser Professionele ramenwasser Ontmossen van daken Reinigen van gevels Opkuis na brandschade Opkuis na waterschade Reinigen van zonnepanelen Reinigen van terrassen Reinigen van overkappingen Het reinigen van gevels en terrassen Ook voor uw gevels en terrassen rekent u op NZ Schoonmaak. Als specialist in het vak en met goede motivatie gaan we dagelijks voor onze klanten aan de slag met de buitenzijde van uw woning, pand en/of kantoor. Alles is maatwerk en detailwerk, want geen detail aan vuil blijft achter! Mogen we ook de façade van uw woning en pand een schoonmaakbeurt geven en uw buitenterrein laten stralen? Maak dan een afspraak met ons. We komen graag bij u langs om uw reinigingsproject met u door te nemen.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
NZ Schoonmaak
Hooiweg 31/ A
Itegem
Meer informatie
Outdoor Cleaning Dewaele
Moubekestraat 98
Aartrijke
Meer informatie
Ramenwasserij Windows Wash
Glazenstraat 1
Eernegem (Ichtegem)
Meer informatie
Rubio Cleaning in Berchem, van een algemene tot een industriële schoonmaak en meer, voor een stralend resultaat Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Maak kennis met Rubio Cleaning uit Berchem. Wij zijn een erkend schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de algemene schoonmaak en industriële schoonmaak voor bedrijven. Hierbij kunt u denken aan kantoorschoonmaak en bijvoorbeeld schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes bijvoorbeeld. Wilt u een schoonmaakbedrijf inhuren voor winkel? Ook dan zijn wij uw aangewezen partner. Naast het schoonmaken van bedrijfspanden, zijn zowel particulieren als bedrijven, welkom om onze professionele glazenwasser in te schakelen voor blinkende ramen en voor een deskundige dakgoten reiniging.  Industriële schoonmaak in de regio Antwerpen Binnen onze business unit " industriële schoonmaak ”, hebben wij een team van schoonmaak experts voor u klaar staan die op deskundige wijze de infrastructuur reiniging voor u uitvoeren. Onze cleaning operators beschikken over de juiste materialen en knowhow om de volledige industriële schoonmaak van a tot z voor u uit te voeren. Met onze mobiele en stationaire cleaners, kunnen wij bijvoorbeeld op efficiënte wijze uw vloeren en leidingen reinigen. Dankzij het inzetten van hogedruksproeiers, voeren we de opdracht snel voor u uit en kunt u binnen afzienbare tijd weer verder met uw productieproces. Informeert u gerust vast naar onze prijzen. Laat uw dakgoten reinigen vanuit Berchem Een dakgoot vangt naast water, ook een hoop vuil op. Zo stromen de afgevallen bladeren mee met het regenwater, maar ook zand en vuil dat neerslaat op het dak. Na verloop van tijd kan uw dakgoot verstopt raken. Wanneer dit gebeurt, ziet u op termijn vochtdoorslag aan de binnenzijde van uw woning of ruikt u een muffe lucht. Om dit te voorkomen, is het belangrijk uw dakgoot regelmatig te laten reinigen. U verlengt hiermee de levensduur van de dakgoot en voorkomt schade binnenshuis. Maak vandaag een afspraak met onze schoonmaak professionals. Wij zijn inzetbaar door heel België Woont u buiten de omgeving van Berchem? Dan is dit voor ons geen enkel probleem. Rubio Cleaning is namelijk werkzaam door heel België. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Algemene schoonmaak Industriële schoonmaak Dakgoten reinigen Glazenwasser Kantoorschoonmaak Schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes Schoonmaakbedrijf inhuren voor winkel Schoonmaken van bedrijfspanden Professioneel schoonmaakbedrijf Erkend schoonmaakbedrijf Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Rubio Cleaning
Statiestraat 163
Berchem
Meer informatie
S.C.L Cleaning
Nederzwijnaarde 24 L
Zwijnaarde
Meer informatie
Schoonmaakbedrijf Wimpy's
Gauwerstraat 128
Vliermaalroot (Kortessem)
Meer informatie
SK Cleaning
Griendeplein 4A
Gent
Meer informatie
Star Cleaning Group in Brugge de specialist in professionele schoonmaak en opkuis na verbouwing Bent u op zoek naar een specialist in schoonmaak voor bedrijven en particulieren, waarbij proper dan ook blinkend schoon is? Dan bent u bij Star Cleaning Group in Brugge aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor proper voor al uw poetsopdrachten. Zo kunt u onder meer een beroep op onze teams doen voor het schoonmaak van kantoren, schoonmaak van hotels, een schoonmaakbedrijf voor vakantiehuizen, schoonmaak van grote ruimtes, wassen van ramen, opkuis na verbouwing, opkuis na waterschade, opkuis na stormschade, de schoonmaak van trappen hallen en meer. Bij ons professionele schoonmaakbedrijf ontvangt u een gegarandeerd heerlijk schoon en fris resultaat. Over Star Cleaning Group in Brugge Star Cleaning Group is een ervaren en dynamische onderneming. We bieden verschillende schoonmaakteams gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Wat ons verbindt is onze passie voor proper en voor een superieure klantenservice. We zetten ons flexibel voor u in, dit betekent dat we bijvoorbeeld uw kantoor in de avond of nacht schoonmaken, zodat u en uw team geen last van de schoonmaak hebben en iedere ochtend in een heerlijk schone en frisse ruimte aan de slag gaan. Neem snel eens contact met ons op voor meer informatie, het verkrijgen van een offerte en voor het maken van een afspraak. We helpen u graag verder, alle dagen van de week! Ook voor opkuis na verbouwing U heeft een verbouwing gepland staan, spannend en leuk! Maar tijdens deze werken blijft er altijd een hoop stof en vuil achter. Geniet daarom nog meer van uw verbouwde of gerenoveerde droomwoning door ons de opkuis te laten verzorgen. U gaat terug wonen in een perfect schone en stofvrije woning, want hoewel veel mensen goed het huis schoon kunnen houden, blijft schoonmaak toch echt een vak apart. Laat ons uw wooncomfort direct verhogen door het inzetten van onze professionele poetsdienst voor uw opkuis na verbouwing en uiteraard ook na uw verhuizing.  Onze diensten en services vanuit West-Vlaanderen Welkom bij Star Cleaning Group in Brugge! We zijn trots op onze teams en op de hoge klanttevredenheid die we voor onze eenmalige en structurele opdrachten ontvangen. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie over onze referenties en voor het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder: Schoonmaak van kantoren Schoonmaak van hotels Schoonmaakbedrijf voor vakantiehuizen Schoonmaak van grote ruimtes Wassen van ramen Opkuis na verbouwing Opkuis na waterschade Opkuis na stormschade Schoonmaak van trappen hallen Professionele schoonmaakbedrijf Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Star Cleaning Group
Stationsplein 4/21
Brugge
Meer informatie
Tanghe Geert
Vlaestraat 13
Zarren
Meer informatie
VDE Clean
Eigenstraat 164a bus 6
Denderhoutem
Meer informatie
WILclean
Makelveld 24
Laakdal
Meer informatie