De Kommel
Kommel 1
's-Gravenvoeren


Vandaag 18:30 - 20:00
overige dagen


Trefwoorden: Hotel, Hotelkamers, Restaurant met een terras, Franse Belgische keuken, Gastronomisch, Rust, Restaurant in de natuur, Restaurant met wandelroutes, Restaurant met fietsroutes

Rubrieken: Hotel restaurants, Restaurants, HotelContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

De Kommel in 's-Gravenvoeren voor een heerlijk diner of comfortabele overnachting

Heeft u ook zin om weer eens heerlijk te tafelen met uw geliefde, familie en/of vrienden? Of wenst u er even tussen uit te gaan? Dan bent u meer dan welkom in ons sfeervolle hotel/restaurant De Kommel in 's Gravenvoeren.  In mei 2000 hebben wij De Kommel gekocht en deze stelselmatig vernieuwd en uitgebreid. Zo heeft ons hotel nu de beschikking over maar liefst 16 hotelkamers en is het zelfs voorzien van een lift. Al onze ruimtes zijn tegenwoordig ook voorzien van airco en dit geldt eveneens voor het restaurant. Ook hebben wij het restaurant met een terras  aangepakt met een nieuw kleurtje en een fraaie nieuwe inrichting. U geniet van de gastronomisch Franse Belgische keuken bij het restaurant in de natuur waar u heerlijk tot rust komt. Daarnaast is het een restaurant met wandelroutes en fietsroutes voor een heerlijk dagje uit.

Gastronomisch genieten in het restaurant

Graag stellen wij ons even voor: Paul Princen, geboren te Sint-Truiden, groeide op in Hasselt en runt deze zaak samen met Wendy van Aalst, geboren in Callao te Peru, maar opgegroeid in de Voerstreek en te Eijsden (NL). Samen hebben we een dochtertje Laura. Met passie werken wij in het sfeervolle en gezellige restaurant - een aanbevelens-waardige gastronomische halteplaats. Zo kunt u bij ons heerlijk genieten van de verfijnde Frans-Belgische keuken met een vleugje van de Mediterrane invloeden. Onze gastronomische menu’s zijn steeds weer een plaatje, oftewel: kunst op het bord. Ook onze wijnen uit de wijnkaart zijn met zorg gekozen en de prijs/kwaliteit is uitermate goed. Ook zijn onze desserts met de nodige aandacht uitgedacht en erg smakelijk. Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 18u.30 tot 21u - behalve op de meeste zondagen.

Sfeervolle kamers van alle gemakken voorzien

Het hotel is zeer rustig gelegen aan een doodlopende straat. U verblijft in een comfortabele hotelkamer met alle voorzieningen zoals TV, telefoon, wekkerradio, badkamer met toilet, ligbad en/of douche en haardroger. Tevens zijn alle kamers ook voorzien van airco en WIFI. Alle kamers zijn rookvrij. Er zijn ook 5 anti-allergische luxekamers, waarvan 1 kamer ook de voorzieningen heeft voor iemand met een handicap. In totaal beschikt het hotel over 16 kamers en een lift. U bent gegarandeerd van optimaal comfort wanneer u bij ons logeert. Ook geniet u van de prachtige omgeving. De dorpskern ligt op wandelafstand (500 meter). U geniet van de rust en natuur. Kijk voor onze arrangementen, de menukaart en/of wat de omgeving u te bieden heeft gerust eens rond op onze website. Het hotel/ restaurant met fietsroutes ligt in een prachtige omgeving.

Geniet van het restaurant met terras

U kunt in ons gezellige interieur heerlijk binnen zitten, maar ook is het mogelijk om bij goed weer op ons terras plaats te nemen. Ons zeer zonnige en beschutte terras, gelegen aan de zuidkant, biedt u een schitterend uitzicht op de Voerstreek en het dorp ’s Gravenvoeren. Het is één van de hoogst gelegen terrassen van Vlaanderen, want het hoogste punt van Vlaanderen ligt in de Voerstreek nl. 287,5 meter. Zo kunt u hier heerlijk genieten en ontspannen in alle rust met een goed streekbiertje of een heerlijk glas wijn. Bij mooi weer kan er ook buiten getafeld worden. Ziet u uzelf al genieten bij het restaurant met terras, gepaard met heerlijk eten, een koud drankje en vriendelijke bediening? Wacht dan niet langer en contacteer ons!

Indien u nog vragen heeft, aanvullende informatie wenst of een tafel/kamer wilt reserveren, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen wij staan u graag te woord! Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier.

Hotel restaurants, Restaurants, Hotel, Hotelkamers, Restaurant met een terras, Franse Belgische keuken, Gastronomisch, Rust, Restaurant in het natuur, Restaurant met wandelroutes en Restaurant met fietsroutes in 's-Gravenvoeren, Limburg.