Van Honsté Daniel
Oudestraat 12
Hoboken (Antwerpen)


Vandaag 9.00 - 12.00 14.00 - 18.00
overige dagen


Trefwoorden: Inbraakbeveiliging, Woningbeveiliging, Veiligheidssloten, Inbraakpreventie, Slotenmaker voor inbraakbeveiliging, Herstellen van sloten, Plaatsen van alle soorten sloten, Veiligheidsdeuren gepantserde deuren, Elektrische sloten

Rubrieken: Slotenmakerijen, Sloten & sleutels, Slotenmaker
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Slotenmaker Van Honsté Daniel

Inbraakbeveiliging & Woningbeveiliging

Veiligheidscilinders met codekaart, woningbeveiliging, gratis prijsopgave

Van Honsté uit Antwerpen (Hoboken) is uw specialist in het openen, plaatsen en herstellen van alle sloten, automatische zelfvergrendelende deuren en gepantserde deuren. Inbraakbeveiliging en woningbeveiliging is onze specialiteit en wij garanderen onze klanten kwaliteit. Bent u dus op zoek naar een slotenspecialist of wenst u inbraken te voorkomen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sloten & Sleutels

Ons ruime gamma bestaat uit sloten, veiligheidssloten, elektrische sloten, deuren, automatische zelfvergrendelende deuren, veiligheidsdeuren, gepantserde deuren, brandwerende deuren, deurpompen en codeklavieren. U kan als particulier beroep op ons doen, maar wij werken ook ten dienste van politie en gerechtsdeurwaarders. Aarzel niet en contacteer Van Honsté Daniel vrijblijvend voor meer informatie!

Wij zijn gevestigd in Hoboken maar werken ook in Wilrijk, Antwerpen en omgeving.