De Corte Bernard
Hogendries 30
Heldergem
Meer informatie
Degezelle Guy Osteopaat
Ternesselei 130
Wommelgem
Meer informatie
Groepspraktijk Van Nieuwerburgh
Désiré Goethalsstraat 29
Eeklo
Meer informatie
Hans De Laet
Stanleystraat 19
Antwerpen
Meer informatie
Kine Demonie
Jagersstraat 4
Ichtegem
Meer informatie
Kinecentrum
Kapelstraat 5/B1
Kasterlee
Meer informatie
Bij Kinesist van Rafelghem Lies in Zwevegem, West-Vlaanderen, moet u zijn voor manuele lymfedrainage Vodder en revalidatie na operatie Bij de Kiné Praktijk van Kinesist van Rafelghem Lies in Zwevegem kunt u terecht met diverse klachten, bijvoorbeeld rug en nekklachten. Ook als u op zoek bent naar revalidatie na operatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden onze patiënten bijvoorbeeld dry needling, pre postnatale kinesitherapie en manuele therapie. Daarnaast bent u voor sport-kiné, osteopathie en manuele lymfedrainage Vodder altijd welkom bij ons team. Al onze specialisten zijn volledig gecertificeerd en gaan altijd met respect met u om. Wij bieden zowel eenmalige als periodieke behandelingen aan. Een uitgebreid dienstenaanbod in West-Vlaanderen Bij Kinesist van Rafelghem Lies in Zwevegem kijken we naar lichaam en geest als één geheel. Wij geloven dat diverse klachten en patronen met elkaar in verbinding staan, en door het aanpakken van die verbinding kunt u sneller van uw klachten af zijn. Een greep uit het veelzijdige aanbod dat onze professionals u te bieden hebben Manuele lymfedrainage Vodder Osteopathie Sport-kiné Manuele therapie Pre postnatale kinesitherapie Dry needling Rug en nekklachten Revalidatie na operatie Kiné Praktijk Wat houdt manuele lymfedrainage Vodder precies in? Manuele lymfedrainage is een vorm van massage, welke als doel heeft om het lymfestelsel te stimuleren. Het lymfestelsel verzorgt een voedende, zuiverende en drainerende rol in onze waterhuishouding. Mocht u door ziekte, stress of als gevolg van een ongeval een verminderde functie hebben van uw lymfestelsel, dan kunt u bij Kinesist van Rafelghem Lies in Zwevegem terecht. Hier voeren wij manuele lymfedrainage uit volgens de methode van Vodder. Deze methode kan toegepast worden bij verschillende klachten, waaronder bloeduitstortingen, zwellingen, slijtage of reuma. Praktijk voor rug- en nekklachten en meer in Zwevegem Vroeg of laat krijgen de meeste van ons helaas te maken met rug- en nekklachten. Deze kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals artrose, blokkades of verkeerde houdingen. Iedereen, van jong tot oud, met rug- en nekklachten kan terecht bij Kinesist van Rafelghem Lies in Zwevegem. Na een uitgebreid onderzoek zal er bepaald worden hoe uw klachten het beste aangepakt kunnen worden. Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen met dry needling, maar ook via osteopathie of sport-kiné. Wij zorgen er altijd voor dat u volledig op de hoogte bent van wat we gaan doen, en we behandelen pas na uw toestemming. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Kinesist van Rafelghem Lies in Zwevegem. U kunt ook het contactformulier invullen.
Kinesist van Rafelghem Lies
Kwadepoelstraat 64
Zwevegem
Meer informatie
Kinesist Wauthier Vincent
Aalbeeksestraat 66
Rollegem (Kortrijk)
Meer informatie
Linea Vitae
Kortrijksesteenweg 1150
Sint-Denijs-Westrem
Meer informatie
Osteokine Heidi in Halle, deskundige osteopaat voor een goede balans van lichaam en geest Bent u op zoek naar een deskundige osteopaat? Maak dan meteen een afspraak met Osteokine Heidi in Halle. In onze praktijk kunt u vijf dagen per week terecht voor een veelheid aan aandoeningen en klachten. Zo behandelen wij rugklachten, hoofdpijn en spierpijn bijvoorbeeld, maar ook langdurige nekklachten kunnen behandeld worden. Ook bij posttraumatische klachten en slaapstoornissen, bent u welkom voor een op de persoon afgestemde behandeling op maat. Naast osteopathie en sportosteopathie, maken wij gebruik van acupunctuur en fasciatherapie. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor een craniosacraal behandeling en voedingsadvies, passend bij uw klachten. Voor een veelzijdige osteopaat, gaat u naar Osteokine Heidi. Uw veelzijdige osteopaat in Halle Bij Osteokine Heidi, hebben we een passie voor het menselijk lichaam, algeheel welzijn en sport. Deze combinatie heeft niet alleen gezorgd voor een afgeronde studie kinesitherapie, maar ook voor een uitdieping in de Chinese gezondheidsleer . Bij elke behandeling kijken we niet enkel naar het fysieke gestel, maar ook naar de mentale gesteldheid. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van uw klachtenpatroon, om zo tot een persoonlijk behandelplan te komen. Ons doel is hierbij altijd om u, als mens, weer in totaal evenwicht terug te brengen. Belt u ons gerust eens op om de mogelijkheden voor u te bespreken. Verschillende osteopathievormen in Vlaams-Brabant Osteopathie kent verschillende behandelvormen. Zo richten wij ons met sportosteopathie op het voorkomen van blessures tijdens het sporten. We kijken hoe overbelasting kan worden voorkomen zodat je hier rekening mee kunt houden tijdens je training. Sportosteopathie is geschikt voor amateur sporters en professionals. Bij craniosacrale therapie gaan we op zoek naar het craniosacraal ritme en achterhalen de verstoringen. Door het inzetten van zachte manuele technieken wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Wij geven u graag een toelichting over de verschillende vormen tijdens een persoonlijk gesprek. Vijf dagen per week op afspraak beschikbaar U kunt van maandag t/m woensdag evenals op vrijdag en zaterdag terecht in onze praktijk. Hiervoor dient u van tevoren een afspraak met ons te maken. Al onze cliënten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Rugklachten Osteopaat Craniosacraal behandeling Hoofdpijn Slaapstoornissen Nekklachten Posttraumatische klachten Spierpijn Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.  
Osteokine Heidi
Biezeweide 140 bus 1
Halle
Meer informatie
Osteopathie Bergen BVBA
Westelsebaan 98
Averbode
Meer informatie
Schots Bart
Ziekelingenstraat 32
Leuven
Meer informatie
Van Vlerken Susi, Turnhout Susi van Vlerken in Turnhout voor osteopathie bij baby’s, kinderen en volwassenen Susi van Vlerken heeft veel ervaring in haar vakgebied en is een uitstekend adres voor osteopathie in Turnhout en omgeving, met name voor rug- en nekpijn en in het algemeen voor manuele therapie. Preventie is een belangrijk uitgangspunt. Naast het onder handen nemen van volwassenen heeft Susi van Vlerken zich gespecialiseerd in de behandeling van baby’s, peuters en kinderen. Er is geen leeftijdsgrens, ook oudere kinderen kunnen bij haar terecht. Baby ontspant door zachte behandeling Osteopathie is een ideale behandelmethode voor uw baby of kind, die niet kan zeggen wat er pijn doet of wat er mis is. De technieken die een osteopaat daarbij gebruikt zijn veelal zacht. Hierdoor ontspannen baby’s en kinderen tijdens de behandeling. Redenen waarvoor ouders met baby’s bij Susi van Vlerken komen zijn onder meer: huilbaby’s, afgeplatte hoofdjes, darmkrampjes en spijsverteringsklachten, (overmatig) spugen, slecht slapen, onrustig, angstig, slik- en zuigproblemen. Toepassing van verschillende technieken Osteopathie is een manuele geneeskunde die ontwikkeld is vanuit de klassieke geneeskunde. De osteopaat gebruikt voor onderzoek en behandeling voornamelijk manuele technieken en behandelt de mens als een geheel wat betreft steun- en bewegingsapparaat, organen en zenuwstelsel en schedel. Het is een unieke toepassing van bekende technieken als kinesitherapie, manuele therapie, orgaan massage, cranio-sacraal therapie, drukpunt massage. U wordt ook preventief behandeld Alle weefsels in ons lichaam zijn met elkaar verbonden en hebben elkaar nodig om goed te kunnen functioneren. Vaak zien we dat de oorzaak van de klacht in een ander deel van het lichaam zit dan waar de symptomen optreden. De symptomen zijn vaak een compensatie van het grote probleem. U heeft als patiënt daardoor een actieve rol in de behandeling, zeker op het gebied van voedingspatronen en het aannemen van een correcte houding. De praktijk van Susi legt zich niet enkel toe op het behandelen van patiënten, maar ook op het preventief voorkomen van klachten. Voor elke leeftijd en beroepen zijn er specifieke aandachtspunten en technieken, aangepast aan uw problemen en uitdagingen. Contactere Susi van Vlerken voor een afspraak.
Van Vlerken Susi
Beemdenstraat 15
Turnhout
Meer informatie
Vermeulen Rita & Partners
Zandstraat 2
Sint-Pauwels
Meer informatie