Hostellerie St. Nicolas
Veurnseweg 532
Ieper


Vandaag gesloten
overige dagen


Trefwoorden: Seizoensgebonden menu's, Restaurant met een terras, Frans Belgische keuken, Restaurant met een prive parking, Stijlvolle Bed & Breakfast, Gastronomisch restaurant, Restaurant met streekproducten, Restaurant voor een uitgebreide lunch, Restaurant met een zomer menu

Rubrieken: Restaurants, Hotel, Bed & Breakfast


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Ervaar gastronomisch restaurant, tevens bed & breakfast, Hostellerie St. Nicolas in Ieper, West-Vlaanderen 

Bij Hostellerie St. Nicolas in Ieper vindt u een wel heel bijzonder concept. Wij combineren namelijk een gastronomisch restaurant met een stijlvolle Bed & Breakfast. Kom genieten van de creaties op onze seizoensgebonden menu’s uit de Frans Belgische keuken die onze chef dagelijks vers voor u bereidt. Wij staan bekend als een restaurant met een terras en een restaurant met een privé parking. Kies voor Hostellerie St. Nicolas als u op zoek bent naar een restaurant met streekproducten, restaurant voor een uitgebreide lunch of restaurant met een zomer menu, en we zullen u niet teleurstellen.

Gastronomisch restaurant Ieper, West-Vlaanderen

Echte gastvrijheid in ons hotel en restaurant in West-Vlaanderen

Het maakt niet uit of u kiest om gebruik te maken van onze diensten in ons restaurant, of de diensten van ons hotel, bij Hostellerie St. Nicolas in Ieper beleeft u het perfecte uitje. Kies uit één van onze vele arrangementen, of maak zelf een keuze uit ons uitgebreide dienstenaanbod

  • Gastronomisch restaurant
  • Seizoensgebonden menu's
  • Restaurant met een terras
  • Frans Belgische keuken
  • Restaurant met een privé parking
  • Stijlvolle Bed & Breakfast
  • Restaurant met streekproducten
  • Restaurant voor een uitgebreide lunch 
  • Restaurant met een zomer menu

Wat mogen wij u serveren in ons gastronomisch restaurant?

Het hele jaar kunt u bij Hostellerie St. Nicolas in Ieperen komen lunchen en dineren. Van dinsdag tot en met vrijdag serveren wij een middagmenu volgens marktaanbod, en op zaterdag bieden wij onze speciale zaterdagmiddag-lunch. In de avonden kiest u voor ons uitgebreide diner van vijf of zeven gangen, of gaat u voor ons wisselende seizoensmenu. Bij het bereiden van al onze gerechten maken we zoveel mogelijk gebruik van streekproducten, en om de beste smaken te garanderen voor ingrediënten van het seizoen.

Stijlvolle Bed & Breakfast midden in het hart van Ieper

We heten u van harte welkom in Hotel Nicolas, de perfecte combinatie van een stijlvolle Bed & Breakfast met het comfort van een hotel, gelegen in een mooie landelijke omgeving. Alle kamers bij Hostellerie St. Nicolas in Ieper zijn voorzien van een pocketverenmatras, een privébadkamer met alle voorzieningen die u wenst, een minibar en een televisie. U kunt kiezen om enkel onze kamers te boeken, of deze te combineren met een uitgebreid meer-gangen-ontbijt, een lunch en / of een diner.

Heeft u vragen of wilt u een reservering plaatsen? Neem dan contact op met Hostellerie St. Nicolas in Ieper. U kunt ook het contactformulier invullen. 

Seizoensgebonden menu's Ieper, West-Vlaanderen

 

Restaurant met streekproducten Ieper, West-Vlaanderen