Woon- & Zorgcentrum Haagwinde
Hasselstraat 7
Maarkedal (Maarke-Kerkem)Trefwoorden: Wooncentrum, Zorgcentrum

Rubrieken: Rusthuizen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Woon- en zorgcentrum Haagwinde, Maarkedal

Midden in de Vlaamse Ardennen vindt u woon- en zorgcentrum Haagwinde. Een centrum dat eenvoudig is te bereiken. De doelgroep van Haagwinde zijn zorgbehoevende ouderen, personen met dementie en personen met een zware fysieke zorgvraag.

Wonen in Haagwinde

Haagwinde bestaat uit 66 eenpersoonkamers en 3 kortverblijfkamers. Alle kamers zijn voorzien van radio, televisie, telefoon, oproepsysteem, wastafel, hooglaagbed, tafel met stoelen, zetel en kledingkast. U mag ook uw eigen meubels meenemen. Alle kamers zijn rolstoeltoegankelijk en beveiligd. Op het terrein is er een cafetaria en er zijn tuinen en terrassen.

Woon en zorgcentrum Haagwinde, Maarkedal

Activiteiten en zingeving

Haagwinde is een christelijk ge´nspireerde voorziening. Er is dagelijks een eucharistieviering in de kapel en een maandelijkse belevingsviering voor dementerenden. Er worden veel verschillende activiteiten georganiseerd zoals thematische inlevingsactiviteiten, spel en beweging, naai- en breigroepen, wandelnamiddagen, filmvoorstellingen enzovoort. Ook is er een animatieteam.

Zorgaanbod

Inwonenden kunnen bij ons terecht voor verpleging en verzorging, ergotherapie, kinesitherapie, palliatieve zorg en pastorale verzorging. Ook verlenen we diensten zoals kapsalon, manicure, pedicure en wellness.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Woon- en zorgcentrum Haagwinde, Maarkedal